Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

TV- JA ELOKUVAUUTISET

Iron Man 3 suuntaa Aasiaan

17.04.2012 klo 10:21

 

Marvel jatkaa The Avengers -elokuvan jälkeen sarjakuvafilmatisointiensa sarjaa Iron Man 3:n muodossa ensi vuonna. Uuden tiedotteen mukaan elokuva tullaan kuvaamaan osittain Kiinassa.

Muun muassa trillerissä Suljettu saari nähty Ben Kingsley on kiinnitetty vihollisen osaan, mutta hänen roolihahmoaan ei ole paljastettu. Kuvauspaikasta voisi kuitenkin päätellä, että elokuvassa nähdään mahdollisesti Iron Manin / Tony Starkin pahin vastustaja The Mandarin eli Mandariini. Lähdemateriaalina toimineissa sarjakuvissa hahmo on Tšingis-kaanin jälkeläinen, teknologian asiantuntija ja Starkin verivihollinen.

Juonesta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta studion mukaan Stark on kolmannessa osassa selkä seinää vasten kohdatessaan tähän mennessä kovimmat vastustajansa. Lisäksi elokuvan luvataan sisältävän entistä enemmän henkeäsalpaavaa toimintaa.

Iron Man 3 julkaistaan toukokuussa 2013 ja sen ohjauksesta vastaa Shane Black. Pääosissa nähdään edellisten osien mukaisesti Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow ja Don Cheadle.

Lähde: Total Film

(NRJ)

Kirjoita kommentti