NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

dosse-orkidea

Dj Orkidea julkaisee uuden albumin, julkaisukiertue vie hänet ympäri maailmaa

Orkidea on Suomen yksi tunnetuimpia Dj-tuottajia joka on luonut kunnioitettavan 20-vuotisen uran artistina.

Orkidea on palkittu usein Suomen parhaana DJ:nä. Hän on julkaissut aiemmin kolme pitkäsoittoa ”Taika”, ”Metaverse” ja ”20”, nyt 1.6. julkaistava ”Harmony” on hänen neljäs albumi. Levy on vahva kokonaisuus, joka on pitkien dj-settien hengessä tehty musiikkimatka. Lue loppuun

benjamin

Benjaminin ensimmäiset keikat espanjassa jymymenestyksiä!

Perjantaina debyytti-EP:nsä Square One julkaissut Benjamin esiintyi perjantaina ja lauantaina ensimmäistä kertaa Espanjassa tuhatpäisille yleisöille Primavera Pop -tapahtumissa Madridissa ja Barcelonassa maan suurimpien starojen sekä maailmantähtien rinnalla.

otto-knows

Uudet hitit: Otto Knows - Next To Me

Ruosalaisen 26-vuotiaan DJ-tuottaja Otto Jettmamin EDM piirit tuntevat paremmin nimellä Otto Knows. Otto on siitä poikkeuksellinen DJ, että hän kunnostautuu myös lyriikoissa.

Next To Me sinkun lyriikat ovat hänen omaa käsialaansa ja laulajana toimii ystävä Simon Strömstedt. Otton taitoja ovat käyttäneet hyväkseen myös muut, esimerkiksi Britney Spearsin Work Bitch lyriikoissa mies on ollut mukana. Lue loppuun

Spotify

Valmistautukaa - Spotifysta tulee entistä viihdyttävämpi!

Spotifylla on tehtävä. Sen seitsenvuotisen olemassaolon aikana sille on kertynyt yli 25 miljardia kuuntelutuntia, ja sen intohimona on selvittää, miten musiikki saadaan osaksi ihmisten elämää riippumatta siitä missä he ovat, mitä he tekevät ja millainen heidän mielialansa on.

mikael-gabriel2

Viikon 21 Hitti: Mikael Gabriel - Mimmit fiilaa

NRJ:n kuuntelijat fiilailivat tällä viikolla Hitti vai Huti -kisa voittajaksi Suomen räptaivaan pahan pojan, Mikael Gabrielin.

Antti-Tuisku-En-Kommentoi

Antti Tuisku julkaisee tänään studioalbumin

Suomen kirkkaimman poptähden Antti Tuiskun kymmenes studioalbumi En kommentoi ilmestyy tänään perjantaina 22. toukokuuta.

Helmikuussa julkaistiin jo ilmiöksi muodostunut single Peto on irti, joka esitteli Antti Tuiskusta 2.0-version –  aiempaa kypsemmän, varmemman ja rennomman artistin. Silmäkulmassa on uudenlaista pilkettä. Lue loppuun

mikael-gabriel

Viikon Levy: Mikael Gabriel - Versus

Raptähti Mikael Gabrielin odotettu albumi Versus julkaistiin 15.5. Hänen neljättä albumiaan työstettiin puolitoista vuotta ja biisejä sitä varten tehtiin yli 30. Lopputuloksena on MG:n monipuolisin levy tähän mennessä.

”Versuksen idea on, että mukana on herkkii biisei ja toisaalta tosi diippejä tekstejä. Tosi pimeä levy tavallaan - toinen puoli hyvin iloinen, mutta toinen puoli esittelee yhteiskuntakriittisiä ajatuksia. Kaikki turhasta puhuminen on jäänyt sivurooliin. Mun isoin levy!”, Mikael Gabriel kertoo. Lue loppuun

Tuuli

Platinaa myynyt Tuuli julkaisi uuden singlen Kaksoisolento - Katso video!

Syksyllä lukion aloittava 16-vuotias Tuuli julkaisi tänään uuden singlen Kaksoisolento. Tuuli on työstänyt popkappaletta yhdessä hittituottaja Jaakko Salovaaran ja Kyösti Salokorven kanssa. Kolmikko valmistelee studiossa parhaillaan myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa EP:tä.

Tuuli julkaisi vuonna 2012 platinaa myyneen Salaisuudet-debyyttialbumin. Albumin menestyskappaleita ovat mm. Salaisuudet, Paljon onnea vaan ja Enää ei oo kiire. Tuulin kappaleita on kuunneltu YouTubessa yli 9 miljoonaa kertaa. Lue loppuun

Evelina

Laulaja-lauluntekijä Evelina on täysin uudenlainen lisä Suomen naisartistien joukkoon

Evelinan musiikki on sekoitus urbaania poppia, rnbtä ja hiphoppia. Nuoresta iästään huolimatta Evelina on tehnyt musaa jo pitemmän aikaa.

Omasta elämästä kummunneet tekstit syntyivät aluksi englanniksi kunnes kieli vaihtui ja vakiintui pysyvästi suomeen. Englanniksi alkanut biisinteko on jättänyt oman vivahteen Evelinan musiikintekemiseen, vaikutteita kuuluu laajalti varsinkin urbaanista jenkkipopista. Lue loppuun

bebe-nrj01

Bebe Rexha hurmasi NRJ:n toimituksen - katso video!

Lahjakas laulaja/lauluntekijä Bebe Rexha kävi hurmaamassa NRJ:n toimituksen. Bebe kertoi muun muassa suurimmasta inspiraation lähteestään, sekä ihmetteli, että miten hänestä on tullut lahjakas muusikko, vaikka loppuperhe on kaikkea muuta.