NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

mikeposner

Mike Posnerin uusin single julkaistiin viimein myös Spotifyssa

Mike Posnerin uusin kappale "Buried In Detroit (Lucas Lowe Remix) ft. Big Sean" julkaistiin iTunesissa viime perjantaina. Nyt se on vihdoin saatavana myös Spotifyssa.

NRJ Extravadance -yleiskuva

NRJ Extravadance uudistuu

NRJ:llä huippusuosion saavuttanut viikonloppujen NRJ Extravadance -ohjelma saa lisäaikaa perjantai- ja lauantai-illoista. Suosittujen DJ-mixausten tahdissa bailataan tästä lähtien aina ilta kymmenestä aamuyö viiteen asti.

desibelii

Viikon hitti: Ilari feat Sharon - Desibelii

Kotimainen on taas kovaa valuuttaa Hitti vai Huti -taistossa. Kapteeni käskee -biisistä tuttu Ilari nappaa voiton tuoreella sinkullaan Desibelii.

Räppiä ja EDM:ää yhdistelevä  24-vuotias Ilari on tehnyt musiikkia jo useita vuosia ja keikkaillut kaveriporukalla. Ilarin edellinen single Kapteeni käskee on striimannut jo yli 3,5 miljoonaa kertaa ja se rikkoo pian platinarajan. Lue loppuun

seeb

Kuumimmat hitit: Seeb feat Neev - Breathe

Jos nimi SeeB ei ole tuttu, on aika tutustua. Kappale Breathe lienee kuitenkin herättää muistikuvat, sen verran tehokkaasti soinut värssy on kyseessä.

matoma

Uudet hitit: Matoma & Sean Paul feat K Stewart - Paradise

Tropical house soundi on kova juttu tänä päivänä ja mikäs siinä - kesähän lähestyy! Parasta sellaista laatua tarjoilee Matoma sinkullaan Paradise.

Norjalainen tuottaja-dj Matoma otti tuoreen sinkkunsa lyriikoihin Sean Paulin.  Hieman tuntemattomampi, mutta kaunisääninen KStewart on biisin toinen vokalisti.

Lue loppuun

ump copy

Uuden Musiikin Perjantai

Perjantain uuden musiikin listalta löytyy tällä kertaa vanhempien kappaleiden uusia remixejä sekä tietenkin paljon odotettu Rihannan ja Calvin Harrisin uusin kollaboraatio. Myös suomalaisia uutuuksia löytyy. Tsekkaa nämä niin perjantai voi alkaa!

Kuva: YouTube

Rihannan Needed Me -musiikkivideon Behind-the-scenes

Rihannan "Needed Me"-singlen musiikkivideo julkaistiin viikko sitten ja sen kaksiosainen behind-the-scenes-videosarja julkaistiin YouTubessa kokonaisuudessaan.