JVG aloittaa Paluu tulevaisuuteen- kiertueen Hartwall-areenalta – Radio NRJ Finland

JVG aloittaa Paluu tulevaisuuteen- kiertueen Hartwall-areenalta

JVG esiintyy toukokuussa Paluu tulevaisuuteen- kiertueensa aloituskonsertissa Hartwall-areenalla. Huippusuositun yhtyeen konsertin liput tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina.

Juuri Dubaista lomalta palanneet JVG-yhtyeen Jare ja VilleGalle vierailivat tänään NRJ:n Aamussa kertomassa tulevasta suurkonsertista. Paluu tulevaisuuteen- kiertueen mahtava aloitus järjestetään 28.5. ja illan aikana kuullaan kaikki yhtyeen suurimmat hitit.  Ikärajaton keikka on miesten mukaan siintänyt jo pitkään mielessä. Vain Elämää- konsertin ja Cheekin jäähallikiertueen myötä oma nälkä päästä isolle lavalle esiintymään kasvoi. Nyt kun unelma toteutuu, lupaavat JVG:n miehet ottaa Hartwall Areenan konserttiin kaikki kaverinsa, jotka vain omilta keikoiltaan pääsevät esiintymään kanssaan.

Jare ja VilleGalle tahkovat hittejä toisensa perään ja kaikki miesten julkaisemat albumit ovat myyneet platinaa. Uusin single, kiertueelle nimensä antanut ja uutena vuotena julkaistu Paluu tulevaisuuteen nousi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn Suomen kuunnelluimpien kappaleiden listan ykköseksi.

Liput konserttiin tulevat myyntiin 22.1. klo 9.00 lippupisteessä. Muu kiertueen keikka-aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Kuuntele, mitä pojat itse kertovat konsertista ja tunnelmistaan NRJ Aamussa:

Lataa tiedostona