NRJ:n Viihdeuutiset

Musiikki

Teflon Brothers

Teflon Brothers julkaisee sinkun

Vastikää tuplakultalevyllä palkittu Teflon Brothersin uusi sinkku ”Isänpäivälaulu” on hyväntuulinen kappale, jonka kertosäe iskostautuu helposti mieleen. Biisi käsittelee tänä päivänä yleisiä uusioperheitä ja erityisesti sen ulkopuolella eläviä viikonloppuisiä.

”Haluamme korostaa, että ollaakseen hyvä isä ei tarvitse olla sitä perinteisellä tavalla. Haluttiin Juno mukaan feattaamaan, koska kaverilla on yhtä paljon lapsia, kuin Tefloneilla yhteensä. Huomasimme, että melkein kaikille juhlapäiville on oma teema-biisinsä, mutta ei isänpäivälle. Lopulta uuden albumin nimi tuli tästä biisistä, kun Isänpäivä kuvasi niin hyvin albumin sisältöä” , kuvailee Pyhimys kappaleen tematiikkaa.

Teflon Brothers - Isänpäivälaulu
Teflon Brothers – Isänpäivälaulu

Sinkku ja siihen tehty video julkaistaan 24.10.

Kokoonpanon 7.11. julkaistava neljäs albumi ”Isänpäivä” on selkeä jatkumo Tefloneiden tarinalle. Tätä yhtyeen hyvätahtoisinta levyä on ollut tuottamassa mm. Jonas W. Karlsson, Sakke Aalto sekä JS16. Albumi sisältää muun muassa kultaa myyneet megahitit Kendo Anthem ja Maradona (kesä 86).

Tulevia Teflon Brothers keikkoja:
25.10.2014 @ Semafori, Tampere
07.11.2014 @ Vaakuna, Mikkeli
08.11.2014 @ Arvid, Orimattila
15.11.2014 @ Uusikaupunki
29.11.2014 @ Karhu, Kitee

Vain elämää 3. kausi

Vain elämää -ohjelman tiimoilta julkaistaan kaksi albumia

Vain elämää -ohjelman tiimoilta julkaistaan kaksi albumia 7.11.2014 ja Vain elämää -konsertti järjestetään 27.12.2014 Hartwall Arenalla.

Kolmannen Vain elämää -kauden kappaleet julkaistaan kahdella eri albumilla, Vain Elämää Ilta ja Vain Elämää Päivä, 7. marraskuuta. Albumeilla on tuttuun tapaan ohjelmassa kuultuja koskettavia tulkintoja tunnetuista kappaleista. Vain Elämää Päivä -albumi sisältää ohjelmassa lounaalla esitetyt kappaleet ja Ilta –albumi puolestaan illallisella kuullut kappaleet. Tänä vuonna ohjelmassa ovat mukana Jenni Vartiainen, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Samuli Edelmann ja Elastinen.

Vain elämää 3. kausi -levy
Vain elämää 3. kausi -levy

 

Vain elämää -ohjelman kolmas kausi on ollut kaikilla mittareilla suurmenestys. Kauden ensimmäinen jakso tavoitti uusintoineen yli 2,2 miljoonaa katsojaa ja jokainen jakso on tavoittanut yli miljoona suomalaista. Elastisen tulkitsema Naurava kulkuri nousi heti julkaisustaan Spotifyn ja iTunesin kärkisijoille ja on yksi Suomen soitetuimmista radiokappaleista. Elastisen jaksossa kuultu, Paula Vesalan esittämä Sori taas on parhaillaan Spotifyn ja iTunesin ykkösenä.

Kolmas tuotantokausi huipentuu lauantaina 27.12. Hartwall Arenalle Vain elämää -konserttiin. Luvassa on sekä herkkiä että hulvattomia hetkiä, koskettavia tarinoita ja ennen kaikkea huikeita tulkintoja suomalaisille tutuista kappaleista.

Lipunmyynti alkaa pe 24.10. klo 9 www.lippu.fi
Saatavilla myös VIP- ja Show & Dinner –paketit, katso lisätiedot www.lippu.fi
Konsertin tuotanto: Warner Music Live

Coldplay Ghost Stories Live 2014

Coldplay julkaisee Ghost Stories Live 2014 -konserttitallenteen marraskuussa

Britannian suosituin rockyhtye, Coldplay on tänään tiedottanut julkaisevansa uuden konserttitallenteen “Ghost Stories Live 2014”, joka tulee saataville DVD/CD, Blu-ray/CD sekä digitaalisessa formaatissa.

