Justin Bieber on saanut tarpeekseen kuvista fanien kanssa – Radio NRJ Finland

Justin Bieber on saanut tarpeekseen kuvista fanien kanssa

Justin Bieberin fanit ottivat miehen ilmoituksen melko raskaasti, kun tämä sanoi Instagramissaan, ettei aio enää suostua yhteiskuviin faniensa kanssa.

Justin Bieber jakoi tiistaina kuvan Instagramissaan, jossa hyvinkin suoraan ja fanien mielestä jopa ylimielisesti ilmoitti, että on ”saanut tarpeekseen kuvista fanien kanssa”, eikä aio ottaa niihin enää osaa julkisella paikalla.

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


”Jos satut näkemään minua jossain, tiedä, etten aio ottaa kuvaa, olen saanut tarpeekseni kuvista. Se on tullut siihen pisteeseen, etteivät ihmiset enää ajattele minusta ihmisenä, tunnen itseni eläintarhaeläimeksi ja haluan säilyttää mielenterveyteni. Ymmärrän, että ihmiset ovat pettyneitä, mutten ole kenellekään velkaa yhtään kuvaa. Ja ihmiset, jotka sanovat ’mutta minä ostin albumisi’, tietäkää, että sait albumini ja sait, mistä maksoit ALBUMISTA! Siinä ei lue pienellä printillä, että koska vaan tapaat minut, saat myös kuvan”.

Seuraavaksi Justin saikin jo pettyneen palauteryöpyn:

Braekess you are so right btw your Instagram name is fire. Years ago it was impossible to even take a picture at anytime not everyone was accessible to a camera now everyone has a camera phone and Now it's just a different thing.If you think setting boundaries is being a douche I'm the biggest douche around but I think it's smart and will be the only way I last. I wanna enjoy life and not be a slave to the world and their demands of what they think I need to do!! I love the fact that I am able to make people happy but cmon if you truly were in my position you would understand how tiring it is ( boo hoo Justin get over it) I'm going to keep making decisions I feel are fit for my growth and no human being will make me feel bad for it.

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

”Olet todellinen mulkku! Fanisi ovat syy sille, miksi olet niin menestynyt, kuin nyt olet. Vähintä mitä voisit tehdä on ottaa kuva heidän kanssaan. Olen varma, että on ärsyttävää, ettei voi elää ”normaalia” elämää, mutta ”normaali” ei ole sitä mitä olet itse tilannut. Pääse siitä yli ja lakkaa olemasta tuollainen dorka”, Braekess-nimimerkki ripitti Justinia seuraavassa kuvassa, jonka mies jakoi.

”Braekess, olet niin oikeassa, muuten instagram nimesi on tulta. Vuosia sitten oli mahdotonta edes ottaa kuvaa milloin tahansa, ei kaikilla ollut saatavilla kameraa. Nyt jokaisella on kamerapuhelin nyt se on vaan eri asia. Jos olet sitä mieltä, että rajojen asettaminen on dorkaa, olen pahin dorka täällä, mutta mielestäni se on fiksua ja tulee olemaan ainoa keino, että kestän. Haluan nauttia elämästä, enkä olla orja maailmalle ja sen vaatimuksille siitä, mitä minun pitäisi tehdä!!  Rakastan sitä tosiasiaa, että pystyn tekemään ihmiset iloisiksi, mutta haloo, jos oikeasti olisit minun asemassani, ymmärtäisit, kuinka väsyttävää se on (byyyhyyy, Justin, pääse jo yli siitä). Aion jatkaa päätösten tekoa, joiden tunnen sopivan kasvulleni ja yksikään ihminen ei saa minua tuntemaan itseäni huonoksi sen vuoksi”, Justin tokaisi vastauksessaan.