NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

justin_bieber

Justin Bieber: Uusi single tulossa ensi kuussa!

Artisti kertoi että hänen uusi singlensä kertoo siitä miten "tytöt usein muuttavat mielipiteitään". Justin Bieberin paluu on nyt virallisesti kuukauden päässä.

zayn_malik

Zayn Malik kirjoitti sopimuksen Iggy Azalean managerin kanssa

Kun Zayn Malik lopetti One Directionin kanssa aiemmin tänä vuonna, ajateltiin syynä olevan se että hän haluaisi elää niin normaalia elämää kuin mahdollista. Normaali elämä ilmeisesti kuitenkin tarkoittaa soolouran hommaamista Iggy Azalean managerin opastuksella.

coldplay

Coldplaylta yllätys - uusi albumi tulossa pian

Coldplay on innoissaan julkaisemassa uutta albumiaan "niin pian kuin mahdollista". Bändi julkaisi Ghost Stories albuminsa vuonna 2014 hienolla menestyksellä, sillä albumi myi yli 3.7 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

SmithSam2

Sam Smith on palannut ja hän esiintyy uudella musiikkivideolla

Sam Smith auttoi kirjoittamaan kappaleen "Omen" jonka musiikkivideo ilmestyi maanantaina 27. heinäkuuta. Smith esiintyy Disclosuren kanssa joka auttoi hänet pinnalle vuonna 2012 kappaleella "Latch".

summer-sound-2015

Jo yli 22 000 juhlinut Summer Soundia – Sunnuntaihin jatkuva festivaali luvassa myös ensi vuonna!

Helsingin Messukeskuksessa pidetyn Summer Sound Festivalin yleisömäärä nousi perjantain ja lauantain aikana yhteensä yli 22 000 kävijään. Summer Sound jatkuu vielä sunnuntaina, jolloin päänäyttämöinä toimivat Lasipalatsin aukio sekä The Circus –yökerho.

Spotify

Spotifyn suosituimmat Throwback Thursday -kappaleet

Throwback Thursday (#TBT) on maailmanlaajuisestikin tunnettu viikoittainen ilmiö. Tänään yhdeksännen vuosipäivän kunniaksi Spotify paljastaa maailman kaikkien aikojen suosituimmat #TBT-kappaleet.

selena_gomez

Selena Gomezin tuleva albumi kertoo elämästä

Selena ilmoitti tiistaina, että hän tulee julkaisemaan toisen albuminsa nimeltään Revival lokakuun 9.päivä ja nimi antaa jo viittaa siihen mistä Selena yrittää kertoa tuoreissa kappaleissaan.

nicki-minaj

Nicki Minaj: En ole vihainen Taylorille

Nicki Minajilla ei ollut tarkoitus aloittaa kiistaa Taylor Swiftin kanssa Twitterissä. Twiittien vaihto alkoi kun Nicki väitti MTV:n jättäneen hänet tarkoituksella pois Video of the Year -kategoriasta, kun ehdokkuudet tulevaan MTV Video Music Awards -tapahtumaan julkistettiin tiistaina.