Isac Elliotista tuli ensimmäinen nuorisosuurlähettiläs Norjassa – Radio NRJ Finland

Isac Elliotista tuli ensimmäinen nuorisosuurlähettiläs Norjassa

Suomen Oslon suurlähetystö nimittää 15-vuotiaan Isac Elliotin ensimmäiseksi Suomen nuorisosuurlähettilääksi Norjassa.

Isac Ellioton valinnan perusteluiksi kerrotaan muun muasa, että hän on tuonut pohjoismaisia nuoria lähemmäs toisiaan ja lisännyt heidän välistä yhteisymmärrystä. Suomen Norjan-suurlähettiläs Erik Lundberg kertoo myös, että vaikka Isac Elliot on Norjassa suosittu, on hänellä silti jalat maassa ja positiivinen sekä maanläheinen elämänasenne. Isac Elliot myös kampanjoi myös kiusaamista vastaan norjalaisessa Bruk hue-kampanjassa.

”Isac Elliot on loistava keulakuva Suomelle ja siksi hän ansaitsee työstään tunnustuksen”, suurlähettiläs sanoo tiedotteessa.

Nuorisosuurlähettilään tehtäviin kuuluu suomalaisten ja norjalaisten nuorten yhteistyön tiivistäminen ja heidän välisten kontaktien edistäminen. Tähän Isac Elliot soveltuu mitä parhaimmin, sillä hän on synnyttänyt Norjassa suuren kiinnostuksen Suomea kohtaan.

Isac Elliot itse on erittäin otettu saamastaan kunniasta ja pitää sitä erityisen hienona sitä, että nuoria huomioidaan ja samalla, että saa olla musikillaan edustamassa Suomea ulkomailla. Äidinkielenään ruotsia puhuva Isac toimii samalla myös kaksikielisen Suomen sanansaattajana.

Isac Elliot nimetään nuorisosuurlähettilääksi 18. helmikuuta klo 19. Nimeämistilaisuudesta on nähtävillä kuvia Oslon edustuston sivuilla.