Avicii jättää live-esiintymiset ja tiedotti pitkästä musiikkitauosta – Radio NRJ Finland

Avicii jättää live-esiintymiset ja tiedotti pitkästä musiikkitauosta

Avicii jätti pitkän jäähyväisviestin virallisille sivuilleen, jolla ilmoittaa, että vuoden 2016 esiintymiset jäävät hänen viimeisekseen ja hän aikoo ottaa pitkän tauon musiikinteosta, eikä välttämättä koskaan enää edes palaa.

Pitkä jäähyväisvieti alkaa kiitoksilla, joissa muistetaan kaikkia Aviciin läheisiä, yhteistyökumppaneita ja levy-yhtiötä sekä erityisesti fanejaan:
”Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, kiitos kaikille faneille, jotka ovat koskaan ostaneet lipun tai livahtaneet sisään ilman, ostaneet kappaleen tai ladanneet sen, kommentoineet postauksia tai vihanneet niitä. Teidän ajatuksenne ja ideanne musiikista ovat auttaneet minua kehittymään ja olen teille velkaa kaiken mitä minulla on”, hän kirjoittaa kiitosten päätteeksi.

Avicii, joka oikealta nimeltään tunnetaan Tim Berglinginä, oli jo muutamaa päivää aikaisemmin lähetellyt viestejä somessa, joissa julistetaan ”musiikkiteollisuus ei tule koskaan olemaan enää entisensä”.

Avoin kirje jatkuu:
”Polkuni on ollut täynnä menestystä, mutta ei ilman töyssyjä. Minusta on tullut aikuinen samalla kun olen kasvanut artistina, olen oppinut tuntemaan itseni paremmin ja tajunnut, että haluan tehdä elämässäni todella paljon. Minua kiinnostaa erilaiset asiat mutta on liian vähän aikaa kokeilla kaikkea.

Kaksi viikkoa sitten ajelimme ystävieni ja tiimini kanssa ympäri Yhdysvaltoja, vain katselemassa ja etsimässä asioita uudella tavalla. Se todella auttoi minua ymmärtämään että minun on muutettava asioita, joiden kanssa olen kamppaillut jo jonkin aikaa.

Valintani ja urani ei ole koskaan riippunut materiasta, tosin olen kiitollinen kaikista mahdollisuuksista ja mukavuuksista, joita menestys on tuottanut. Tiedän olevani onnekas saadessani matkustella ympäri maailmaa ja esiintyä, mutta aikaa on liian vähän jäljellä sen artistin takaa löytyvälle todellisen ihmisen elämälle.

En kuitenkaan koskaan luovu musiikista – jatkan faneilleni puhumista sen kautta, mutta olen päättänyt, että vuoden 2016 aikana tulee olemaan viimeinen kiertueeni ja viimeiset showni. Tehdään niistä päräyttäviä!

Osa minusta ei osaa koskaan sanoa ei koskaan ja saatan tulla takaisin… Mutta en tule ihan heti takaisin.”

Koko alkuperäisen avoimen kirjeen voit lukea Aviciin nettisivuilta.