Konserttitallenne kuvattiin Los Angelesissa viime maaliskuussa, kahta kuukautta ennen Ghost Stories –menestysalbumin julkaisua. Sony-studioiden tiloihin rakennettiin upea amphiteatteri vain kyseistä tilaisuutta varten. Yhtye esiintyi näyttävissä puitteissa pienelle yleisölle. Esiintymispaikalle oli rakennettu ainutlaatuista tekniikkaa hyväksi käyttäen yleisön ja bändin ympäröivä visuaalinäyttö.

Konserttitallenne kuvattiin Los Angelesissa viime maaliskuussa, kahta kuukautta ennen Ghost Stories –menestysalbumin julkaisua. Sony-studioiden tiloihin rakennettiin upea amphiteatteri vain kyseistä tilaisuutta varten. Yhtye esiintyi näyttävissä puitteissa pienelle yleisölle. Esiintymispaikalle oli rakennettu ainutlaatuista tekniikkaa hyväksi käyttäen yleisön ja bändin ympäröivä visuaalinäyttö.

Coldplayn keulakuva Chris Martin kuvailee konserttia näin: ”Ghost Stories –konsertti oli ainutlaatuinen hetki yhtyeellemme. Esiintyminen meidän upean tiimin rakentamassa maagisessa teatterissa ja 360-screenien edessä oli kirjaimellisesti unelma josta tuli totta. Se oli samalla ensimmäinen kerta kun esitimme uutta musiikkiamme studiomme ulkopuolella. Tämä konserttielokuva on meidän visiomme Ghost Stories –albumista”.

Osia kyseisestä konsertista esitettiin ensimmäisen kerran TV:ssä ympäri maailmaa viime toukokuussa, mutta Ghost Stories Live 2014 on ensimmäinen kerta kun konsertti on nähtävissä kokonaisuudessaan kaikkine visuaalisine elementteineen.

Julkaisun mukana on myös livelevy, jonka ääniraidat on äänitetty yhtyeen ainutlaatuisissa levynjulkaisukonserteissa Lontoossa, Sydneyssa, Pariisissa, Kölnissä, New Yorkissa ja Los Angelesissa huhti-heinäkuun 2014 välisenä aikana.

Samasta paketista löytyy myös kahdeksan Ghost Storiesin aikaista musiikkivideota ja kaksi ennen näkemätöntä videota B-puolista All Your Friends ja Ghost Stories. Lisäksi mukana on director´s cut Magic –kappaleen videosta (jossa Peter Fonda nähdään cameo-roolissa).

Ghost Stories Live 2014 on ensimmäinen livejulkaisu Coldplaylta sitten Grammy-ehdokkuuden ansainneen Live 2012 konserttitallenteen jälkeen.

DVD/Blu-ray
Ghost Stories Live 2014

1. Always In My Head
2. Magic
3. Ink
4. True Love
5. Midnight
6. Another’s Arms
7. Oceans
8. A Sky Full Of Stars
9. O

Music videos:
1. Midnight
2. Magic (Extended Director’s Cut)
3. A Sky Full Of Stars
4. True Love
5. Ink (Live at the Royal Albert Hall)
6. All Your Friends
7. Ghost Story
8. Always In My Head (Artwork Animation)

Alternate Live Takes:
1. Always In My Head
2. Oceans

CD:
1. Always In My Head (Live at the Royal Albert Hall, London)
2. Magic (Live at the Enmore Theatre, Sydney)
3. Ink (Live at Le Casino de Paris, Paris)
4. True Love (Live at the Enmore Theatre, Sydney)
5. Midnight (Live at the Royal Albert Hall, London)
6. Another’s Arms (Live at the Beacon Theatre, New York)
7. Oceans (Live at E-Werk, Cologne)
8. A Sky Full Of Stars (Live at the Royal Albert Hall, London)
9. O (Live at Royce Hall, Los Angeles)

www.coldplay.com
facebook.com/coldplay
twitter.com/coldplay
instagram.com/coldplay

Spotify

Spotify Family: Nyt koko perhe kuuntelee samalla tilillä

Onko Spotify-tilisi koko perheen käytössä? Haluatko pitää omat 60-luvun soulklassikkosi erossa lasten Frozen-soundtrackista ja samalla säästää rahaa?

