NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

Viikon levy: Sam Smith

Viikon levy: Sam Smith – In The Lonely Hour

Sam Smithin ura on huikeassa nosteessa. Smithille myönnettiin vuodenvaihteessa Sound of BBC – ja Brit Awards –palkinnot ja hänen sinkkunsa ovat soineet massiivisesti ympäri maailman.

Sam Smithin debyyttialbumi “In The Lonely Hour” nousi suoraan Ison-Britannian albumilistan ykkössijalle ja Yhdysvaltojen Billboard-listan kakkoseksi. Smithin uusin sinkku on nimeltään ”Stay With Me” ja siihen tehtyä videota on katsottu ja yli 25 miljoonaa kertaa!

Twitterissä | Facebookissa | Instagramissa | Youtubessa

nicolescherzinger-090714-900x400

Nicole Scherzinger haluaa osuutensa One Directionin menestyksestä

Hänhän oli kuitenkin se, joka viisikon kokosi yhteen

Nicole Scherzinger ei ymmärrä, miksei hän ole hän ole saanut osaansa One Directionin menestyksestä.

Scherzinger oli vieraileva tuomari X Factorissa vuonna 2010, kun One Direction löi itsensä läpi. Ohjelmassa kilpailleet Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Liam Payne ja Niall Horan eivät alun perin päässeet viimeisille kierroksille soolona, mutta yhdistämällä voimansa tarina oli toinen.

Ja Scherzinger on vuorenvarma, että se oli hänen ideansa. Hänen mukaansa hän nousi Cheryl Colea vastaan, joka oli pudottamassa poikia.

”Olen iloinen heidän menestyksestään,” Scherzinger kertoi Heat-lehdelle. ”En voi kuitenkaan uskoa, että minä, joka kokosi heidät yhteen, ostan Walmartista One Direction -laukkuja veljenpojilleni. Tässä kuvassa on jotain vialla!”

”Voisitteko lähettää minulle One Direction -lahjakassin? Auttakaa joku minua,” En pelkästään ole jäänyt paitsi siivustani, ostan nyt heidän tuotteitaan. Missä on siivuni? Oikeesti? Olen antaja, mitä muuta voin sanoa: annoin maailmalle One Directionin”.

Lähde: Contactmusic.com

(NRJ)

Jay Z in Concert at Charter One Pavilion at Northerly Island in Chicago, IL - July 7, 2009

Ääniteknikko haastaa Jay Z:n oikeuteen

Chauncey Mahan vaatii tunnustusta tekemästään työstä kuudella Jay Z:n levyllä

Jay Z:n ääniteknikko on haastanut räppärin oikeuteen. Chauncey Mahan vaatii Jay Z:ltä maininnan työstä, jota Mahan on tehnyt Roc-A-Fella Records -levy-yhtiölle.

Teknikon mielestä hänet pitäisi nimetä osaomistajaksi kuuteen Jay Z:n albumiin, mukaan lukien Vol. 3… Life and Times of S. Carter ja The Dynasty: Roc La Famiglia, koska hän väittää olleensa avaintekijä soundeja luodessa.

Tämä ei ollut ensimmäinen vastaava oikeusjuttu: Vuonna 2002 tutkittiin Mahanin osallisuutta kiristysjupakassa, jossa kohteena oli Jay Z:n masternauhoitteita. Mahan ei saanut syytettä, koska Jay Z luopui kanteesta.

Lähde: Contactmusic.com

(NRJ)

"Katy Perry: Part of Me" Los Angeles Premiere - Arrivals

Kristilliset räppärit haastoivat Katy Perryn oikeuteen

Asian kantajat lisäsivät, että heidän kappaleensa on tahraantunut ”noituuden, mustan magian ja Illuminati-kuvakielen takia”

Neljän kristillisen räppärin muodostama Flame-niminen yhtye on haastanut Katy Perryn oikeuteen tekijänoikeusrikkomuksesta. Flame väittää Perryn Dark Horse -kappaleen plagioivan heidän vuonna 2008 tekemäänsä biisiä Joyful Noise.

Asian kantajat lisäsivät, että heidän kappaleensa on tahraantunut ”noituuden, mustan magian ja Illuminati-kuvakielien takia”. Haaste jätettiin 1. heinäkuuta St. Louisissa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Perryä syytetään plagioinnista: vuosi sitten kriitikot toivat esille samankaltaisuuksia hänen biisissä Roar ja Sara Bareillesin Brave-biisissä.

Ovatko biisit samankaltaisia, kuuntele itse:

Katy Perry – Dark Horse feat. Juicy J

Flame – Joyful Noise feat. Lecrae

Lähde: TIME

(NRJ)

2013 GRAMMY Nominations Concert Live!! - Press Room

Ed Sheeranin x-albumi listaykköseksi Jenkeissä ja Briteissä

Suomessa x on Spotifyn kuunnelluin levy

Iso-Britannian suosituimman miesartistin, Ed Sheeranin uutuusalbumi x on noussut albumilistojen kärkeen ympäri maailmaa, muun muassa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. Albumi nousi myös iTunesin albumilistan ykköseksi 83 maassa.

