NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

alesso-heldens

Supertähdet Alesso ja Oliver Heldens Summer Soundiin heinäkuussa

Konsertteja Helsingin keskustassa ja Messukeskuksessa!

Maailman tämän hetken suosituimpiin artisteihin ja kysytyimpiin EDM-tähtiin lukeutuva ruotsalainen Grammy-ehdokas Alesso saapuu tähdittämään jättimäistä elektronisen musiikin suurtapahtumaa, Summer Sound Festivalia, Helsingissä 24.–26. heinäkuuta.Madonnankin kiertueellaan lumonnut Alesso on tänä vuonna pääesiintyjänä kaikilla maailman merkittävimmillä festivaaleilla. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten tähtien kanssa ja on tuottanut kappaleita mm. Usherille.  Lue loppuun

Kasmir

Viikon 13 Hitti: Kasmir - Ryan Gosling

Hitti vai Huti on ollut kotimaisten artistien voittokulkua, kovista ulkomaisista hiteistä huolimatta. Tällä viikolla potin korjaa tyylikkäästi Kasmir, hitillään Ryan Gosling.

Thomas Kirjonen, eli tuttavallisemmin Kasmir, tuli rytinällä tunnetuksi viime kesän kiisattomasta kesähitistään Vadelmavene. Samaisella biisillä vietiin vuoden biisin Emma palkinto tämän vuoden gaalassa ja Kasmir pokkasi omiin nimiinsä myös vuoden tulokkaan pystin. Lue loppuun

meghan-trainor-header3

Mitä kumppanisi tulisi tietää sinusta? Kerro meille ja voita matka Lontooseen!

Uudessa Dear Future Husband -kappaleessa Meghan laulaa "muutamista asioista, joista sinun tulisi tietää, jos aiot olla ainoa oikeani...”

Kerro meille mitä tämänhetkisen tai tulevan kumppanisi tulisi tietää sinusta. Se voi olla aivan mikä tahansa asia: nolo menneisyyden tapahtuma, salaisuus tai hassu tapa!

Lue loppuun

elastinen-studio-promo

Viikon 12 Hitti: Elastinen - Super

Askeleen melodisempaan suuntaan ottanut räppäri Elastinen vie Hiti vai Huti -taiston voiton suvereenisti tuoreimmalla Super -sinkullaan.

Groovahtava Super on muuttanut muotoaan paljon sen ensimetreistä lähtien, mutta lopputulos kertoo että suunta oli oikea. Sinkku on kerännyt pelkkää positiivista palautetta ja myös Los Angelesissa kuvattu musiikkivideo huokuu hyvää fiilistä.

Lue loppuun

temper2

Temper2 julkaisulla nimekkäitä ulkomaalaisartisteja

Tiukkana bilekoneena Suomen klubeilla tunnettu helsinkiläinen konemusiikkitrio Temper2 julkaisee tänään perjantaina 20. päivä maaliskuuta remix-paketin viime vuoden lopulla päivän valon nähneestä Cruise Control –singlestään.

Cruise Control Remixed -julkaisulla mukana on maailman suurimman klubibrändin Ministry Of Soundin resident-artisti Hilton Caswell, joka on tuottanut biisistä remixin uudella Oscar 79 -aliaksellaan yhdessä Spinnin Quickly -levymerkin musiikkijohtajan Adam Cooperin kanssa. Lue loppuun