NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

bang for the buck

Uudet hitit: Bang For The Buck - Doupein feat. Pete Parkkonen

Kun kaksi Suomen kovinta musan tekijää yhdistää voimansa, ovat hittiainekset jo kasassa. Vielä kun otetaan mukaan upealla äänellä varustettu Pete Parkkonen, on varma kesähitti valmis.

kygo

Kygo julkaisi kahdelle viimeisimmälle singlelleen musiikkivideot samana päivänä

Kygon juuri julkaistulta debyyttialbumilta "Cloud Nine" julkaistut kaksi viimeisintä sinkkua saivat samana päivänä musiikkivideot, joilla kaiken lisäksi jatkuu myös yksi ja sama tarina.

into you

Ariana Granden Into You -kappaleen musavideo on hot!

Ariana Granden uusin single, "Into You" on varmaa kesähittiainesta ja sai juuri musiikkivideon, joka huokuu tunnelmia vaarallisesta kesäromanssista (vai vaarallisesta naisesta?).

ump

Uuden musiikin perjantai

Tällä viikolla NRJ:llä on jälleen soinut paljon uusia biisejä ja joka aamu nostetaan uusi Fresh-kappale soittoon. Tässä esittelyssä kaikki tämän viikon Freshit!

imany

Uudet hitit: Imany: Don't Be So Shy (Filatov & Karas Remix)

Ranskalaisen laulaja/lauluntekijä, Imanyn "Don't Be So Shy"-kappale remixattiin uudelleen venäläisen Deep House duon, Filatov & Karas, toimesta.

into you

Ariana Granden toisen virallisen singlen vahvistettiin olevan Into You

Ariana Granden tämän viikon perjantaina julkaistavalta kolmannelta studioalbumilta on julkistettu toinen virallinen singlelohkaisu, joka on fanien suuri suosikki "Into You".