NRJ @ RMJ, Rauma, 22.-24 .6.2017 – Radio NRJ Finland

NRJ @ RMJ, Rauma, 22.-24 .6.2017

RMJ 22.-24 .6.2017, Rauma

Suomen suurin juhannusjuhla starttaa toista vuotta täysin uudistuneena ja entistä isompana! Raumanmeren juhannus takaa vuoden unohtumattomimmat bileet jokaiselle, joka nauttii musiikista, kesästä, merestä, ystävistä ja kultaisista palmuista! Olit sitten nostalgisoija, 2000- luvun reivaaja tai uuden vuosisadan moottoriturpa – nämä bileet tuovat jokaisen yksilön yhteen nauttimaan Suomen parhaasta vuodenajasta ja juhlasta.

Tarjoamme sinulle neljä musiikintäytteistä lavaa, joissa voit nauttia tämän hetken kovimmista kotimaisista ja kansainvälisistä artisteista palmujen havistessa kesätuulessa. Kuuntele suosikkiasi auringonlaskuun RMJ:n päälavalla tai fiilistele Back to the Future -teltan alla. Löydä kuumottavan hektinen tunnelma Miami Vice lavalta tai reivaa kavereidesi kanssa Mecano Beachillä. Näitä bileitä et halua jättää välistä!

Iso osa festivaalielämystä on uudistettu leirintäalue, jossa bileet jatkuvat parhaassa porukassa ja samanhenkisten bilettäjien kanssa. Majoitusmahdollisuuksia on useita. Jos haluat maksimaalista mukavuutta valintasi on RMJ maja. Majassa on ja tilaa neljälle henkilölle ja valmiiksi pistokkeet ja patjat: mukavaa ja tyylkästä! Jos haluat tehdä telttailusta helppoa on valintasi Premium teltta. Alueella sinua odottaa valmiiksi kasattu teltta, jonne vain otat mukaan makuupussisi. Molemmat sijaitsevat aivan festivaalialueen kyljessä, upean hiekkarannan kupeessa. Lue lisää majoitus kohdasta.

Tee nyt ensi kesän kuumimmat juhannus suunnitelmat!

 

 

RMJ UUTISET