Iso-Britanniassa x on nyt koko vuoden nopeimmin myyvä albumi. Ensimmäisen viikon aikana levyä myytiin yli 100 tuhatta kappaletta enemmän kuin listakakkoseksi jäänyttä albumia.

Suomessa x on ollut julkaisustaan asti Spotifyn albumilistan ykkönen ja Sheeran on Spotifyn kuunnelluin artisti.  Suomen virallisella albumilistalla levy debytoi sijalla 3.

X on myös Spotifyn historian eniten kuunteluita ensimmäisellä viikollaan kerännyt albumi. Levyä kuunneltiin ensimmäisellä viikolla yli 24 miljoonaa kertaa.

Albumilta on julkaistu tähän mennessä kaksi singleä: Hobitti: Smaugin autioittama maa -elokuvasta tuttu I See Fire ja Pharrelin tuottama Sing. Albumin pääasiallisena tuottajana on toiminut Rick Rubin.

Lähde: Warner Music

(NRJ)

SamSmith

Uutta musiikkia NRJ:llä

Brittisensaatio Sam Smithin debyyttilevy ”In The Lonely Hour” meni suoraan Ison-Britannian listaykköseksi ja Yhdysvalloissakin Billboard –listan sijalle kaksi.

Sam Smithin sinkku ”Money On My Mind” oli kevään isoimpia hittejä ympäri maailman ja kakkossinkusta ”Stay With Me” povataan vähintään yhtä isoa hittiä!

Artistin kakkossinkku löytyy nyt myös NRJ:n tämän viikon uutuuksien joukosta.

NRJ:n viikon uutuudet:

Cheek: Äärirajoille
David Guetta: Lovers On The Sun
Lenny Kravitz: The Chamber
Sam Smith: Stay With Me

Summer Jam 2014

Lil Waynen tytär julkaisi ensimmäisen musiikkivideonsa

Lil Waynen tytär aikoo seurata isänsä jalanjälkiä musiikintekijänä

Lil Waynen tytär Reginae Carter on julkaissut ensimmäisen sinkkubiisinsä ja asiaan kuuluvan musiikkivideon nimeltään Mind Going Crazy. Wayne esitteli videon viikoittaisessa Weezy Wednesday -ohjelmassa YouTube-kanavallaan.

16-vuotias Reginae on myös Lil Waynen levy-yhtiön, Cash Money Recordsin, uusin artistikiinnitys.

Reginae on musiikkiuransa ohella vaatesuunnittelija yhdessä räppäri Birdmanin tyttären, Bria Williamsin, kanssa. Heidän vaatemallistonsa nimeltään Ymcmp (Young Money Cash Money Princesses).

Musiikkivideo alkaa 2:27 kohdalla:

Lähde: Contactmusic.com

lahtiunited-020714-900x300

Lahti United julkaisi Signaali-musiikkivideon

Hiphop-posse Lahti United on julkaissut Signaali-nimisen kappaleen, joka on eräänlainen rap-oodi ryhmän kotikaupungille.

Lahti United on lahtelaisista hiphopin tekijöistä muodostunut kokoonpano, jossa ovat mukana muun muassa Brädi, Aste, Raappana, JV, Kike, Nikke Ankara, Ideaali & Jay Who ja Jussi Kuoma. Tuottajana on Emma-palkittu MGI.

Lahti Unitedin tarkoituksena on tuoda esiin Suomen hiphop-genren kannalta merkittävää lahtelaista hiphop-kulttuuria. Lahtea voi pitää monella tavalla Suomen hiphopin pääkaupunkina useiden valtakunnallisten huipputekijöiden voimin.

Lue loppuun

cheek-020714-900x500

Cheek julkaisi uuden Äärirajoille-musiikkivideon

Äärirajoille-single on saatavilla Cheek -lehden mukana

Cheek julkaisi tänään videon täysin uuteen kappaleeseensa Äärirajoille. Biisi on mukana näyttävässä 72 -sivuisessa Cheek-lehdessä, joka on myynnissä lehtipisteissä kautta maan.

“Äärirajoille on kappale, johon on pakattu todella paljon energiaa. Se oli selkeä seuraava biisi, joka syntyi niistä ajatuksista, joita mulle kerääntyi vuoden 2013 aikana”, Cheek kertoo.

Äärirajoille-single julkaistaan Spotifyssä ja iTunesissa perjantaina 8.8. Cheek -lehti on myynnissä kuukauden ajan.

Lue loppuun