NRJ:n Viihdeuutiset

Musamatka

hedegaard-happy-home

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 1.10.2014

Norjan virallinen sinkkulista, sijalla 4
Hedegaard - Happy home


Rasmus Hedegaard, paremmin tunnettu nimellä Hedegaard, on tanskalainen DJ ja tuottaja. Hänen hittinsä ”Happy Home” iski listaykköseksi Tanskan sinkkulistalla tänä vuonna.

Lue loppuun

albatroz

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 29.9.2014

Ruotsin virallinen sinkkulista, sijalla 2
Aronchupa – I’m An Albatraoz

AronChupa, eli Aaron Ekberg on ruotsalainen hip hop / house-tuottaja ja räppäri ryhmässä Albatraoz, joka soittaa nousujohteista hip hoppia dance elementeillä.

Lue loppuun

jeremih-dont-tell-em

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 23.9.2014

Amerikkalainen Ryan Seacrest TOP 40, sijalla 16.
Jeremih feat. YG - Don't Tell 'Em

Jeremih Felton eli Jeremih –taiteilijanimellä tunnettu kaveri on 27-vuotias yhdysvaltalainen R&B-laulaja ja tuottaja.

Chicagolainen Jeremiah aloitti musiikkiuransa vuonna 2008. Suuren kansan tietoisuuteen hän nousi vuonna 2009 debyyttisinkullaan Birthday Sex. Se viihtyi Billboard-listojen kärkikahinoissa pitkään. Samana vuonna mies on ollut ehdolla mm. parhaaksi R&B/Soul artistiksi, uudeksi tulokkaaksi ja vuoden läpimurrosta.

Jeremih julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2009 ja tähän mennessä studioalbumeita on tullut kolme kappaletta. Viimeisin julkaistiin tänä vuonna ja se sisältää myös tämän päivän musamatkakappaleen.

Jeremihin suurimpiin vaikuttajiin kuuluvat Michael Jackson, Stevie Wonder ja R.Kelly.

djantoine

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 22.9.2014

Saksalainen Radionorba, sijalla 15
Dj Antoine – Light it up

Dj Antoine on 39-vuotias sveitsiläinen dj ja tuottaja.

Dj Antoinen musiikki on noteerattu nimenomaan Keski-Euroopassa. Musiikkia hän on julkaissut jo vuodesta 2006 asti ja niitä on tähän päivään mennessä kertynyt 11.

Antoinen läpimurto nähtiin vuonna 2006, kun hän julkaisi ”Live in Moscow” –albumin ja nimenomaan sinkkunsa The Time. Sinkusta tuli hyvin suosittu kappale niin eurooppalaisilla klubeilla kuin jenkeissäkin.

Dj Antoine on palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla. Kuten parhaana dance albumin –palkinnolla 2009 ja 2010.

Tälläkin hetkellä Antoine kiertää tiheästi ympäri maailmaa keikkailemalla.

Robin Schulz & Alligatoah - Willst du

NRJ:n Iltapäivän musamatka 18.9.2014

Itävaltalainen AustriaCharts –sivusto TOP 5
Sijalla 5. Robin Schulz & Alligatoah - Willst du

Robin Schulz on 27-vuotias saksalainen DJ ja tuottaja.

Hänen remixit ovat tällä hetkellä Euroopan soitetuimpia. Waves –hitillä alkanut taival on vain ollut nousujohteinen, kun mies julkaisi oman tulkintansa Prayer in C –kappaleestaan.
Lue loppuun

Martin Solveig & The Cataracs - Hey Now

NRJ:n Iltapäivän musamatka 16.9.2014

Saksalainen BVD –sivusto TOP100
Sijalla 27. Martin Solveig & The Cataracs - Hey Now

Paloma Faith – Only Love Can Hurt Like This

NRJ:N ILTAPÄIVÄN MUSAMATKA 15.9.2014

Norjalainen Radio102
Sijalla 11. Paloma Faith – Only Love Can Hurt Like This

Paloma Faith on 33-vuotias brittiläinen laulaja ja lauluntekijä. Hän on tehnyt myös näyttelijän työtä.

