Flounce: Täällä muotiväki syö – Helsingin kuumimmat it-ravintolat – Radio NRJ Finland

Flounce: Täällä muotiväki syö – Helsingin kuumimmat it-ravintolat

Suuren suosion saavuttanut trendikkäiden ravintoloiden listaus saa jatkoa. Kokosimme tämän kevään it-paikat, joissa sinun tulee vierailla.

Why Join the Navyn lounas on toimituksen suosikki.
Why Join the Navyn lounas on toimituksen suosikki.

WHY JOIN THE NAVY WHEN YOU CAN BE A PIRATE

Viime syksynä Helsingin urbaanien asukkaiden suosioon noussut kuppila on jatkanut vahvaa voittokulkuaan.

Minimalistisesti sisustettu Why join the navy when you can be a pirate tarjoaa nälkäiselle ja janoiselle kansalle rehtejä smoothieta, mielenkiintoisia drinkkejä, hyvää tunnelmaa ja laajoja aukioloaikoja. Lounasaikaan pöytiin on katettu toimituksenkin suosittelema keittobuffet, jossa erilaisilla lisukkeilla saa tuunata itselleen mieluisan ramen-keiton. Viikonloppuisin iltaa istuskelevia viihdyttää rentoa musiikkia soittavat DJ:t.

Missä? Annankadun ja Eerikinkadun kulmassa Milloin? ma-pe klo 8.30 -, la klo 14.00-

Baskeri ja Basso avasi ovensa viime syksynä.
Baskeri ja Basso avasi ovensa viime syksynä.

BASKERI JA BASSO – BASBAS

Tehtaankadulle viime vuoden puolella avautunut BasBas on yhdistelmä Ranskan pikkukuppiloita, San Fransiscon rentoa menoa ja Italian maalaismestoja. Trendikkäitä rehellisiä bistroruokia tarjoileva ravintola on sympaattisen julkkiskokki Nicolas “Niki” Thieulon ja Kalle Kiukaisen luomus, jonka viinimenu pesee laudalta monet muut Helsingin mestat tunnelmasta puhumattakaan. Ihmiset ovat äänestäneet myös jaloillaan ja ravintola on kerännyt huimat, lähes viisi tähteä ruokailijoilta.

Missä? Tehtaankatu 27-29 Milloin? ti-pe klo 16-o2

The Mess on kotoisa kaupukilaisen olohuone.
The Mess on kotoisa kaupukilaisen olohuone.

THE MESS

Eat, drink, man, woman. Pastorin, Southparkin ja Why join the navy when you can be a piraten pikkuveli The Mess tarjoilee edullisia herkkuja Pikku-Roballa aamusta iltaan. Luovan työtila MOWin alakerrassa pyörivä ravintola on kaupunkilaisen olohuone. Siellä nautitaan aamupalat, välipalat, drinkit ja dinnerit. Ruuan ja koko paikan teemana on New York, raikkaus ja rentous. The Mess on place to be!

Missä? Pieni Roobertinkatu 9 Milloin? ma-t0 klo 8-23, pe klo 8-, la klo 17-2

Missä nautitaan kaupungin parhaat ranskalaiset? Entä mikä lähiöbaari on valloittanut ihmisten sydämet? Lue juttu loppuun TÄSTÄ.

Teksti: Elina Hyvölä
Kuvat: ravintolat