NRJ:n Viihdeuutiset

Musamatka

Milow - We Must Be Crazy

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 21.8.2014

Itävaltalainen radiocharts.com –sivuston TOP 50, sijalla 30
Milow - We Must Be Crazy

Milow on belgialainen 33-vuotias laulaja ja lauluntekijä, joka nousi suuren kansan tietoisuuteen omalla versiollaan 50 Centin Ayo Technology –kappaleesta. Ayo Technology nousi heti julkaistuaan niin Euroopan kuin Amerikankin listojen kärkeen.

Lähes kymmenvuotisen uransa aikana Milow on ehtinyt levyttää viisi studioalbumia ja kaksi livealbumia.

Tämän päivän musamatkakappale We Must Be Crazy on miehen tuorein sinkku. Se on noteerattu vahvasti Keski-Euroopassa.

Vuonna 2011 mies keikkaili Suomessa ja ennätti myös hurmaamaan NRJ:n toimituksen vierailullaan.

Wikipedian mukaan Milow on ehtinyt maailmanennätyksiäkin tekemään urallaan esiintyessään 50 kaivostyöntekijälle 1430 metriä meren pinnan alapuolella Pyhäsalmen kaivoksessa.

Christopher – Told You So

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 20.8.2014

Tanskan virallinen sinkkulista, sijalla 6
Christopher – Told You So

Christopher on tanskalainen 22-vuotias laulaja, jonka ura starttasi kaksi vuotta sitten levytyssopimuksen myötä. Hän voitti jo debyyttivuonnaan palkinnon Danish Music Awardseissa.

Tanskalainen laulaja julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2013. Esikoislevy Colours sijoittui kotimaassaan virallisen albumilistan kärkisijoille.

Tämän päivän musamatkakappale Told You So löytyy Christopherin toiselta albumilta ja on albumin nimikkobiisi. Toinen albumi on myös vastaanotettu miehen kotimaassa hyvin, nimittäin se majaili pitkään Tanskan virallisella albumilistalla sijalla 2.

Christopher on vieraillut myös Suomen NRJ:llä. Hän piipahti tuolloin Mikko Suursalmen vieraana.

Miehen suosiosta kertoo varmasti paljon se, että hänellä on tälläkin hetkellä Instagramissa yli 250 000 seuraajaa.

Shawn Mendes - Life of the Party

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 18.8.2014

New Zealand Top 40 Singles Chart, sijalla 8
Shawn Mendes - Life of the Party

Huiman nousun Uuden-Seelannin virallisella sinkkulistalla on tehnyt tällä viikolla kanadalainen Shawn Mendes. Single Life of the Party majaili sijalla 28, mutta tällä viikolla se majailee sijalla 8.

Vuosi sitten startannut musiikkiura alkoi sosiaalisen median kautta, jossa Mendes esitteli musiikillisia lahjojaan covervideoiden muodossa. Videopalvelu Vine oli Mendesille kultakaivos, nimittäin se aukaisi ovet levy-yhtiöön. Levytyssopimuksen Mendes allekirjoitti tänä vuonna.

Mendes on ensimmäisen artistivuotensa aikana ehditty jo palkita Teen Choice Awardseissa palkinnolla ’Webstar in Music’.

Shawn Mendes on ollut kiertueella yhdessä supersuositun Austin Mahonen kanssa.

Alle Farben feat. Graham Candy - She Moves (Far Away)

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 14.8.2014

Austria top 40 –lista, sijalla 35
Alle Farben feat. Graham Candy - She Moves (Far Away)

Kyseessä saksalainen 29v DJ-tuottaja Frans Zimmer, joka siis tunnetaan artistinimellä Alle Farben. Englanniksi nimi tarkoittaa “kaikki värit”. Alle Farbenilla on tapana yhdistää hyvin erilaisia musiikillisia elementtejä ja tyylejä ja hänen tavoitteenaan on kuulemma saana ujoimmatkin tanssijat heiluttelemaan lanteitaan.

