Mira Luoti julkaisee debyyttisinglensä tänään – katso musiikkivideo – Radio NRJ Finland

Mira Luoti julkaisee debyyttisinglensä tänään – katso musiikkivideo

Debyyttisinglen nimi on "Pinnan alla" ja kappaleesta julkaistiin tänään myös musiikkivideo.

”Pari vuotta sitten olin jotenkin aivan takki tyhjä ja loppu musiikin tekemisen kanssa. Samoihin aikoihin äitiys tuli niin voimakkaana että keskityin nauttimaan vain perhe-elämästä. Päätin päästää kaikesta vanhasta irti ja keskittyä nykyhetkeen. Matka tähän pisteeseen alkoi siitä.

Vaati paljon aikaa, että selvitin mun suhteen musiikkiin ja artistiuteen. Viimeistään viime kesänä huomasin että aloin elää jälleen musiikkia siihen tarvittavalla intohimolla ja palolla. Kipinä syttyi jälleen ja tuli hirveä luomisvimma päälle. Nyt tuntuu siltä että on täydellinen hetki ja ajoitus soolouralle.

Pinnan alla on hyvin mystinen ja puoleensavetävä biisi ja ensimmäinen sukellus siihen, mitä on luvassa. Olen tehnyt sen ja koko tulevan albumin kahdestaan Arto Tuunelan kanssa. Arto soitti siitä demoversion ja sanoin heti että tää on sinkkubiisi. Siitä lähdettiin ja sellainen siitä tuli. Kaikki tähdet on ollut hyvin kohdillaan tän biisin kaa.

On ollut etuoikeus tehdä Arton kanssa pikku hiljaa musiikkia ja rakentaa omaa juttua ilman mitään suorituspaineita. Arto tai kukaan muukaan ei odottanut multa mitään ja siksi oli jotenkin tosi helppoa mennä studioon jännittämättä. Artolla ja sen luottamuksella on tosi iso merkitys siinä mitä olen nykyään.  Kaikki on syntynyt tosi automaattisesti – aluksi juteltiin paljon elämästä yleensä ja yhtäkkiä huomasin että täällä sitä lauleskellaan menemään ja tää on ihan törkeen kivaa. Yhteydenpito koko ajan vaan aktivoitui ja se oli sellainen syöksykierre ja tosi koukuttavaa.

Uuden musan kanssa on koko ajan ollut tosi paineeton tunnelma ja luottamus siihen että kaikki järjestyy. Studiosta on tullut paikka jossa pääsen irti arjen askareista viettämään omaa aikaa. Kun on päästy studiossa vauhtiin, biisejä on syntynyt hirveällä vauhdilla ja intohimolla. Levy on kohta valmis ja odotan aivan täpinöissäni että pääsen jakamaan lopputuloksen koko maailmalle.”

-Mira

Lataa kappale itsellesi täällä.