NRJ:n Allu mukana Love Islandissa! – Radio NRJ Finland

NRJ:n Allu mukana Love Islandissa!

Tämän keskiviikkoillan Love Island -jaksossa tärähtää: NRJ:n Iltapäivästä tuttu Alexander Eklund, 31, saapuu villaan!

Tätä ei kukaan osannut odottaa! NRJ:n Allu on uusin Love Island -sinkku ja osallistuu rakkausrealityyn, tietenkin, tositarkoituksella, mutta kaikkea muuta kuin otsa rypyssä. Mies lähtee seikkailuun avoimesti kokemaan uusia asioita.

– Sarja on yllättänyt mut positiivisesti. Monilla on ennakkoluuloja sinkkurealityja kohtaan, mutta Love Island on siisti, tehty tyylillä ja pilke silmäkulmassa, joten se on ihan mun juttu! Allu hehkutti ennen lähtöä. – Totta kai mietityttää, miten muut kilpailijat ottaa mut vastaan, mutta uskon, että olemalla oma itseni pääsen nopeasti sisään villan arkeen.

Ohjelmassa suomalaiset sinkut etsivät tosirakkautta Espanjassa sijaitsevassa, kuvauspaikkana ja kisaajien kotina toimivassa villassa. Syyskuun lopussa alkaneesta sarjasta on ehtinyt jo pudota osa alkuperäisistä osallistujista ja lisää on tullut hämmentämään suhdekiemuroita. Nyt NRJ:n iltapäiväjuontaja on yksi heistä ja odottaa auringonpaisteen lisäksi samaa, mitä kaikki kisaajat varmasti toivovat.

– Eniten odotan sitä, että mulla klikkaa jonkun kanssa, Allu mietti. – Ja että opin itsestäni uusia asioita. Elämässä kuitenkin ainoat asiat, mitkä kaduttaa jälkikäteen, on mahdollisuudet, jotka jätti käyttämättä, enkä halua olla se tyyppi.

Love Island -ohjelman idea on pariutua ja löytää tosirakkaus – tai ainakin ihastus – välttääkseen putoamisen sarjasta. Palkintona on 25 000€ ja sarja jatkuu marraskuun puoliväliin. Love Island Suomi maanantaista lauantaihin Subilla.

 

Lisätietoja NRJ:n puolesta:
Sini Koskenseppä, vastaava tuottaja
p. 050 5533613
sini.koskenseppa@nrj.fi

Lataa tiedostona