Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -Viihdeuutiset

Wide Awake kappaleesta Katy Perryn yhdeksäs listaykkönen - lataa täältä!

01.08.2012 klo 11:39


20-vuotta kasaan kerätyn Nielsenin Top 40 Mainstream -listan ennätystä hallussaan pitänyt Rihanna on saanut vierelleen toisen hittiartistin Katy Perryn. Katy Perryn uusin single Wide Awake on nimittäin nyt tämän laulajattaren yhdeksäs listaykköseksi yltänyt kappale. Katyn ja Rihannan kannoilla parhaimmista sijoituksissa kisailevat kuuluisat naisartistit, joihin kuuluvat muun muassa Lady Gaga, P!nk, Britney Spears, Beyoncé ja Mariah Carey.

Wide Awake kappale on tuotettu Katy Perryn Part of Me -elokuvaa varten, joka on singlen tavoin kerännyt hurjasti suosiota. Elokuva on tuottanut 24 miljoonaa dollaria Amerikassa, eikä tilanne ole yhtään sen huonompi kansainvälisillä markkinoilla, joista rahaa on kerääntynyt huikeat 30 miljoonaa dollaria. Elokuva ei ole vielä saanut ensi-iltaansa kaikissa maissa, mutta silti se on ansainnut suosiollaan kaikkien aikojen neljänneksi suurimman musiikkidokumentin tittelin.

 

Lataa Katy PerrynWide Awake’ –kappale tai koko Teenage Dream: The Complete Confection’ albumi osoitteessa NRJKauppa.fiLähde: EMI

Kuva: PR Photos

(NRJ)

Kommentoi