Huomenna NRJ Päivässä: NRJ Fresh-listan uusi tulokas Ida Paul kertoo esikoiskappaleestaan – Radio NRJ Finland

Huomenna NRJ Päivässä: NRJ Fresh-listan uusi tulokas Ida Paul kertoo esikoiskappaleestaan

19-vuotias laulajalahjakkuus, Ida Paul, on esiintynyt muun muassa Roope Salminen & Koirat- yhtyeen Madafaking darra- kappaleella ja on nyt julkaissut oman debyyttisinglensä, Laukauksia pimeään. Kappale on Idalle hyvin henkilökohtainen ja kertoo laulajattaren läheisestä ihmisestä. Kuuntele Idan haastattelu huomenna NRJ Päivässä!

Jaakko Salovaaran tuottama uutuus single julkaistiin eilen. Ennen sooloprojektiaan hän on työskennellyt muun muassa Kaija Koon, Anna Abreun, Lauri Tähkän sekä Mikael Gabrielin kanssa säveltäjän ja sanoittajan roolissa. Samalla hän on noin vuoden ajan säveltänyt musiikkia myös itselleen ja nyt ensimmäinen single on vihdoin julkaistu.

Ida Paul kävi NRJ Päivän Mikko Suursalmen haastattelussa ja kertoi uunituoreesta kappaleestaan :
”En tiedä, onko tyyppi, josta biisi kertoo kuullut koko biisiä vielä, mutta ei ainakaan tiedä, eikä tulekaan tietämään että se kertoo siitä”.
”Jos hän joku päivä tajuaa, että tämä kertoo hänestä, niin katsotaan sitten”, Ida vastaa, kun häneltä kysytään aikooko hän keskustella kyseisen ihmisen kanssa kappaleesta

Haastattelun voit kuulla kokonaisuudessaan huomisessa lähetyksessä noin kello 13.30. Ida Paulin uutuus kappaleen voit kuunnella NRJ Fresh -soittolistalta.

NRJ-FRESH-IDA-PAUL-WEA-Topsify-Covers-FINLAND