NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

galantis-runaway

Kuumimmat hitit - vko 5/2015

Länsinaapurimme Ruotsi kunnostautuu jatkuvasti EDM rintamalla. Galantis on tuotantonsa puolesta melko tuore duo, jonka esikoisalbumia odotellaan tulevan kevään aikana. Ensimmäinen kunnon osuma hittilistoille on Runaway (U & I), joka on kivunnut tasaisen varmasti Suomen virallisella radiosoittolistalla ja päätynyt myös NRJ:n tehosoittoon.

Radion lisäksi Runaway on tehnyt selvää jälkeä klubien tanssilattioilla ja biisistä on saatu myös merkittävä läjä remixauksia.

Lue loppuun

samsara

Uudet hitit - vko 5/2015

Martin Tungevaag pamahti kansainväliseen tietoisuuteen viime kesänä Wicked Wonderland -sinkullaan ja käväisi Suomen lisäksi muun muassa Itävallan, Saksan, Ruotsin ja Norjan virallisten listojen kärkikahinoissa. Nyt norjalainen dj-tuottaja paukuttelee listoja uudella Samsara 2015 hitillään.

Martin Tungevaagin Samsara 2015 on julkaistu kahtena eri versiona, joista toisella vokaaliosuuksista löytyy Emilia. Juurikin vokaaliversio on napannut jo Suomen virallisen listan ykkössijan lisäksi Suomen Spotify listan kärkipaikan. Samsara 2015 on nimetty myös "Norjan Grammyjen", Spellemannprisenin, ehdokkaaksi vuoden hitti -kategoriassa. Lue loppuun

dadalife2

Vuotiko Dada Lifen julkaisematon sinkku julkisuuteen?

Pitkän linjan ruotsalainen EDM-duo Dada Life saapuu Suomeen keikkailemaan 30.1. ja jatkaa siitä Ranskan kautta Pohjois-Amerikan The Dada Land Compound -kiertueelle.

Olle Cornéer ja Stefan Engblom ovat vääntäneet tuotantoa yhdessä jo vuodesta 2006 lähtien. Miehet ovat tehneet tasaisen varmaa jälkeä skenessä ja tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Rolling Stones T-shirt, Happy Violence ja Kick Out The Epic Motherf*cker. Dada Life on myös tunnettu esiintyjä suurilla EDM-festareilla, kuten Electric Daisy Carnival ja Ultra Music Festival.

Lue loppuun

dosse-hellomyfriends

Dossen NRJ Extravadance miksaus kovassa nosteessa Mixcloud listalla

NRJ:n Iltapäivien juontaja, eli artistinimillä DJ Dosse ja Tom Dostinov musiikkia tuottava monilahjakkuus on saanut nostetta Mixcloudin Nu-Disco -listalla.

Viime lauantaina NRJ Extravadance ohjelmassa kuultu Dossen Nu-Disco henkinen #HelloMyFriends Mix 2015 on noussut suositun Mixcloud palvelun maailmanlaajuisella Nu-Disco listalla tällä hetkellä jo sijalle 93.

Päivitys: Vuorokautta myöhemmin setti löytyy jo sijalta 39 ja jatkaa edelleen kiipeämistään!
Lue loppuun

death-team

Viikon 4 Hitti: Death Team - Fucking Bitches In The Hood

Death Team jyräsi Hitti vai Huti taistossa kappaleellaan Fucking Bitches In The Hood suoranaisella äänivyöryllä.

