Charlie Puth: **** you Justin Bieber – Radio NRJ Finland

Charlie Puth: **** you Justin Bieber

Charlie Puth taisi olla niin innoissaan konserttinsa aikana, että unohti sen tosiasian, että nykyaikana jokainen lipsaus saattaa päätyä nettiin ja maailmanlaajuiseen levitykseen. Erikoiseksi asian tekee myös anteeksipyyntö, joka myöhemmin poistettiin.

Dallasissa perjantaina esiintynyt Charlie Puth huudahti kesken ”We Don’t Talk Anymore” -kappaleensa esityksen ”Fuck you Justin Bieber”. Huudahdus päätyi videolle ja se lähti kiertämään Twitterissä, kuten olettaa saattaakin, erittäin nopeasti. ”We Don’t Talk Anymore” -kappaleella vierailee myös Justin Bieberin ex-tyttöystävä Selena Gomez ja ilmeisesti Puth halusi osoittaa puolensa huudahduksellaan.

Puth julkaisi asiasta anteeksipyynnön Twitterissään seuraavana päivänä ja kirjoitti:
”Hei kaikki. Minusta tuntuu, että minun pitää vähän selvittää erästä asiaa”, hän kirjoitti.
”Mitä sanoin konsertissani Justinista eilen illalla oli tarkoitettu vitsiksi. Kuitenkin… Se miten se oli sanottu kesken kappaleen, ei kuulostanut siltä”.

Puth jatkoi vielä kertomalla olevansa suuri Justin Bieber -fani ja että hänellä pelkkää hyvää sanottavaa sekä miehestä itsestään, että tämän musiikista.

Pian Puth kuitenkin poisti Twiittinsä aiheesta. Pahoitteluista saatin kuitenkin, mikäs muukaan kuin screenshot:

Justin Bieber ei ole kommentoinut asiaa millään tavalla ja epäselväksi jää sekin, onko Puth sittenkin sitä mieltä, että ”Fuck you Justin Bieber”?

Lähde:
MTV