Alman Euroopan kiertue siirtyy syksyyn – Radio NRJ Finland

Alman Euroopan kiertue siirtyy syksyyn

Alman keväinen Euroopan-kiertue siirtyy syksyyn aikataulukiireiden vuoksi. Näin ollen myös huhtikuun 18. päivälle suunniteltu kiertueen päätöskeikka Helsingin jäähallin Black Boxissa siirtyy marraskuun 2. päivälle. Jo ostetut liput kelpaavat sellaisenaan uudelle keikkapäivälle. Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Ticketmasteriin 24.4. saakka. Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymistä.

Alma pahoittelee kiertueen siirtymistä seuraavasti:

“Moi kaikille! Olen NIIN pahoillani, mutta monien aikataulujeni yhteen sovittelun ja hullun kalenterini vuoksi joudun siirtämään kevään kiertueen myöhemmäksi.

Kaikki jo ostetut liput kelpaavat sellaisenaan syksyn keikoille! Joten pliiiis tule tsekkaamaan keikat silloin, meillä on todella kova uusi show ja odotan, että pääsen hengaamaan teidän kanssa!

Olen työstänyt mahtavaa uutta musaa, viimeistellyt albumiani ja työstänyt mielettömien naisartistien kanssa uusia hienoja juttuja! Saat kuulla lisää ihan pian!
Olette ihania – nähdään syksyllä!”

Lippujen palautus, mikäli uusi konserttipäivä ei sovi:

– Lippujen palautusta varten pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.

– Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.

– Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti ja peruutus koskee tilauksen kaikkia lippuja. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.

– Lippujen palautus tulee tehdä 24.4. mennessä.

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO

Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.