Ohjelmat – Radio NRJ Finland

Ohjelmat

NRJ Aamu - Tubekuu – Arkisin 6-10

NRJ:llä herätään joulukuussa yhdessä Youtubesta tuttujen hahmojen kanssa! 

NRJ Päivä – Arkisin 10-15

40 minuuttia musiikkia non-stop! Uusimmat hitit, kuumimmat ensisoitot ja musiikkimaailman kuulumiset korvillesi kattaa Petra Soikkeli.

NRJ Iltapäivä – Arkisin 15-19

Vaihda liika kahvinjuonti ja tyhjäkäynti työpaikalla Allun tuplaenergialla ja parhaalla hittimusiikilla pakattuun iltapäivälähetykseen.

NRJ Ilta – Arkisin 19-22

Yksikään ilta ei enää ole pimeä! NRJ:n Illoissa Jere toteuttaa toiveita ja pitää linjat auki ympäri Suomen.

NRJ TOP 10 – Arkisin 18

NRJ:n kymmenen toivotuinta kappaletta. Äänestä täältä oma suosikkisi listan kärkeen!

Suomen Virallinen Striimauslista - Perjantaisin 20-22

Suomen Virallinen Striimauslista kokoaa yhteen kaiken musiikin kuuntelun Suomessa. 

Eurohot 30 – La 8-10 & Su 22-24

Mitä Euroopassa kuunnellaan? Soitetuimmat kappaleet NRJ kanavilta ympäri Eurooppaa!

NRJ Extravadance – Pe & La 01-06

NRJ Extravadance tuo Suomen ja maailman nimekkäimmät DJ-tähdet radioosi. Elektronisen tanssimusiikin parhaat sekä tuoreimmat biisit!

 

TUTUSTU JUONTAJIIN

 

Maija Kopola 

”Kävis varmaan paremmin flaksi, jos olisit hiljaa ja näyttäisit vaan nätiltä,” vihjasi jo vuosia sitten eräs Maijan miespuolinen ystävä. Onnea miesrintamalla ei vieläkään näy – mutta suu kyllä käy.

Maija Kopola on hesalaistunut oululainen, joka ei osaa peitellä reaktioitaan missään tilanteessa. Tämä vanha Jallu-tyttö syttyy ysärihiteistä, treenaamisesta ja superfood-hössötyksestä sekä herkistyy eläinvauvoista ja vanhoista rakastuneista pariskunnista.

Usein hämmentäviin sosiaalisiin tilanteisiin ajautuva Maija tunnetaan kaveriporukassaan räppi-lempinimellä Ämmempi Cee. Parhaiksi ominaisuuksiksiin Maija listaa joustavan moraalinsa, tilannetajuttomuutensa sekä suoran nenänsä.

 

Alexander Eklund

Alexander Eklund, kavereiden kesken Allu, on tuttu ääni NRJ:n Iltapäivistä. Allu ei käy energiajuomilla vaikka siltä hän kuulostaakin, miehestä kun löytyy virtaa koko NRJ:n toimituksen edestä.

Tämä tyylilleen uskollinen räppipää tietää kaiken uusimmista vaatetrendeistä, ja näitä vinkkejä hän mielellään myös jakaa kollegoilleen. Eli halusit sitten kuulla muodin uusista tuulista tai jotain jenkkiräpistä, on Allu se kenen puoleen pitää kääntyä.

 

Riikka Karjalainen 

Tämä helsinkiläistynyt ivalolainen tottelee paremmin nimeä Ritu. Vaikka Ritu on asunut pääkaupunkiseudulla jo yli 10 vuotta, ei lappilaisuus lähde hänestä kulumallakaan. Toimituksen rääväsuuna tunnettu neiti ei puhuessaan (saati nauraessaan) paljon volyymia säästele, ja tämä ei todellakaan jää keneltäkään huomaamatta.

Ritu onkin yksi syy siihen miksi toimituksessamme käytetään kuulosuojaimia. Ritua voisi luonnehtia toimituksemme ilopilleriksi. Työkaverit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä hymytyttö ei osaa huonolla tuulella edes ollakaan. Mutta yksi vika hänessä on: Ritu on vuosien varrella kehittänyt vakavan pakkomielteen Niken tennareihin. ”Toiset kerää postimerkkejä, toiset Niken lenkkareita”, perustelee Ritu kokoelmaansa.

 

Jere Jääskeläinen 

Yksikään ilta ei enää ole pimeä! NRJ:n Illoissa Jere Jääskeläinen toteuttaa toiveita ja pitää linjat auki ympäri Suomen.