Justin Bieber perui Meet&Greet-tapaamiset ja hänet korvattiin pahvifiguurilla – Radio NRJ Finland

Justin Bieber perui Meet&Greet-tapaamiset ja hänet korvattiin pahvifiguurilla

Justin Bieber korvasi läsnäolonsa pahvisella muotokuvallaan Purpose-kiertueen Meet&Greet-fanitapaamisissa. Hän yritti selittää asiaa pettyneille faneilleen Instagramin välityksellä.

Justin Bieberin fanit olivat maksaneet VIP-lipuista $2000 dollaria, joka sisälsi mahdollisuuden tavata Bieberin konserttinsa jälkeen backstagella. He joutuivat kuitenkin karvaasti pettymään, sillä viime viikolla ilmoitettiin, että tähti peruu kaikki maksetut julkiset esiintymiset, tuolloin syyksi ilmoitettiin aukot turvallisuudessa.

Konsertin järjestäjätaho ei suostunut antamaan VIP-lipuista hyvitystä, vaan antoi faneille kaksi vaihtoehtoa: joko koko summa palautetaan ja he menettävät samalla myös loppuunmyydyn konsertin liput tai sitten vain kutakuinkin nielevät tappionsa, kertoi Mirror-lehti. Heille, jotka konserttiin saapuivat VIP-lipulla, oli aseteltu Bieberin pahvinen figuuri, jonka kanssa saivat kuvatuttaa itsensä Meet&Greetissä.

Justin Bieber julkaisi viikko sitten Instagramissaan kuvan, jonka kuvatekstissä koetti asiaa selvittää pettyneille faneilleen:
”Rakastan teitä… Aion perua meet&greetit. Nautin siitä että saan tavata niin mielettömiä ihmisiä, mutta päädyin tuntemaan itseni niin tyhjiin imetyksi ja täytyin niin monen ihmisen henkisestä energiasta, että päädyin tuntemaan itseni niin tyhjiin imetyksi ja onnettomaksi.. Haluan saada ihmiset hymyilemään ja onnellisiksi, mutta en omalla kustannuksellani ja poistun aina mieleltäni ja tunteiltani uupuneena, lähes masennuspisteessä.. Paine ihmisiä tavatessa siitä, mitä minun odotetaan olevan on minulle liikaa ja paino hartioillani. En koskaan halunnut tuottaa pettymystä, mutta minusta tuntuu, että mielummin annan teille shown ja albumini, kuten on luvattu. En pysty sanoin kuvaamaan, kuinka pahoillani olen ja toivon ettei se olisi ollut niin vaikeaa minulle.. Ja haluan pysyä tervein mielin, jotta voin antaa teille parhaan shown, mitä olette nähneet ;)”

Justin Bieber Instagram
Justin Bieber Instagram

Lähde:
NME