Vuodesta 2007 asti muusikonuraa luonut Faith teki läpimurtonsa vuonna 2009 julkaistuaan Do You Want the Truth or Something Beautiful? –albuminsa. Hittisinkut Stone Cold Sober ja New York varmistivat, että albumi myi välittömästi tuplaplatinaa.
Lue loppuun

my-love

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 12.9.2014

Tsekin virallinen sinkkulista, sijalla 27.
Route 94 ft. Jess Glynne - My Love

Rowan Tyler Jones eli Route 94 on brittiläinen tuottaja ja DJ. 20-vuotias lontoolainen on tehnyt yhteistyötä muun muassa NRJ:lläkin kuullun Katy B:n kanssa.

Tämän päivän musamatkakappale My love on Route 94 suurin hitti, joka heti julkaisun jälkeen nousi pitkin eurooppaa listojen kärkeen.

Rowan Tyler Jones on ennen viihtynyt paljon dubstepin parissa. Muun muassa yhteistyössä Skrillexin kanssa. Nyt kuitenkin Route94 hommat pyörii enemmänkin Deep House –tunnelmissa.

Vuodesta 2010 asti keikkaillut Route94 on tehnyt lukuisia remixejä maailman isoimmista hiteistä kuten Outkastin Ms. Jackson…

parachute

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 11.9.2014

Ruotsin virallinen sinkkulista, sijalla 36.
Otto Knows – Parachute

Otto Knows eli Otto Jettmann on ruotsalainen 25-vuotias house-musiikkiin erikoistunut tuottaja ja DJ.

Otto Knowsin läpimurtohitti on Million Voices, joka on myös suomalaisia tanssijoita tanssittanut rytmeillään. Se julkaistiin 2010 ja hommat ovat jatkuneet isosti.

Otto Knows on kansainvälisesti tunnettu DJ, joka on kiertänyt maailmaa keikkaillen.

Yhteistyötä tämä ruotsalainen kaveri on tehnyt mm. Sebastian Ingrosson, Alesson ja Aviciin kanssa. Hän on tehnyt lukuisia remixejä. Erityisesti hänen uudelleenkäsittelynsä Imogen Heapin Hide & Seek –kappaleesta on noteerattu maailmalla.

Miehen kädenjälki kuuluu myös Britney Spearsin ”Work Bitch” –kappaleessa, jossa hän on toiminut säveltäjänä ja tuottajana.

new-flame

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 10.9.2014

Brittiläinen BigTop40, sijalla 6.
Chris Brown – New Flame

Christopher "Chris" Maurice Brown eli Chris Brown on 24-vuotias yhdysvaltalainen R&B/pop-laulaja, tanssija ja näyttelijä.

Debyyttialbumin Brown julkaisi jo vuonna 2005 ollessaan vasta 16-vuotias. Tämän jälkeen albumeita mies on julkaissut viisi kappaletta ja myynyt niitä maailmanlaajuisesti yli 6 miljoonaa kappaletta.

New Flame on Chris Brownin tuorein singlelohkaisu, jossa mukana ovat yhteensä noin 42 miljoonaa albumia myynyt ja viisi Grammy-palkintoa voittanut Usher ja meille suomalaisille hieman tuntemattomampi nimi, yhdysvaltalainen 38-vuotias räppäri Rick Ross.

Vaikka Brownilla on hieno ura takana, on se myös kokenut kolauksia, kun hän sai syytteen ex-tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Brown vältti tuolloin vankilatuomion, mutta sai viiden vuoden ehdollisen vankilatuomionja joutui suorittamaan kuuden kuukauden yhdyskuntapalvelun.

wicked-wonderland

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 9.9.2014

Saksalainen tanssimusiikkisivusto BVD TOP100, sijalla 2.
Martin Tungevaag – Wicked Wonderland

Martin Tungevaag on nuori 21-vuotias norjalainen DJ ja tuottaja.

Tämän päivän musamatka-kappale on miehen suurin hitti tähän mennessä. Se saavutti lyhyessä yli miljoona katselukertaa Youtubessa. Noin kaksi viikkoa biisin julkaisun jälkeen videota oli katsottu yli kuusi miljoonaa kertaa.

Wicked Wonderland nousi välittömästi Norjan virallisen sinkkulistan kärkikahinoihin. Se majailee Itävallassa edelleen ykkösenä ja Saksassa biisi on pysytellyt jo tovin kymmenen parhaan joukossa.

Martin Tungevaagilta ei olla saatu vielä yhtään albumia, mutta ensimmäiset sinkut kuultiin jo pari vuotta sitten. Sittemmin mies on julkaissut kymmeniä sinkkuja.

Suomessa mies on vielä tuntematon nimi, mutta tällä vastaanotolla, kaverista tullaan vielä kuulemaan Suomessa.