Ohjelmat – Radio NRJ Finland

Ohjelmat

NRJ-AAMU-VIKI-KOPI-1200X630-color2

NRJ Aamu – Arkisin 6-10

Viki, Köpi ja Maija kaappaavat koko valtakunnan herääjät syleilyynsä. Naurua, asiaa ja tarinaa sen vierestä tarjolla joka arkiaamu!

NRJ Iltapäivä – Arkisin 14-18

Vaihda liika kahvinjuonti, energiajuomatölkit ja tyhjäkäynti työpaikalla tähän tuplaenergialla pakattuun iltapäivälähetykseen!

NRJ Ilta – Arkisin 18-22

Tommi toteuttaa biisitoiveita, soittaa kuuntelijoiden 10 toivotuinta kappaletta ja uutta hittimusaa!

NRJ TOP 10 – Arkisin 18

NRJ:n kymmenen toivotuinta kappaletta. Äänestä täältä oma suosikkisi listan kärkeen!

Suomen Virallinen Striimauslista - Perjantaisin 20-22

Suomen Virallinen Striimauslista kokoaa yhteen kaiken musiikin kuuntelun Suomessa. 

Eurohot 30 – Lauantaisin ja sunnuntaisin

Mitä Euroopassa kuunnellaan? Soitetuimmat kappaleet NRJ kanavilta ympäri Eurooppaa!

NRJ Extravadance – Viikonloppuisin

NRJ Extravadance tuo Suomen ja maailman nimekkäimmät DJ-tähdet radioosi. Elektronisen tanssimusiikin parhaat sekä tuoreimmat biisit!

 

NRJ-OHJELMAKARTTA-v2

 

OHJELMAUUTISET - Katso kaikki >

podcast-aamu-random-iltapaiva4

NRJ Iltapäivä: Kamalan ihana Perjantaipuhelu

Perjantaina on tietysti aika kuumottavalle PERJANTAIPUHELULLE! NRJ:n Iltapäivän Perjantaipuhelussa on ...
Lue Lisää
Tommi2

NRJ Iltapäivä: Tommin murrehaiku

Ritu oli soolona NRJ:n Iltapäivässä, joten hän tarvits kaverin NRJ:n ...
Lue Lisää
podcast-aamu-random-iltapaiva2

NRJ Iltapäivä: Ritun ja Maijan Huulihölkkä

Allu oli reissun päällä eli Ritu oli soolona NRJ:n Iltapäivässä ...
Lue Lisää

 

TUTUSTU JUONTAJIIN 

Ville Eerikkilä

Sanotaan, että mies voi lähteä Kemistä, mutta Kemi ei lähde miehestä vaikka kuinka yrittäisi. Tämän kyllä huomaa kuuntelemalla "Vikin" juttuja - hänethän on kruunattu vuoden 2014 Kemin Kuninkaaksi.

Suomen Monacosta ponnistavan Vikin tunnistaa isosta tuuheasta tukasta, huonoista puujalkavitseistään ja tarttuvasta naurustaan. Urheilua, ruokaa ja ihmisiä rakastava Viki on se kaveriporukoiden luottolaitahyökkääjä, jonka puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa, paitsi jos kyseessä on autot tai siivoaminen, niistä hän ei tiedä mitään.

Monista saavutuksistaan Viki on hyvin ylpeä, mutta oman nimikkopizzan Pizza de la Vikin saaminen Kaken pizzerian listalle on niistä hienoin.

Kuuntele esittely:

 

Juuso Kallio 

Juuso ”Köpi” Kallio on urheilua, rytmimusiikkia ja uusia lenkkareita intohimoisesti kuluttava porilainen. Kun vuosien hikinen työ suomifutiksen alasarjoissa ei vienytkään kohti eurokenttiä, löysi Köpi itsensä lopulta radiosta. Hyvä niin, sillä enintään kohtalaisen laukauksen omaava mies käyttää pelisilmäänsä huomattavasti taidokkaammin studiossa kuin viheriöillä.

Ei ole harvinaista, että luonteeltaan suorasanainen Köpi ajautuu tarinoidensa kanssa välillä täydelliseen umpisolmuun. Onneksi tämä oman elämänsä Houdini vapautuu usein kahleista samalla tavalla kuin niihin joutuukin - puhumalla.

Kuuntele esittely:

 

Maija Kopola 

”Kävis varmaan paremmin flaksi, jos olisit hiljaa ja näyttäisit vaan nätiltä,” vihjasi jo vuosia sitten eräs Maijan miespuolinen ystävä. Onnea miesrintamalla ei vieläkään näy – mutta suu kyllä käy.

Maija Kopola on hesalaistunut oululainen, joka ei osaa peitellä reaktioitaan missään tilanteessa. Tämä vanha Jallu-tyttö syttyy ysärihiteistä, treenaamisesta ja superfood-hössötyksestä sekä herkistyy eläinvauvoista ja vanhoista rakastuneista pariskunnista.

Usein hämmentäviin sosiaalisiin tilanteisiin ajautuva Maija tunnetaan kaveriporukassaan räppi-lempinimellä Ämmempi Cee. Parhaiksi ominaisuuksiksiin Maija listaa joustavan moraalinsa, tilannetajuttomuutensa sekä suoran nenänsä.

 

Alexander Eklund

Alexander Eklund, kavereiden kesken Allu, on tuttu ääni NRJ:n Iltapäivistä. Allu ei käy energiajuomilla vaikka siltä hän kuulostaakin, miehestä kun löytyy virtaa koko NRJ:n toimituksen edestä.

Tämä tyylilleen uskollinen räppipää tietää kaiken uusimmista vaatetrendeistä, ja näitä vinkkejä hän mielellään myös jakaa kollegoilleen. Eli halusit sitten kuulla muodin uusista tuulista tai jotain jenkkiräpistä, on Allu se kenen puoleen pitää kääntyä.

 

Riikka Karjalainen 

Tämä helsinkiläistynyt ivalolainen tottelee paremmin nimeä Ritu. Vaikka Ritu on asunut pääkaupunkiseudulla jo yli 10 vuotta, ei lappilaisuus lähde hänestä kulumallakaan. Toimituksen rääväsuuna tunnettu neiti ei puhuessaan (saati nauraessaan) paljon volyymia säästele, ja tämä ei todellakaan jää keneltäkään huomaamatta.

Ritu onkin yksi syy siihen miksi toimituksessamme käytetään kuulosuojaimia. Ritua voisi luonnehtia toimituksemme ilopilleriksi. Työkaverit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä hymytyttö ei osaa huonolla tuulella edes ollakaan. Mutta yksi vika hänessä on: Ritu on vuosien varrella kehittänyt vakavan pakkomielteen Niken tennareihin. ”Toiset kerää postimerkkejä, toiset Niken lenkkareita”, perustelee Ritu kokoelmaansa.

 

Tommi Helminen

NRJ:n Iltojen päivänpaiste, tuo ikuisen hymyn lapsi, Tommi Helminen on toimituksemme vaasalainen vahvistus. Tommin mukana NRJ:lle on rantautunut vahvoja suomenruotsalaisia vaikutteita: snapsilaulut raikaavat tämän tästä ja joka syksyinen rapujuhla on muuttunut NRJ:llä joka perjantaiseksi traditioksi.

Hymypoikapatsailla useaan otteeseen palkittu iltajuontaja tekee todennäköisesti tulevaisuuden uransa hammastahnamainoksessa. Mutta niinhän sitä sanotaan, että hymyilevää ihmistä on helpompi lähestyä. Tommin motto kuuluukin: Tärkeintä et muilla on kaikki hyvin.

Onhan kaikki hyvin?