NRJ Aamu – Arkisin klo 6-10 – Radio NRJ Finland

NRJ Aamu – Arkisin klo 6-10

ARKISIN KLO 6-10

Hyvää huomenta, saisiko olla kupillinen NRJ:n Aamua? Annoksiin sisältyy hittimusiikkia, ihania persoonia pelissä ja sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Siitä pitävät huolen Janne  Lehmonen, Veronica Verho ja Jere Jääskeläinen! NRJ:n Aamu on iloisesti arvaamaton aina arkisin klo 6-10!

6:30 NRJ Fresh -hittivalinta. Herää uuteen biisijulkaisuun joka aamu. NRJ:n Aamu kertoo kuka on tehnyt ja mitä musaa!

7:30 Viis kautta viis. Epätietokilpailu, jossa ei tarvitse tietää mitään voittaakseen! Kuuntele, mitä kadunkulkija on vastannut viiteen täysin sattumanvaraiseen kysymykseen ja koita vastata samalla tavalla. Saatko viis kautta viis? Se voi poikia jättipotin!

8:20 Takaperinpeli. Joka päivä NRJ:n Aamussa kuulijalle soitetaan lyhyt musiikkinäyte ja kuulijan tehtävänä on tunnistaa esittäjä tai biisin nimi. Biisi tosin on käännetty väärinpäin! Jos kuulija ei tässä onnistu, sama biisi siirtyy seuraavalle päivälle.

Torstaisin 9:10 Torstain tunnustukset. Aika kaivaa luurangot kaapista ja puhdistaa omatunto. Nämä eivät varsinaisesti ole syntejä, mutta Jere haluaa keventää taakkaansa ja tunnustaa mieltään painavia asioita.

 

AAMUSSA TAPAHTUU

Samuel L. Jackson Vantaalla

Vantaan Länsimäkeä piinaa kauhu suoraan Borneon viidakosta – puolitoista metrinen ...
Lue Lisää

NRJ:n Aamun koko show 21.6.2018

Veronica väänteli kukkaseppele päässään pojille juhannusnimiä siihen tahtiin, että Janne ...
Lue Lisää

Jari Aarnio Talk Show

Jari Aarnio pääsee hetkeksi haukkamaan raikasta kesäilmaa, kun vapautui tutkintavankeudesta! ...
Lue Lisää

 

NRJ AAMU SOME