Antti Tuisku suunnitteli vaatemalliston yhteistyössä Seppälän kanssa – Radio NRJ Finland

Antti Tuisku suunnitteli vaatemalliston yhteistyössä Seppälän kanssa

Seppälä lanseeraa keväällä Antti Tuiskun nimikkomalliston. Antti Tuisku by Seppälä -mallisto koostuu urheilullisista vapaa-ajan vaatteista ja asusteista.

Antti Tuiskun, Vesa Silverin ja Petri Pelkosen kesken yhteistyönä suunnitellun malliston kasvona toimii Tuisku itse, tanssija Haza Hajipoorin kanssa. Se lanseerataan ja tulee myyntiin kaikkiin Suomen liikkeisiin huhtikuussa ja mallisto on suunniteltu sopimaan sekä miehille, että naisille.

Antti Tuisku by Seppälä -mallisto on saanut inspiraationsa Tuiskun tyylistä ja harrastuksista, kuten tanssista ja urheilusta. Kaikissa vaatteissa on erityisesti panostettu istuvuuteen ja materiaaleihin. Yhteistyöprojekti on toteutettu Tuiskun omien visioiden pohjalta ja hän kertoo oman vaatemalliston olleen hänen pitkäaikainen unelmansa:

”Otimme Vesan kanssa yhteyttä Seppälään, ja he lähtivät rohkeasti mukaan toteuttamaan ideaa. Loimme yhdessä juuri minun näköiseni malliston. Olen ylpeä malliston kaikista tuotteista”, Antti Tuisku kertoo tiedotteessa.
”On ollut upeaa toteuttaa Antin unelmaa kotimaisen brändin kanssa”, Vesa Silver puolestaan kertoo yhteistyöstään vaatemalliston parissa.