Ellinooran Carrie -single on myynyt kultaa – Radio NRJ Finland

Ellinooran Carrie -single on myynyt kultaa

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora on tullut talven aikana suurelle yleisölle tutuksi läpimurtohitillään Carrie, jota on kuunneltu Spotifyssa jo yli 2 miljoonaa kertaa eli kultaan oikeuttava määrä.

Carrie on ollut myös useita viikkoja Suomen soitetuimpia radiokappaleita ja tälläkin hetkellä biisi on radiolistan sijalla kuusi. Aidolla ja orgaanisella popilla valloittava Ellinoora on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sen yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

Sairaan siistiä ja hienoa, että Carrieta on kuunneltu näin paljon – varsinkin nyt kun uutta musaa on niin paljon tarjolla. On itselle tekijänä hienoa, että aito tarinankerronta ja kitaravetoiset popmelodiat puhuttelevat. Odotan äärimmäisen paljon että päästään julkaisemaan lisää lauluja maailmalle. Kiitos jokaiselle, joka on painanut kerran play. Se merkitsee paljon, Ellinoora kertoo.

Ellinoora esiintyy tulevana kesänä Provinssirockissa ja keikkakalenteri täyttyy kovaa vauhtia. Kevään keikat julkistetaan pian.

21-vuotias Ellinoora herätti levy-yhtiöiden kiinnostuksen poikkeuksellisella äänellään vuonna 2011. Hän solmi levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa tuolloin vasta 17-vuotiaana. Ellinoora teki toukokuussa sopimuksen musiikkikustannusyhtiö HMC Publishingin kanssa ja kirjoittaa näin ollen jatkossa kappaleita myös muille artisteille.