NRJ:n Viihdeuutiset

Kuumimmat hitit

elmismosol

Kuumimmat hitit: Alvaro Soler & Jennifer Lopez - El Mismo Sol

Alvaro Soler on nuori ja tuore latinostara, jonka uran nousua ei varmasti lainkaan hidasta ikinuoren supertähden Jennifer Lopezin avustus.

1d-dagmedown

Kuumimmat hitit: One Direction - Drag Me Down

Kiistatta yksi maailman suosituimmista poikabändeistä, One Direction, hehkutti tulevaa viidettä studioalbumiaan ensimmäisellä sinkkulohkaisulla Drag Me Down.

Luonnollisesti Drag Me Down napsi heti julkaisussa listojen kärkisijoja Englannissa, Irlannissa, Ranskassa, Itävallassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Lue loppuun

justin-bieber-whatdoyoumean

Kuumimmat hitit: Justin Bieber - What Do You Mean?

Kultapoika Justin Bieberin tulevan neljännen studioalbumin lead single on odotetusti vallannut ykköslistasijojen lisäksi tehosoittopaikan.

What Do You Mean? on vallannut listojen ykköspaikan ympäri maailmaa ja ollut luonnollisesti myös suuri kaupallinen menestys. Billboard Hot 100 listalla kappale hyppäsi suoraan ykkössijalle ja oli myös Justin Bieberin ensimmäinen ykkössijan hitti jenkeissä. Lue loppuun

pitbull-fun

Kuumimmat hitit: Pitbull feat Chris Brown - Fun

Miami Vice henkinen kesähitti Fun on viilenevistä säistä huolimatta viihtynyt powerplay-listalla.

Vaikka tämä Pitbullin ja Chris Brownin yhteistyö ei ole noussut aivan listojen kärkeen, on se silti varsin viihdyttävää ja helppoa kuunneltavaa kerta toisensa jälkeen. Lue loppuun

the_weeknd

Kuumimmat hitit: The Weeknd - Cant Feel My Face

Kanadalainen hittinikkari The Weeknd, eli Abel Tesfaye julkaisi juuri elokuun lopussa kokopitkän albumin Beauty Behind The Madness.

The Weekndin toiselta studioalbumilta löytyy myös ympäri maailmaa sinkkulistat räjäyttänyt biisi Cant Feel My Face. Tällä hetkellä kappale on myös kovimpana ehdokkaana Billboad 100 -listan "Top Song of the Summer" kisassa. Lue loppuun

abetterday

Kuumimmat hitit: Avicii - For A Better Day

Ruotsin lahja EDM-maailmalle tarjoilee powerplay-listalle hittinsä For A Better Day.

alunageorge

Kuumimmat hitit: DJ Snake feat AlunaGeorge - You Know You Like It

Elektroduo AlunaGeorgen sinkku You Know You Like it julkaistiin jo 2012, mutta varsinaisesti se lähti lentoon DJ Snaken käsittelyssä myöhemmin.

DJ Snaken versio julkaistiin 2013 vähin äänin virallisena remixinä AlunaGeorgen SoundCloud tilille ja se alkoi hiipiä vaivihkaa monien tiskijukkien levylautasille.

Lue loppuun

aurora

Kuumimmat hitit: Aurora ft. Puppa J - Annetaan tapahtuu

Tampereelta kotoisin olevan reggae- ja popmusiikko Auroran yhteistyö Puppa J:n kanssa raivaa tiensä NRJ:n tehosoittoon.

tiesto-secrests

Kuumimmat hitit: Tiesto & KSHMR ft. Vassy - Secrets

Tiesto on elektronisen tanssimusiikin kestotähti, joka jaksaa vieläkin osua maaliin tanssilattiat täyttävillä hiteillään. Secrets pohjautuu vahvasti australialaisen Vasiliki Karagiorgosin, eli Vassyn lyriikoihin.

Tieston kumppanina Secretsin väännössä ollut KSHMR kertoo koko biisin lähteneen kehittymään Vassyn laulaman kertosäkeen alle. Hitti ei ollut kuitenkaan sattumalta valmis, vaan lyriikoiden taustalle haettiin sopivia biittejä ja soundeja lähes vuosi.

Lue loppuun

yearsandyears

Kuumimmat hitit: Years & Years - Shine

Brittisensaatio Years & Years julkaisi vastikään musiikkivideon sinkulleen Shine. Katso video!

deorro-chrisbrown-fivemorehours

Kuumimmat hitit: Deorro feat Chris Brown - Five More Hours

Deorron sinkku Five Hours tanssitti kansaa jo viime vuonna ja päätyi tanssilatiahittinä myös monille kokoelmalevyille. Vastikään biisistä julkaistiin uusi versio, jossa vokaaleissa feattaa Chris Brown.

omi3

Kuumimmat hitit: Omi - Cheerleader

Omin Cheerleader julkaistiin jo vuonna 2012, mutta varsinaisen nosteensa se sai saksalaisen DJ-tuottaja Felix Jaehnin käsittelyn jälkeen kaksi vuotta myöhemmin.

Cheerleader oli myös Felix Jaehnille iso harppaus, itsenäisesti julkaistuista remixauksista suoraan Sony Musicin merkin alle. Remix kappale ampaisi Australian, Tanskan, Hollannin ja Ruotsin listaykköseksi ja viihtyi muidenkin maiden listojen Top10 -sijoilla.

Lue loppuun