NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

Halloween

Tämä on Halloweenin suosituin kauhubiisi

Spotify julkistaa suosituimmat kauhubiisit suomalaisten Halloween-bileisiin. Maailmanlaajuisesti analysoitiin yli 600 000 Halloween-teemaista soittolistaa, joista Michael Jacksonin Thriller nousi listan ykköseksi. Seuraavana listalla oli Disneyn This is Halloween.

Halloween jatkaa suosiotaan ja teeman soittolistat lisääntyvät maailmanlaajuisesti 117% vuosittain. Spotify ennustaakin tästä vuodesta kaikkien aikojen Halloweenia.

Halloween-soittolista

1. Thriller – Michael Jackson
2. This Is Halloween – Disney Characters
3. Ghostbusters – From “Ghostbusters” – Ray Parker, Jr.
4. This Is Halloween – Marilyn Manson
5. Monster Mash (Re-Recording) – Bobby “Boris” Pickett
6. Somebody’s Watching Me – Single Version – Rockwell
7. The Fox (What Does The Fox Say?) – Ylvis
8. (Don’t Fear) The Reaper – Blue Oyster Cult
9. Boom Kah – Robin
10. Bark at the Moon – Ozzy Osbourne

Lataa Spotify-sovellus ilmaiseksi täältä ja nauti Halloweenin soittolistasta Top 10 Halloween Songs tai luo oma listasi vuoden pelottavimpaan iltaan.

magic

Magic! saapuu Suomeen toukokuussa

Grammy-palkitun biisintekijä ja tuottaja Nasrin uusi yhtye Magic! saapuu Suomeen keväällä. Kanadalaisbändi nähdään The Circuksessa torstaina 21. toukokuuta.

Vuonna 2012 perustetun yhtyeen ensimmäinen single Rude on ollut huikea menestys ympäri maailmaa ja se on tällä hetkellä myös Spotifyn soitetuimpien kappaleiden joukkossa.

Lue loppuun

Teflon Brothers

Teflon Brothers julkaisee sinkun

Vastikää tuplakultalevyllä palkittu Teflon Brothersin uusi sinkku ”Isänpäivälaulu” on hyväntuulinen kappale, jonka kertosäe iskostautuu helposti mieleen. Biisi käsittelee tänä päivänä yleisiä uusioperheitä ja erityisesti sen ulkopuolella eläviä viikonloppuisiä.

”Haluamme korostaa, että ollaakseen hyvä isä ei tarvitse olla sitä perinteisellä tavalla. Haluttiin Juno mukaan feattaamaan, koska kaverilla on yhtä paljon lapsia, kuin Tefloneilla yhteensä. Huomasimme, että melkein kaikille juhlapäiville on oma teema-biisinsä, mutta ei isänpäivälle. Lopulta uuden albumin nimi tuli tästä biisistä, kun Isänpäivä kuvasi niin hyvin albumin sisältöä” , kuvailee Pyhimys kappaleen tematiikkaa.

Teflon Brothers - Isänpäivälaulu
Teflon Brothers – Isänpäivälaulu

Sinkku ja siihen tehty video julkaistaan 24.10.

Kokoonpanon 7.11. julkaistava neljäs albumi ”Isänpäivä” on selkeä jatkumo Tefloneiden tarinalle. Tätä yhtyeen hyvätahtoisinta levyä on ollut tuottamassa mm. Jonas W. Karlsson, Sakke Aalto sekä JS16. Albumi sisältää muun muassa kultaa myyneet megahitit Kendo Anthem ja Maradona (kesä 86).

Tulevia Teflon Brothers keikkoja:
25.10.2014 @ Semafori, Tampere
07.11.2014 @ Vaakuna, Mikkeli
08.11.2014 @ Arvid, Orimattila
15.11.2014 @ Uusikaupunki
29.11.2014 @ Karhu, Kitee