NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

kylie_minogue

Kylie Minogue julkaisee joululevyn

Kylie Minogue julkaisee uuden albumin 13. marraskuuta. Kylie Christmas –nimisen joululevyn on tuottanut pääosin artistin pitkäaikainen yhteistyökumppani Steve Anderson.

sam-smith

Sam Smith Bond-singlellä listaykköseksi

Sam Smith on noussut brittilistan ykköseksi 007 Spectre -tunnussävelmällä "Writing's On The Wall". Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Bond-tunnussävelmä nousee brittilistan kärkeen ja hän myös julkaisee uuden version menestys albumistaan In The Lonely Hour.

chisu-uusi

Viikon levy: Chisu - Polaris

Chisun odotettu uusi albumi Polaris julkaistaan perjantaina 2.10. Albumi on Chisun sanoittaman, säveltämä ja tuottaman. Polaris-albumin ensimmäinen singlelohkaisu Ihana teki radiosoittohistoriaa nousemalla ensimmäisellä viikolla Suomen soitetuimmaksi radiokappaleeksi.

”Jokaisella levylläni on ollut joku teema; Vapaa ja yksin levyllä pohdin vapautta ja sen tuomaa yksinäisyyttä, Kun valaistun -levyllä teemana oli luopuminen. Tulevalla levyllä pohdin totuutta ja rehellisyyttä eritoten itseä, mutta myös muita kohtaan", kertoo Chisu.

Lue loppuun

roopesalminenjakoirat

Viikon 40 hitti: Roope Salminen & Koirat - Pilkun jälkeen

Kotimainen voittokulku jatkuu! Viilenevä syksy saa suomalaiset diggailemaan rempseistä bilebiiseistä, jollaiseksi Pilkun jälkeen on helposti profiloitavissa.

elmismosol

Kuumimmat hitit: Alvaro Soler & Jennifer Lopez - El Mismo Sol

Alvaro Soler on nuori ja tuore latinostara, jonka uran nousua ei varmasti lainkaan hidasta ikinuoren supertähden Jennifer Lopezin avustus.

rudimental-layitallonme

Uudet hitit: Rudimental feat Ed Sheeran - Lay It All On Me

Brittiläisen Rudimentalin edellinen albumi Home sai järisyttävän hyvän vastaanoton ja tulevaa uutta albumia We The Generation odotellaan kuumeisesti.

Tulevalta albumilta on kuultu jo kolme sinkkulohkaisua, nyt Rudimental kutittelee vielä neljännellä Lay It All On Me ennen 2. lokakuuta ilmoitettua albumin julkaisua.  Lue loppuun

Nikke Ankara (Kuva: Nikke Ankaran Facebook-sivu)

Nikke Ankaralta uusi sinkku

Uusi sinkku Värifilmi feat Aki Tykki julkaistaan 2.10. ja debyyttialbumi Nikke tulee kotiin julkaistaan 20.11. Värifilmi on Niken neljäs sinkku kovan kolmikon päätteeksi ennen albumijulkaisua.