NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

JVG

JVG:n Voitolla yöhön -albumi ylitti platinarajan

JVG:n menestysvuosi alkoi viime marraskuussa Voitolla yöhön -singlellä, joka on ylittänyt platinarajan. Ensimmäistä singleä seurasi yksi kevään isoimmista radiohiteistä Huominen on huomenna, jolla vierailee Anna Abreu. Huominen on huomenna -kappale on myös ylittänyt platinarajan.

JVG:n helmikuussa julkaistu Voitolla yöhön -albumi nousi heti julkaisustaan virallisen albumilistan ykkössijalle ja se oli yhtyeen kolmas listaykkönen. Levy  on myös ylittänyt platinarajan.  Lue loppuun

temper2

NRJ presents Heikki L & Temper2 Tour - Temper2 mixtape

Kova kotimainen elektronisen tanssimusiikin artistikaksikko; Suomen yksi kaikkien aikojen kovimmista dj/tuottajista Heikki L ja kovassa nosteessa radio- ja tanssilattiahittiensä ”Creator” ja ”Hel Sin City” myötä oleva Temper2 ovat startanneet yhteisen kiertueensa lokakuun puolella. Kuuntele kiertuemiksaus!

Kiertue tulee jatkumaan aina alkukeväälle 2015 asti kattaen 12 kaupunkia. Kiertueella nähdään isoja videovisuaaleja ja hyvää fiilistä molempien artistien settien muodossa.

”Heikin kanssa ollaan pidempäänkin tehty yhteistyötä sekä studiolla että erilaisten tapahtumien yhteydessä ja viime keväänä päätettiin lyödä hynttyyt yhteen ja lähteä kiertämään Suomen maata yhdessä. Pakko sanoa että erittäin nastaa on ollut ja innolla odotan seuraavia kiertue-etappeja” – sanoo Temper2- yhtyeen tuottaja Markus Rauramo.

Kiertueen kunniaksi molemmat artistit tulevat jakamaan eksklusiiviset NRJ:lle työstetyt miksaukset, joista heijastuu kiertueen tunnelmat parhaiten.

Ensimmäisenä julkaisemme Temper2:n kiertuemiksauksen, jonka voit kuunnella tästä:

Nrj presents Heikki L & Temper2 Tour promo mixtape by Temper2 by Temper2 on Mixcloud

Seuraavat kiertuepäivämäärät:

Pe 28.11. Giggling Marlin, Jyväskylä
La 29.11. Panama Jack, Kerava
La 20.12. Haminan Seurahuone, Hamina
La 17.1. Kerubi, Joensuu
La 21.2. Lahden Tivoli, Lahti
La 28.2. LeBonk, Helsinki
La 17.4. Cabaret, Pori

david-guetta-listen

Viikon levy: David Guetta - Listen

Maailman suosituimman DJ:n uutuusalbumi on ilmestynyt!

Ranskalais-dj:n kuudennella studioalbumilla on 18 kappaletta ja sen näyttävään vierailijoiden kaartiin kuuluvat muun muassa brittiläinen laulajatar Emeli Sandé, irlantilaisyhtye The Script, laulaja-lauluntekijä John Legend ja Yhdysvaltalainen rap-artisti Nicki Minaj. Lisäksi mukana on Guettan kanssa jo aiemmin yhteistyötä tehnyt Sia. Guetta on myös halunnut tuoda esille upeita uusia artisteja kuten singleillä ”Dangerous” ja ”Lovers On The Sun” laulavan Sam Martinin ja norjalaiskaksikon Nico & Vinzin. Lue loppuun

PMMP

PMMP:n viimeinen keikka julkaistiin DVD:nä - katso Matkalaulun liveversio

Supersuosittu PMMP päätti kymmenen vuotta kestäneen uransa loppuunmyydyssä Helsingin Jäähallissa 27. lokakuuta 2013. Keikka taltioitiin ja nyt tänään se julkaistiin DVD:nä.

”Halusimme taltioida viimeiset PMMP-keikat, mutta ei vielä oikein tiedetty milloin ja millaisena ne julkaistaan. Matskut katsottuamme päädyttiin julkaisemaan kahdesta Jäähallikeikasta se toinen, ja ihan kokonaan. Eli yhtyeen vihoviimeinen konsertti juuri niin pitkänä kuin se oli lokakuussa 2013. Terveiset kaikille jotka olivat paikalla, ja moikat heille jotka nyt pääsevät yhtyeen mahtipontisiin hautajaisiin mukaan tämän DVD:n kyydissä”, Paula Vesala kommentoi.

Lue loppuun

gettomasa

PME Records solmi levytyssopimuksen räppäri Gettomasan kanssa

Gettomasa tuli tutuksi hiphop-yleisölle vuonna 2012, kun hän voitti freestylerapin Suomen mestaruuden. Kuuntele uusi Kuulokkeet -single.

"Olen tyytyväinen diiliin, koska PME on ensimmäisestä yhteydenotosta saakka ollut samoilla linjoilla kanssani siitä, että mulla pitää olla täysi luova vapaus tehdä omaa juttuani ja juuri sellaista musiikkia kuin itse haluan tehdä. Uuden levyn teko on jo hyvässä alussa ja Kuulokkeet-sinkulla jatketaan Ruubenin kanssa siitä mihin viime levyllä jäätiin. Levy tulee sisältämään myös muutamia uusia tuottajia ja vierailijoita. Levy ilmestyy vuonna 2015", kertoo Gettomasa.  Lue loppuun