NRJ Aamu – Arkisin klo 6-10 – Radio NRJ Finland

NRJ Aamu – Arkisin klo 6-10

ARKISIN KLO 6-10

Hyvää huomenta, saisiko olla kupillinen NRJ:n Aamua? Annoksiin sisältyy hittimusiikkia, ihania persoonia pelissä ja sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Siitä pitävät huolen Janne  Lehmonen, Veronica Verho ja Jere Jääskeläinen! NRJ:n Aamu on iloisesti arvaamaton aina arkisin klo 6-10!

6:30 NRJ Fresh -hittivalinta. Herää uuteen biisijulkaisuun joka aamu. NRJ:n Aamu kertoo kuka on tehnyt ja mitä musaa!

7:30 Viis kautta viis. Epätietokilpailu, jossa ei tarvitse tietää mitään voittaakseen! Kuuntele, mitä kadunkulkija on vastannut viiteen täysin sattumanvaraiseen kysymykseen ja koita vastata samalla tavalla. Saatko viis kautta viis? Se voi poikia jättipotin!

8:30 Paikallispuhelu. NRJ:n Aamun Jere Jääskeläisellä on missio: soittaa kaikki Suomen 313 kuntaa läpi. Aihe voi olla mikä tahansa ja soiton kohde kuka tahansa kunnan asukkaista. Projekti jatkuu joka aamu.

9:30 Minuuttikisa. Studion linja käy joka aamu erityisen kuumana tämän minuutin ajan ja seuraava soittaja pudottaa aina edellisen. Viimeinen minuutin jälkeen linjoille jäänyt päättää, suorittaako aamun tehtävän Janne, Veronica vai Jere. Ja se tehtävä voi olla kuinka kuumottava tahansa...

 

AAMUSSA TAPAHTUU

ISAC ELLIOT & SJUR | FINLAND OR NORWAY

Isac Elliot and Sjur visited NRJ Finland and guys took ...
Lue Lisää

Mitä tuloksia kuntoilulla oikeasti haetaan?

”Treenaan vain itseäni varten! Virkeystilan nousu on paras mahdollinen palkinto! ...
Lue Lisää

NRJ:n Aamun koko show 24.4.2018

Janne ja Jere duona NRJ:n Aamussa! Sielunhoitoa ja puujalkavitsejä oli ...
Lue Lisää

 

NRJ AAMU SOME