Siinä tapauksessa meillä on hyviä uutisia! Spotify Familyllä voit nyt lisätä jopa neljä perheenjäsentä tiliisi, mutta maksaa kaikki koostetusti yhdellä maksulla. Saat jokaisen kuunteluhistoriat, suosittelut ja soittolistat kätevästi erillään toisistaan.

- Sinun tilisi. Sinun musiikkisi. Spotify Familylla jokainen saa ikioman tilinsä. Nauti erillisistä soittolistoista ja suosituksista, ja soita lempimusiikkiasi milloin haluat.

- Premium jokaiselle. Kaikki Spotify Family -tilaajat saavat Premium-tilin ominaisuudet. Kuuntele offlinessa, soita mitä tahansa biisiä, milloin vain, missä tahansa laitteessa. Ei rajoitteita, ei mainoksia.

- Mitä useampi, sen mukavampaa. Iso perhe voi käydä kalliiksi. Mutta musiikin ei tarvitse maksaa. Spotify Familyllä voit lisätä tiliisi jopa neljä perheenjäsentä kerralla, ja jokainen jäsen saa Premiumin 50% halvemmalla. Viisihenkinen perhe maksaa siis 29,99€ kuukaudessa. Kaikki kätevästi yhdellä maksulla.

- Ei kiukuttelua. Ei enää taistelua siitä, mitä musiikkia kuunnellaan. Ei enää keskeytyksiä kuunteluun, kun toinen perheenjäsen kirjautuu sisään tunnuksillasi.

“Tämä on yksi kysytyimmistä ominaisuuksista”, paljastaa Ken Parks, Spotifyn sisältöjohtaja. “Tämänpäiväisellä uutisoinnilla teemme Spotify Premiumin käytön perheessä helpommaksi kuin koskaan, niin kotona kuin liikkeelläkin.”

Spotify Family julkaistaan maailmanlaajuisesti tulevien viikkojen aikana. Lisätietoja uudesta ominaisuudesta täältä.

vain-elamaa

Supersuosittu Vain elämää –konsertti järjestetään Hartwall Arenalla joulukuussa

Katsojaennätyksiä rikkoneen Vain elämää -sarjan kolmannen tuotantokauden tähdet nähdään ainutlaatuisessa konsertissa lauantaina 27.12. Hartwall Arenalla.

Lavalle nousevat Jenni Vartiainen, Paula Koivuniemi, Paula Vesala, Vesa-Matti Loiri, Elastinen, Toni Wirtanen, Samuli Edelmann sekä huippumuusikoista koostuva Leri Leskisen yhtye.

Lue loppuun

Sunrise Avenue

Sunrise Avenue on Saksan ykkönen

Sunrise Avenuen voittokulku Saksassa jatkuu vahvasti.

Yhtyeen kokoelma-albumi Fairytales Best of 2006-2014 meni suoraan Saksan virallisen albumilistan kärkeen jättäen taakseen mm. samana päivänä julkaistun Saksassa suositun Tokio Hotel -yhtyeen albumin.

Sunrise Avenue - Fairytales Best Of 2006-2014
Sunrise Avenue – Fairytales Best Of 2006-2014

Saavutus on Sunrise Avenuelle historiallinen, koska kyseessä on ensimmäinen albumilistan ykkössija yhtyeelle ikinä.
Kokoelma-albumi julkaistiin Suomessa 3. lokakuuta.

Kuuntele albumia

Voit kuunnella albumia myös tästä.

Karismaattinen laulaja-lauluntekijä Samu Haber toimii yleisön pyynnöstä jo toista kertaa tähtivalmentajana Voice of Germany -ohjelmassa. Voice of Germanyn neljäs tuotantokausi starttasi viime viikolla.

cheek

CHEEKIN STADIONKONSERTTI ESITETÄÄN ELOKUVATEATTEREISSA

Cheek teki kotimaista musiikkihistoriaa elokuun 22. ja 23. päivinä esiintymällä kaksi iltaa peräkkäin loppuunmyydylle Olympiastadionille. Nyt ainutlaatuinen konsertti on mahdollista kokea elokuvateattereissa 6.11.

Torstaina 6.11.2014 on ainutlaatuinen tilaisuus kokea Cheek – Live @Olympiastadion -konsertti valkokankaalla. Stadionkonsertti esitetään yhden päivän ajan kuudella eri paikkakunnalla (Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Tampere ja Turku).

Lue loppuun