Ohjelmat – Radio NRJ Finland

Ohjelmat

NRJ Aamu – Arkisin 6-10

Hyvää huomenta, saisiko olla kupillinen NRJ:n Aamua? Annoksiin sisältyy hittimusiikkia, ihania persoonia pelissä ja sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

NRJ Päivä – Arkisin 10-15

NRJ:n Päivässä energiaa sinulle popittaa Petra Soikkeli. Petra soittaa sinulle tuoreimmat hitit, sekä vinkkaa trendikkäimmät puheenaiheet.

NRJ Iltapäivä – Arkisin 15-19

Vaihda liika kahvinjuonti ja tyhjäkäynti työpaikalla Allun tuplaenergialla ja parhaalla hittimusiikilla pakattuun iltapäivälähetykseen.

NRJ Ilta – Arkisin 19-22

40 minuuttia musiikkia non-stop!

NRJ:n Perjantai – Perjantaisin 15-21

NRJ:n Perjantai jatkuu iltapäivästä iltaan asti! Alexander Eklund isännöi NRJ:llä viikonlopun vauhdikkaimpia etkoja.

NRJ TOP 10 – Arkisin 18

NRJ:n kymmenen toivotuinta kappaletta. Äänestä täältä oma suosikkisi listan kärkeen!

Suomen Virallinen Striimauslista - Torstaisin 20-22

Suomen Virallinen Striimauslista kokoaa yhteen kaiken musiikin kuuntelun Suomessa. 

Eurohot 30 – La 10-12 & Su 22-24

Mitä Euroopassa kuunnellaan? Ritu listaa soitetuimmat kappaleet NRJ kanavilta ympäri Eurooppaa!

NRJ Extravadance – Pe & La 01-06

NRJ Extravadance tuo Suomen ja maailman nimekkäimmät DJ-tähdet radioosi. Elektronisen tanssimusiikin parhaat sekä tuoreimmat biisit!

 

 

 

TUTUSTU JUONTAJIIN

Janne Lehmonen

Janne on ihminen, jonka silmissä vilkkuu sydämet ja hänen naurunsa saa suurimmalle tosikollekin hymyn korviin. Rap on miehellä syvällä verissä ja tyttöystävä tulee aina ykkösenä. Janne tanssii aina kun jossain kuuluu musiikki ja läppä lentää samaan tahtiin!

 

Veronica Verho

Veronica on monille tuttu Youtuben ihmeellisestä maailmasta vloggaaja Mariieveronicana. Tuoretta aamujuontajaa on helppo kuvailla puheliaaksi hetkeen heittäytyjäksi, eikä sen myötä lähetyksistä varmasti vauhdikkaita käänteitä ja hauskoja yllätyksiä tule puuttumaan.  Sielunmaisemaa tubevelho maalailee auringon, glitterin ja tatuointien maailmasta. Toteemieläintä kysyttäessä Veronica vastaa hetkeäkään empimättä ”yksisarvinen”. Pirteän tubettajan voi myös bongata keikoilla ja festareilla änkemässä aina kohti eturiviä.

 

Jere Jääskeläinen 

NRJ:n Aamun Jere on toimituksemme Pohjanmaan vahvistus. Tämä Seinäjoen lahja NRJ:lle on kaikkien kaveri, jolta irtoaa jerry tilanteessa kuin tilanteessa. Eri asia ymmärtääkö niitä aina kukaan. Jos jälkiruokasi on näpistetty tai huomaat että studiosta on tehty eläintarha, on Jere todennäköisemmin asialla. Tältä Bounty-fanilta voi nimittäin odottaa mitä vaan. Joskus jopa liiankin isolla itseluottamuksella varustettu aamujuontaja on julistanut, että hänet on mahdotonta saada yllätetyksi, mutta hän itse osaa todella yllättää työkaverinsa ja kuulijat.

 

Petra Soikkeli

NRJ:n Päivässä energiaa sinulle popittaa Petra Soikkeli. Mimmi on lähes unohtanut kotiseutunsa Pohjois-Karjalan murteen, mutta jos oikein tarkkaan kuuntelee, niin kyllä siellä puheen parressa muutama mie ja sie vilahtaa. Blogausta, valokuvausta ja leffoja intohimoisesti harrastava Petra soittaa sinulle tuoreimmat hitit, sekä vinkkaa trendikkäimmät puheenaiheet NRJ:n Päivässä.

 

Alexander Eklund

Alexander Eklund, kavereiden kesken Allu, on tuttu ääni NRJ:n Iltapäivistä. Allu ei käy energiajuomilla vaikka siltä hän kuulostaakin, miehestä kun löytyy virtaa koko NRJ:n toimituksen edestä. Tämä tyylilleen uskollinen räppipää tietää kaiken uusimmista vaatetrendeistä, ja näitä vinkkejä hän mielellään myös jakaa kollegoilleen. Eli halusit sitten kuulla muodin uusista tuulista tai jotain jenkkiräpistä, on Allu se kenen puoleen pitää kääntyä.

 

Riikka Karjalainen 

Tämä helsinkiläistynyt ivalolainen tottelee paremmin nimeä Ritu. Vaikka Ritu on asunut pääkaupunkiseudulla jo yli 10 vuotta, ei lappilaisuus lähde hänestä kulumallakaan. Toimituksen rääväsuuna tunnettu neiti ei puhuessaan (saati nauraessaan) paljon volyymia säästele, ja tämä ei todellakaan jää keneltäkään huomaamatta. Ritu onkin yksi syy siihen miksi toimituksessamme käytetään kuulosuojaimia. Ritua voisi luonnehtia toimituksemme ilopilleriksi. Työkaverit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä hymytyttö ei osaa huonolla tuulella edes ollakaan. Mutta yksi vika hänessä on: Ritu on vuosien varrella kehittänyt vakavan pakkomielteen Niken tennareihin. ”Toiset kerää postimerkkejä, toiset Niken lenkkareita”, perustelee Ritu kokoelmaansa.