NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

lean-o

Uudet hitit: Major Lazer - Lean On

Major Lazerilta on saatu nauttia jo kaksi täyspitkää albumia, mutta projektin taustalta löytyy kenties monille tutumpi nimi - Diplo.

Diplolla on monta rautaa tulessa. Hän työstää uuden Major Lazer albumin lisäksi uutta musiikkia Skrillexin kanssa Jack Ü nimellä. Major Lazeria kuultiin viimeeksi Nälkäpelin soundtrackillä kappaleella All My Love, jossa lyriikoita hoiteli Ariana Grande. Lue loppuun

madonna

Viikon Levy: Madonna - Rebel Heart

Popin kuningatar Madonna julkaisee 13. studioalbuminsa ”Rebel Heart” 6. maaliskuuta. Joulun alla Madonna julkaisi tulevalta albumilta kuusi kappaletta. Ensimmäinen sinkku ”Living For Love” soi ahkerasti eurooppalaisissa radioissa. Singlen julkaisun jälkeen Madonna on esiintynyt Grammy-gaalassa sekä Brit Awardseissa.

"Rebel Heart" -albumin tuorein single on kappale "Ghosttown". Lue loppuun

sanni

SANNIn uusi single on striimatuin kotimainen kappale Spotifyssa

Uuden sukupolven lahjakkaimpiin artisteihin kuuluva laulaja-lauluntekijä SANNI julkaisi perjantaina 13.2.2015 uuden singlen 2080-luvulla.

Kappale on esimakua huhtikuussa julkaistavalta albumilta. 2080-luvulla -single on SANNIn ja tuottaja Hank Solon käsialaa.  2080-luvulla single nousi nopeasti julkaisustaan Spotifyn listalla ja on parhaillaan Suomen striimatuin kotimainen kappale.

Lue loppuun

kasmir_photobyjuliuskonttinen

Kasmirin Iholla on ylittänyt kultarajan myynti- ja streamausmäärillään

Kasmir on jo saanut kultaa debyyttialbumistaan AMK Dropout, joka on ensimmäinen suomalainen kultalevyrajan pelkästään streaminmäärällään ylittänyt albumi!

Albumin sinkuista Vadelmavene on jo platinaa (yli 5 milj. streamia) ja WOWWOWWOW kultaa (yli 2 milj. streamia). Vadelmavene oli listaykkösenä viime kesän aikana niin Suomen virallisella singlelistalla, Latauslistalla kuin myös Radiosoittolistalla ja on myös viime vuoden kuunnelluin kotimainen kappale Spotifyssa.

Lue loppuun

loreen2

Perjantai on Loreenin NRJ:llä!

Ruotsalaisartisti Loreen julkaisee uuden odotetun singlen Paper Light (Higher). Biisi on ensisoitossa NRJ:llä perjantaina! Kappale kuullaan useaan otteesseen päivän mittaan. Huipentumana Loreen on yksinoikeudella Renne Korppilan haastattelussa NRJ Fresh -lähetyksessä klo 19.30.

Loreen teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa vuonna 2012, jolloin hän voitti Euroviisut Euphoria -hitillään. Euphoria nousi listaykköseksi 16 maassa. Biisistä tuli kisahistorian kaikkien aikojen toiseksi äänestetyin viisu. Lisäksi biisi myi yhdeksänkertaisesti platinaa Ruotsissa. Euroviisuvoittoa seuraavana vuonna Loreen julkaisi debyyttialbuminsa.
Lue loppuun

majuri

Majuria eivät jakaantuvat mielipiteet häiritse - päinvastoin!

Tamperelainen rap-lahjakkuus Majuri, eli oikealta nimeltään Jussi Karvonen vieraili Rennen seurana NRJ:n illassa.

Haastattelussa miehet puhuivat Majurin musiikista ja siitä, kuinka miehen musiikki jakaa mielipiteitä. Itse artistin mielestä on parempi olla vahvasti rakastettu ja vihattu, kuin jakaa täysin neutraaleja mielipiteitä. Lue loppuun

ellinoora

NRJ:n Päivän Artistitulokkaana Ellinoora

Mikko Suursalmen haastattelussa 3.3. klo 13.30 Päivän Artistitulokkaana nuori laulajalahjakkuus Ellinoora.

Oulusta kotoisin oleva Ellinoora herätti usean levy-yhtiön kiinnostuksen poikkeuksellisella äänellään vuonna 2011. Hän solmi levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa tuolloin vasta 17-vuotiaana. Sittemmin helsinkiläistynyt 21-vuotias Ellinoora on kehittynyt omat kappaleensa kirjoittavaksi artistiksi. Lue loppuun