NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

enrique-iglesias

Kuumimmat hitit - vko 51/2014

Helsingissä 10.12. latinopopin ja muuten vain komistusten ystävät villinnyt Enrique Iglesias löi hynttyyt yhteen Mr. Woldwide "Pitbull" Armando Christian Pérezin kanssa, lopputuloksena Let Me Be Your Lover.

Toteamus, johon monet suomalaisetkin naiset kiljuen huutaisivat KYLLÄ! Kappale on taattua Enriquen popahtavampaa materiaalia ja toimii Pitbullin vauhdittamana upeasti tanssilattioiden lähikontakteissa. Lue loppuun

elliot-kultalevyt

Isac Elliot yllätettiin kultalevyillä

Nuori poptähti esiintyi eilen illalla akustisella keikalla NRJ Live Sessions artistina, NRJ:n studioilla. Samassa yhteydessä Elliot pokkasi kaksi kultalevyä.

Isac Elliotilla on takanaan juuri tiukka keikkaputki, yhteensä 14 keikkaa kolmen viikon sisällä Suomessa, Virossa, Ruotsissa ja Norjassa. Nuori poppari kertoo että tuorein aluevaltaus Viro on ottanut hänet hienosti vastaan ja ensimmäiselle pop-up keikalle oli saapunut väkeä huomattavasti enemmän kuin Elliot itse oli odottanut. Lue loppuun

kygo

Uudet hitit - vko 51/2014

Norjalainen DJ-tuottaja Kygo tunnetaan parhaiten Younger -hitin remixauksesta, joka siivitti Seinabo Seyn alkuperäisen kappaleen Norjan listaykköseksi ja napsi listasijoja muullakin Euroopassa.

Tämän breikkaamisen jälkeen isot artistinimet kuten Avicii, Diplo ja Coldplay kiinnostuivat Kygosta, pyytäen tätä tekemään virallisia remixejä omista kappaleistaan.

Nyt Kygolta on saatu uutta materiaalia myös NRJ:n soittolistoille. Firestone -sinkulla vokaaleissa esiintyy toinen tuore artisti, Conrad. Lue loppuun

NMA-900x400

Sia putsasi palkintopöytää NRJ Music Awardseissa

13. joulukuuta Cannesissa palkittiin musiikkimaailman suurimpia tähtiä vuotuisessa NRJ Music Awards gaalassa. Chandelier -kappaleestaan tuttu Sia pokkasi kansainvälisten kategorioiden palkinnoista kaksi. Vuoden bändiksi äänestettiin One Direction.

Palkinnot jaettiin yleisöäänestyksen perusteella, johon myös Suomen NRJ kuuntelijoilla oli mahdollisuus vaikuttaa. Lue loppuun

ronya-suursalmi

Ronyalla on maailmanvalloitus -suunnitelma

23-vuotias Ronya on päättäväinen tulevaisuutensa suhteen.

NRJ:n Päivän Artistitulokkaana vieraillut Ronya aloitti musisoinnin jo 12-vuotiaana ja ensimmäinen levytyssopimus solmittiin heti nuoren naisen täytettyä 17. Hänen britti-isänsä Richard Stanley oli vahvasti mukana Hurriganesien tuotannossa aikoinaan, joten musiikillista lahjakkuutta suvussa riittää. Lue loppuun

Sini Sabotage

Kultaa myynyt Sini Sabotage julkaisi tänään uuden singlen

Sini Sabotage julkaisi tänään uuden Kovempaa kyytiä -singlen. Kappale on Jaakko Salovaaran ja Sini Sabotagen käsialaa.

” Ympäri Suomea keikkaillessani oli ihana huomata, että varsinkin mimmit räppäs biiseissä mukana sellasella itsetietoisuudella ja varmuudella, joka yllätti mutkin. Halusin tehdä biisin, jonka laittaessa soimaan varsinkin just naisille tulis sellainen fiilis, että tänään mä näytän kaikille ja tänään mä pystyn mihin vaan, eikä kukaan tai mikään pysty lannistamaan mua. Halusin kuitenkin, että uus Sabotage sinkku on tunnistettavaa ja uskollista mulle. Mä vaan rakastan sitä energiaa, mikä näistä biiseistä lähtee", kertoo Sini Sabotage.
Lue loppuun

outside

Kuumimmat hitit - vko 50/2014

Calvin Harris nappasi Ellie Gouldingin mukaan jo toistamiseen hittinikkarointiinsa, lopputuloksena Outside -sinkku.

Ensimmäinen yhteistyön hedelmä I Need Your Love jyräsi TOP10 -listoja ympäri Euroopan, päätyen jopa BRIT Awardseissa vuoden parhaan singlen palkintopallille.

Outside jatkaa samoilla jalanjäljillä ja esimerkiksi Suomessa se on ollut virallisen sinkkulistan ykkösenä jo kolme viikkoa.

Lue loppuun