NRJ:n Viihdeuutiset

Kuumimmat hitit

omi3

Kuumimmat hitit: Omi - Cheerleader

Omin Cheerleader julkaistiin jo vuonna 2012, mutta varsinaisen nosteensa se sai saksalaisen DJ-tuottaja Felix Jaehnin käsittelyn jälkeen kaksi vuotta myöhemmin.

Cheerleader oli myös Felix Jaehnille iso harppaus, itsenäisesti julkaistuista remixauksista suoraan Sony Musicin merkin alle. Remix kappale ampaisi Australian, Tanskan, Hollannin ja Ruotsin listaykköseksi ja viihtyi muidenkin maiden listojen Top10 -sijoilla.

Lue loppuun

galantis-runaway

Kuumimmat hitit: Galantis - Runaway (U & I)

Länsinaapurimme Ruotsi kunnostautuu jatkuvasti EDM rintamalla. Galantis on tuotantonsa puolesta melko tuore duo, jonka esikoisalbumia odotellaan tulevan kevään aikana. Ensimmäinen kunnon osuma hittilistoille on Runaway (U & I), joka on kivunnut tasaisen varmasti Suomen virallisella radiosoittolistalla ja päätynyt myös NRJ:n tehosoittoon.

Radion lisäksi Runaway on tehnyt selvää jälkeä klubien tanssilattioilla ja biisistä on saatu myös merkittävä läjä remixauksia.

Lue loppuun

cheryl-cole

Kuumimmat hitit: Cheryl - I Dont Care

Cheryl on tehnyt vakuuttavaa jälkeä brittilistoilla ja I Don't Care -sinkun myötä hänestä tuli myös briteissä eniten sinkkulistan ykköspaikkoja kahminut naisartisti, ohittaen muun muassa Geri Halliwellin ja Rita Oran.

Cheryl teki 2000-luvun alkupuolella vaikuttavaa uraa Girls Aloud -tyttöbändissä, joka sai alkunsa brittiläisestä Popstars reality-talent-showsta. Koko aktiivisen uransa aikana Girls Aloud säilytti alkuperäisen kokoonpanonsa ja kahmi 20 brittien sinkkulistan Top10 sijoitusta ja kuusi platina-albumia. Lue loppuun

jeremih

Kuumimmat hitit: Jeremih - Dont Tell Em

Lahjakas laulaja-lauluntekijä Jeremih aloitti musisoinnin jo kolmevuotiaana, hänen opetellessaan omin päin soittamaan muun muassa rumpuja, pianoa ja saksofonia.

Miehen ura ampaisi vuonna 2009 ensimmäisen sinkun Birthday Sex myötä, joka nousi Billboard Hot 100 -listalla parhaimmillaan sijalle 4. Samana vuonna julkaistu esikoisalbumi täytti sinkun lupaukset ja sekin kipusi parhaillaan sijalle 6 Billboard 200 -albumilistalla. Lue loppuun

grl

Kuumimmat hitit: G.R.L. - Ugly Heart

G.R.L. lämmittelee hyväksihavaittua tyttöbändikaavaa, näyttävällä ja räväkällä jenkki-britti-kanadalais sekoituksella nuoria naisia. Ugly Heart on heidän debyyttisinkkunsa, josta löytyy jopa sanomaa.

Ugly Heartin musiikkivideo keräsi julkaisunsa jälkeen viikossa yli 2,5 miljoonaa katselukertaa. Kriitikoilta kappale on saanut iloisen positiivista palautetta ja musiikkimaailmassa bändin tulevaisuutta seurataan mielenkiinnolla.  Lue loppuun

enrique-iglesias

Kuumimmat hitit: Enrique Iglesias - Let Me Be Your Lover

Helsingissä 10.12. latinopopin ja muuten vain komistusten ystävät villinnyt Enrique Iglesias löi hynttyyt yhteen Mr. Woldwide "Pitbull" Armando Christian Pérezin kanssa, lopputuloksena Let Me Be Your Lover.

Toteamus, johon monet suomalaisetkin naiset kiljuen huutaisivat KYLLÄ! Kappale on taattua Enriquen popahtavampaa materiaalia ja toimii Pitbullin vauhdittamana upeasti tanssilattioiden lähikontakteissa. Lue loppuun

outside

Kuumimmat hitit: Calvin Harris feat Ellie Goulding - Outside

Calvin Harris nappasi Ellie Gouldingin mukaan jo toistamiseen hittinikkarointiinsa, lopputuloksena Outside -sinkku.

Ensimmäinen yhteistyön hedelmä I Need Your Love jyräsi TOP10 -listoja ympäri Euroopan, päätyen jopa BRIT Awardseissa vuoden parhaan singlen palkintopallille.

Outside jatkaa samoilla jalanjäljillä ja esimerkiksi Suomessa se on ollut virallisen sinkkulistan ykkösenä jo kolme viikkoa.

Lue loppuun