Antti Tuiskun uusi musiikkivideo – Radio NRJ Finland

Antti Tuiskun uusi musiikkivideo

Suomen kirkkaimman poptähden Antti Tuiskun tuoreimman Pyydä multa anteeks kunnolla -singlen musiikkivideo on julkaistu. Mikko Harman ohjaamalla videolla nähdään Antin lisäksi hänen tanssijansa Haza Hajipoori.

Antti kuvailee Pyydä multa anteeks kunnolla -videota viime vuonna julkaistuja musiikkivideoitaan vakavammaksi ja herkemmäksi.

– Olen ollut ihan fiiliksissä videoista, joissa mennään pilke silmäkulmassa eikä oteta asioita liian vakavasti. Halusin kuitenkin kunnioittaa Pyydä multa anteeks kunnolla -kappaleen sävellystä ja sanoitusta tekemällä siitä visuaalisesti hyvin tyylikkään ja ”kypsän” videon. Mielestäni se tukee laulua oikealla tavalla ja ne kulkevat hienosti käsi kädessä, Antti sanoo.

Pyydä multa anteeks kunnolla -kappale julkaistiin 26. helmikuuta, ja se nousi suoraan Spotifyn toiseksi kuunnelluimmaksi. Antin viime toukokuussa julkaistu albumi En kommentoi on ollut suurmenestys. Levy on ylittänyt platinarajan ja siltä on lohkaistu hittisinkut Peto on irti, Blaa blaa (en kuule sanaakaan), Keinutaan ja Hiton pelkuri.

En kommentoi -albumista ilmestyy 22. huhtikuuta deluxe-versio, jolla on mukana muutama uusi kappale. Joulukuussa julkaistun sinkun Party (papiidipaadi) lisäksi deluxe-versiolta löytyy uusi single Pyydä multa anteeks kunnolla.

Antti Tuiskulla on viisi ehdokkuutta Emma-gaalassa, joka nähdään Nelosella perjantaina 11. maaliskuuta. Lisäksi Antti esiintyy loppuunmyydylle Hartwall Arenalle omassa Peto Show’ssaan 23. ja 24. huhtikuuta.