Antti Tuiskun hiteille platinaa ja kultaa – Radio NRJ Finland

Antti Tuiskun hiteille platinaa ja kultaa

Antti Tuiskun uusin single "Pyydä Multa Anteeks Kunnolla" on ylittänyt kultarajan. Samalla myös joulukuussa ilmestynyt "Party (papiidipaadi)" myi platinaa.

Viime aikoina Antti Tuiskun ura on ollut melkoista nousukiitoa: maaliskuussa hän voitti uransa ensimmäiset Emma-patsaat vuoden miessolisti-, vuoden albumi- ja vuoden popalbumi -kategorioista. Lisäksi miehen Hartwall Areenalla nähtävä Peto Show on myynyt lähes loppuun kumpanakin iltana (23.-24. huhtikuuta), hänen oma vaatemallistonsa saapuu pian kaikkiin Suomen Seppälä-myymälöihin ja 22. huhtikuuta platinaa myyneestä ”En Kommentoi”-albumisra julkaistaan deluxe-painos.

Pyydä Multa Anteeks Kunnolla”-kappale kiilasi heti julkaisunsa jälkeen Suomen Spotifyn toisiksi kuunnelluimmaksi kappaleeksi ja tällä hetkellä sitä on kuunneltu palvelussa yli 2,5 miljoonaa kertaa. Lisäksi kappaleesta tehtyä kuumaa musiikkivideota on katseltu YouTubessa lähes 1,1 miljoonaa kertaa.

Party (papiidipaadi)”-kappale on kerännyt Spotifyssa lähes 4,4 miljoonaa kuuntelua, siitä ei ole kuitenaan tehty virallista musiikkivideota, mutta tanssilattioilla se raikaa ahkerasti.