Tämä nousussa oleva DJ heittää tällä hetkellä keikkaa kovalla tahdilla ympäri Eurooppaa ja

”She Moves” on ensimmäinen sinkku ”SYNESTHESIA”  albumilta. Kappaleella on mukana uusiseelantilainen laulaja-näyttelijä Graham Candy, joka muutti viime vuonna musiikkiuransa perässä Berliiniin ja on saanut kyseisen biisin myötä mukavasti jalansijaa.

MKTO - Classic

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 13.8.2014

Ruotsin Rix FM:n Rix Topp 6 klockan 6, sijalla 6
MKTO - Classic

MKTO on jenkkiläinen  kahden miehen popduo. Duon nimi MKTO tulee jäsenten nimikirjaimista (Malcolm Kelley ja Tony Oller.)
Parivaljakko tapasi neljä vuotta takaperin kuvatessaan ”Gigantic” -televisiosarjaa ja päättivät myöhemmin rueta tekemään musiikillista yhteistyötä.

Esikoislabumi julkaistiin tammikuussa 2014 ja se oli mm. Australian albumilistan kärjessä.

Tämän päivän musamatkabiisi ”Classic” on tuon albumin toinen sinkku ja se on napsinut hyvin listasijoja Australian lisäksi mm. Belgiassa ja Uudessa-Seelannissa. Biisin hyväntuulista musavideota on katsottu YouTubessa yli 27 miljoonaa kertaa!

Zhu - Faded

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 12.8.2014

UK Official Singles Chart, sijalla 3 (uutuutena)
Zhu - Faded

Anonyyminä pysyttelevä elektronisen musiikin taituri, joka on aloittanut vuoden 2014 alussa. Facebookissa Zhu:lla on 50 000 tykkääjää ja sivuilla kerrotaan:” Music is Faceless. Let my music tell my story.” Veikkauksia artistin henkilöllisyydestä toki liikkuu, mutta mitään ei ole vahvistettu. ”

Ensimmäinen biisi, helmikuussa julkaistu “Moves Like Ms Jackson” on mashuppi Outkastin biiseistä ja tämä ”Faded” -biisi löytyy siis Brittien sinkkulistan kolmossijalta, ja on eka sinkku ”Nightday” -EP:ltä.

Bingo Players – Knock you out

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 27.6.2014

Saksalainen DJ-lista Dance50 Top 5, sijalla 4.
Bingo Players – Knock you out

Bingo Players on hollantilainen DJduo, joka perustettiin vuonna 2006. Tällä hetkellä duo on soolo, sillä siihen kuuluu vain perustajajäsenistä Maarten Hoogstraten. Duon toinen jäsen, Paul Christian (oikealta sukunimeltään Bäumer) menehtyi syöpään joulukuussa 2013, mutta Bingo Players on edelleen jatkanut toimintaansa.

Lue loppuun

Beyonce – Partition

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 23.6.2014

Jenkkiläinen DJ Times Magazines Top 40, sijalla 2.
Beyonce – Partition

Beyonce on yksi mailman suosituimmista naislaulajista kautta aikain. Hän tuli alkujaan tunnetuksi mimmitriosta Destiny’s Child, mutta on tuon jälkeen luonut mitä suurinta soolouraa.

Beyonce on myynyt albumeita yli 180 miljoonaa, joista yli 120 miljoonaa myytyä albumia on naisen sooloalbumeita.

Beyoncé on esiintynyt myös Pepsin mainoksissa Britney Spearsin, Pinkin ja Shakiran kanssa sekä ollut House of Dereonin ja L’Orealin mallina.

Voidaan puhua moni lahjakkuudesta, nimittäin musiikin lisäki Beyonce on tehnyt myös uraa näyttelijänä.

Beyonce on naimisissa räppäri Jay-Z:n kanssa. Heillä on yhteinen pari vuotias tytär Blue Ivy Carter.