NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

lovemusic

NRJ:n soittolista ystävänpäiväksi

Kokosimme NRJ Fresh soittolistan uusimmat rakkauslaulut yhteen listaan.
Soittolistan voi myös laatia uniikiksi ystävänpäivälahjaksi parhaalle ystävälle tai ihanalle rakkaalleen.

kanyeWest

Kanye Westin uuden albumin kappale suututti Taylor Swiftin veljen

Kanye West julkaisi eilen uuden albuminsa, Life Of Pablo. Kaikki eivät kuitenkaan olleet albumin sisällöstä niin innoissaan, sillä albumilta löytyy kappale nimeltä Famous, joka sai Taylor Swiftin lähipiirin suuttumaan.

mygirl

Viikon hitti: The Fooo Conspiracy - My Girl

The Fooo Conspiracy nosti Hitti vai Huti -äänestyksessä suoranaisen somemyrskyn. Ylivoimainen äänisaalis ja tulinen fanitus siivittivät selkeään voittoon.

Alunperin nimellä The Fooo tunnettu ruotsalainen poikabändi The Fooo Conspiracy on perustettu vuonna 2013 ja jäseninä edustavat Oscar Enestad, Oscar Molander, Omar Rudberg ja Felix Sandman.

Lue loppuun

hundredmiles

Kuumimmat hitit: YALL feat Gabriela Richardson - Hundred Miles

Barcelonassa majaileva tuottajapari Yall on tuottanut tehnyt Hundred Miles alunperin promootiona muotibrändi Desigualin mallistolle.

Yall koostuu kaksikosta Joan Sala, (tunnetaan myös nimellä Nighty Max) ja Heren. Debyytisinkku Play on Repeat ilmestyi 2014 ja sen jälkeen osapuolet keskittyivätkin työstämään omia projektejaan.

Lue loppuun

rihanna-work

Uudet hitit: Rihanna feat Drake - Work

RiRi on tehnyt näyttävän paluun. Tuore albumi Anti julkaistiin etuajassa sen kappalelistan ja previkoiden vuotaessa nettiin - vaikka osa saattoi pitää tätä harkittuna markkinointitekona.

Alan Walker faded

Alan Walkerin Faded kappaleesta tehtiin restrung-versio

Norjalais-brittiläisen Elektro House-taiturin, Alan Walkerin Faded-kappaleesta ilmestyi tänään niin kutsuttu restrung-versio. Uusi rauhallinen versio on säestetty pianolla ja viuluilla ja antaa kappaleelle täysin uuden ulottuvuuden.

Että mitähän vittua

Että Mitähän Vittua rikkoi heti Suomen ennätyksen

Sannin uusin single on hitti jo syntyessään. Että Mitähän Vittua rikkoi ilmestymispäivänään Suomen ennätyksen keräten yli 294 000 striimiä Spotifyssa.

Twenty One Pilots copy

Twenty One Pilotsin Stressed Out-single myi kultaa Suomessa

Yhdysvalloissa hurjaan suosioon noussut ja Eurooppaan tammikuussa rantautunut Stressed Out-single on tuonut Twenty One Pilots-yhtyeelle Suomessa kultaa.

taylor swift

Taylor Swiftin Out Of The Woods-making of video päästää kurkistamaan kulisseihin

Taylor Swiftin uusimman singlen, Out Of The Woods-musiikkivideon making of-versio näyttää, kuinka visuaalisesti upea video tehtiin.