Death Team on melko tuore tuttavuus hittimusiikin saralla, mutta asennetta bändiltä löytyy heti alusta lähtien. Tämä tulee hyvin selväksi jo bändin nimestä, eikä myöskään Fucking Bitches In The Hood ole järin konservatiivinen sinkku. Aiempiin julkaisuihin kuuluu muun muassa biisi nimeltään I’m So Drunk I Wanna Fight. Lue loppuun

Poets Of The Fall (Kuva: Olli Haveri)

Poets Of The Fall julkaisee uuden singlen - Katso 4K -formaatissa julkaistu musiikkivideo

Kansainvälisesti menestynyt helsinkiläisbändi Poets of the Fall julkaisi viime syksynä uransa kuudennen studioalbumin Jealous Gods. Nyt tältä suoraan listaykköseksi menneeltä levyltä julkaistaan toisena singlenä kappale Love Will Come to You.

Tammikuun 23. päivä julkaistava single pitää sisällään kaksi versiota Love Will Come to You – biisistä sekä bonuksena liveversiot kappaleista All the Way / 4U (live SuomiLOVE -ohjelmasta) ja The Ballad of Jeremiah Peacekeeper. Lue loppuun

Radio NRJ - Viihdeuutiset

10 syytä, miksi 2015 on musiikille merkittävä vuosi

Mitä kaikkea artistit ovat tuomassa tälle vuodelle? Uusia levyjä, tottakai!

1. Adele
Kiitokset yksittäiselle, vihjaavalle twiitille Twitterissä, useat fanit odottivat Adelen uutta levyä jo viime vuodeksi. Kuitenkin vuosi 2014 tuli ja meni, jättäen jälkeensä pelkästään huhuja.

Lue loppuun

hardwell2

Debyyttialbumi antoi Hardwellille mahdollisuuden poikkeaviin biiseihin

Hardwell on yksi maailman suosituimmista DJ:stä ja valittu kahtena vuonna peräjälkeen arvostetussa DJ Magazinen Top 100 DJs äänestyksessä ykkössijalle. Näin huikeaa menestystä on vaikea uskoa todeksi ilman ensimmäistäkään kokonaista omaa studioalbumia, mutta Hardwell on julkaisemassa debyyttialbuminsa United We Are vasta nyt.

Syykin on Hardwellin omien sanojen mukaan yksinkertainen. Hänen räjähdysmäinen suosionsa starttasi nimenomaan live-esiintymisistä, eikä miehellä yksinkertaisesti ole ollut aikaa keskittyä studioalbumin tuottamiseen. Lue loppuun

Emma Gaala 2015 ehdokkaat

NRJ:n Marcus Sjöström Emma Gaalasta: "Tuomarointi gaalassa on kunnia-asia"

Radio NRJ:n musiikkipäällikkö Marcus Sjöström kertoo ajatuksiaan tämän vuoden gaalasta.

Emma Gaalan tuomaristossa vaikuttava Marcus Sjöström on pitkän linjan musiikkiammattilainen. Hän on toiminut NRJ:n musiikkipäällikkönä jo toistakymmentä vuotta. Sjöström on myös palkittu Vuoden musiikkipäällikkönä RadioGaalassa useaan otteeseen.

Lue loppuun

JVG

JVG:lle viisi Emma-ehdokkuutta

JVG julkaisee tänä vuonna uuden studioalbumin. Tulevan levyn ensimmäinen single, Mauton jasso, julkaistaan 30.1.2015. Kappale tulee olemaan esillä myös 25.2. ensi-iltaan tulevassa Luokkakokous-elokuvassa.

JVG on ehdolla 27.2. järjestettävässä Emma gaalassa viidessä eri kategoriassa Lue loppuun

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen tekee radiosoittohistoriaa

Jenni Vartiainen on ensimmäinen kotimainen artisti jolla on viisi Radiomonitorin mittaamaa radiosoittolistan ykkössijaa samalta albumilta.

Vartiaisen Terra -albumilta on noussut radioiden listaykköseksi Junat ja naiset, Selvästi päihtynyt, Suru on kunniavierasEden ja tuoreimpana Minä sinua vaan. Kappaleet löytyvät sekä Terra -albumilta että platinapainokselta.  Terra -albumia on myyty tuplaplatinarajan arvosta. Lue loppuun