NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

PMMP

PMMP:n viimeinen keikka julkaistiin DVD:nä – katso Matkalaulun liveversio

Supersuosittu PMMP päätti kymmenen vuotta kestäneen uransa loppuunmyydyssä Helsingin Jäähallissa 27. lokakuuta 2013. Keikka taltioitiin ja nyt tänään se julkaistiin DVD:nä.

”Halusimme taltioida viimeiset PMMP-keikat, mutta ei vielä oikein tiedetty milloin ja millaisena ne julkaistaan. Matskut katsottuamme päädyttiin julkaisemaan kahdesta Jäähallikeikasta se toinen, ja ihan kokonaan. Eli yhtyeen vihoviimeinen konsertti juuri niin pitkänä kuin se oli lokakuussa 2013. Terveiset kaikille jotka olivat paikalla, ja moikat heille jotka nyt pääsevät yhtyeen mahtipontisiin hautajaisiin mukaan tämän DVD:n kyydissä”, Paula Vesala kommentoi.

Lue loppuun

gettomasa

PME Records solmi levytyssopimuksen räppäri Gettomasan kanssa

Gettomasa tuli tutuksi hiphop-yleisölle vuonna 2012, kun hän voitti freestylerapin Suomen mestaruuden. Kuuntele uusi Kuulokkeet -single.

“Olen tyytyväinen diiliin, koska PME on ensimmäisestä yhteydenotosta saakka ollut samoilla linjoilla kanssani siitä, että mulla pitää olla täysi luova vapaus tehdä omaa juttuani ja juuri sellaista musiikkia kuin itse haluan tehdä. Uuden levyn teko on jo hyvässä alussa ja Kuulokkeet-sinkulla jatketaan Ruubenin kanssa siitä mihin viime levyllä jäätiin. Levy tulee sisältämään myös muutamia uusia tuottajia ja vierailijoita. Levy ilmestyy vuonna 2015″, kertoo Gettomasa.  Lue loppuun

cheek-vl

Viikon levy: Cheek – Kuka muu muka – Stadion Edition

Cheek teki elokuussa musiikkihistoriaa esiintymällä kaksi kertaa loppuunmyydyllä Olympastadionilla.  Viime perjantaina julkaistiin Kuka muu muka – albumista Stadion Edition -painos.

Albumi sisältää stadionkonsertin (Blu-ray + DVD), making of -materiaalia, sekä kolme ekstra-kappaletta (Äärirajoille, Flexaa Feat. Sanni & VilleGalle ja Jos mä oisin sä – Rähinä remix -live).  Lue loppuun

Wu-Tang Clan

Wu-Tang Clan juhlistaa 20-vuotista uraansa uudella albumilla

Yli 40 miljoonaa albumia myynyt hip-hop -ryhmä Wu-Tang Clan julkaisee uuden albumin 28. marraskuuta. Hip-hopin pioneereihin kuuluva Wu-Tang Clan juhlistaa ”A Better Tomorrow” -albumilla jo yli 20 vuotta jatkunutta uraansa.

Wu-Tang Clan on julkaissut tähän mennessä viisi studioalbumia. Bändin kaikki kolme ensimmäistä albumia ovat myyneet Yhdysvalloissa platinaa. Heidän toinen albuminsa ”Wu-Tang Forever” nousi julkaisuviikollaan Yhdysvaltain albumilistan ykköseksi.
Lue loppuun