Alan Walkerin Faded kappaleesta tehtiin restrung-versio – Radio NRJ Finland

Alan Walkerin Faded kappaleesta tehtiin restrung-versio

Norjalais-brittiläisen Elektro House-taiturin, Alan Walkerin Faded-kappaleesta ilmestyi tänään niin kutsuttu restrung-versio. Uusi rauhallinen versio on säestetty pianolla ja viuluilla ja antaa kappaleelle täysin uuden ulottuvuuden.

Alan Walker aloitti musiikin teon vuonna 2012 ja vuonna 2014 hän julkaisi kappaleen ”Fade”. Vuoden 2015 joulukuussa tuosta kappaleesta julkaistiin puolestaan paranneltu versio ”Faded”, jossa mukana on myös norjalainen laulajatar Iselin Solheim. Uusimman melodisen version ”Faded”-kappaleesta voi kuunnella  tai Spotifysta tai YouTubesta:

Alan ei koskaan vielä esiintynyt livenä ja ensimmäinen kerta tulee olemaan 27. helmikuuta, kun hän esiintyy Oslossa. Hän uskoo, että live-esiintyminen tulee olemaan hänelle suuri askel muusikkona ja sitä kautta hän tavoittaa suuremman yleisön.

”Kun olimme julkaisseet ”Faded”-kappaleen, se kasvoi todella isoksi todella nopeasti ja sitä tunnetta, jonka se saa aikaan on vaikea kuvailla. Siihen ei ole sanoja”, Alan kertoo vasta julkistetulla Behind The Scenes-videolla YouTubessa.