Darude mahdollisesta Euroviisu-kritiikistä: ”Ei haittaa, antaa tulla p*sk** vaan!” – Radio NRJ Finland

Darude mahdollisesta Euroviisu-kritiikistä: ”Ei haittaa, antaa tulla p*sk** vaan!”

Suomea tänä vuonna Euroviisuissa edustava Darude (Ville Virtanen) vieraili NRJ:n Aamussa, jossa Janne ja Jere kyselivät DJ-legendalta mm. miehen ruokaheikkouksista, suosikkisushipaikoista sekä siitä, miten tuleva Euroviisu-kilpailu mahtaa vaikuttaa miehen uraan.  Daruden suurin hitti Sandstorm nousi aikoinaan suureen suosioon kotimaassa ja Euroopassa, vuonna 2017 mies avasi Suomen 100-vuotisjuhlat ja nyt vuorossa on Euroviisut.  Onko Darude antanut Suomen kansalle nyt kaiken minkä musiikillisesti voi? Päättyykö Daruden 20-vuoden ajan kestänyt DJ-ura, jos voittopysti jää pokkaamatta?

– Jos jäädään viimiseks mun klubiura ei siitä kärsi.

Darude lähtee omien sanojensa mukaan Euroviisuihin nimenomaan musa edellä, mutta nähdäänkö kilpalavalla 43-vuotiaan Virtasen tanssiliikkeitä tai viisuissakin liiankin tutuksi tulleita tuulikoneita?  Nämä kaikki ja paljon muuta kuullaan haastattelun aikana.

Suomen edustuskappale valitaan lauantaina 2.3 Uuden Musiikin Kilpailussa YleTV2:lla kello 20:00 alkaen. Kolme kappaletta ovat nimenltään Look Away, Superman- ja Release Me, joissa solistina toimii Sebastian Rejman.

Lataa tiedostona