NRJ:n Viihdeuutiset

Musamatka

Paloma Faith – Only Love Can Hurt Like This

NRJ:N ILTAPÄIVÄN MUSAMATKA 15.9.2014

Norjalainen Radio102
Sijalla 11. Paloma Faith – Only Love Can Hurt Like This

Paloma Faith on 33-vuotias brittiläinen laulaja ja lauluntekijä. Hän on tehnyt myös näyttelijän työtä.

Vuodesta 2007 asti muusikonuraa luonut Faith teki läpimurtonsa vuonna 2009 julkaistuaan Do You Want the Truth or Something Beautiful? –albuminsa. Hittisinkut Stone Cold Sober ja New York varmistivat, että albumi myi välittömästi tuplaplatinaa.
Lue loppuun

my-love

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 12.9.2014

Tsekin virallinen sinkkulista, sijalla 27.
Route 94 ft. Jess Glynne - My Love

Rowan Tyler Jones eli Route 94 on brittiläinen tuottaja ja DJ. 20-vuotias lontoolainen on tehnyt yhteistyötä muun muassa NRJ:lläkin kuullun Katy B:n kanssa.

Tämän päivän musamatkakappale My love on Route 94 suurin hitti, joka heti julkaisun jälkeen nousi pitkin eurooppaa listojen kärkeen.

Rowan Tyler Jones on ennen viihtynyt paljon dubstepin parissa. Muun muassa yhteistyössä Skrillexin kanssa. Nyt kuitenkin Route94 hommat pyörii enemmänkin Deep House –tunnelmissa.

Vuodesta 2010 asti keikkaillut Route94 on tehnyt lukuisia remixejä maailman isoimmista hiteistä kuten Outkastin Ms. Jackson…

parachute

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 11.9.2014

Ruotsin virallinen sinkkulista, sijalla 36.
Otto Knows – Parachute

Otto Knows eli Otto Jettmann on ruotsalainen 25-vuotias house-musiikkiin erikoistunut tuottaja ja DJ.

Otto Knowsin läpimurtohitti on Million Voices, joka on myös suomalaisia tanssijoita tanssittanut rytmeillään. Se julkaistiin 2010 ja hommat ovat jatkuneet isosti.

Otto Knows on kansainvälisesti tunnettu DJ, joka on kiertänyt maailmaa keikkaillen.

Yhteistyötä tämä ruotsalainen kaveri on tehnyt mm. Sebastian Ingrosson, Alesson ja Aviciin kanssa. Hän on tehnyt lukuisia remixejä. Erityisesti hänen uudelleenkäsittelynsä Imogen Heapin Hide & Seek –kappaleesta on noteerattu maailmalla.

Miehen kädenjälki kuuluu myös Britney Spearsin ”Work Bitch” –kappaleessa, jossa hän on toiminut säveltäjänä ja tuottajana.

new-flame

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 10.9.2014

Brittiläinen BigTop40, sijalla 6.
Chris Brown – New Flame

Christopher “Chris” Maurice Brown eli Chris Brown on 24-vuotias yhdysvaltalainen R&B/pop-laulaja, tanssija ja näyttelijä.

Debyyttialbumin Brown julkaisi jo vuonna 2005 ollessaan vasta 16-vuotias. Tämän jälkeen albumeita mies on julkaissut viisi kappaletta ja myynyt niitä maailmanlaajuisesti yli 6 miljoonaa kappaletta.

New Flame on Chris Brownin tuorein singlelohkaisu, jossa mukana ovat yhteensä noin 42 miljoonaa albumia myynyt ja viisi Grammy-palkintoa voittanut Usher ja meille suomalaisille hieman tuntemattomampi nimi, yhdysvaltalainen 38-vuotias räppäri Rick Ross.

Vaikka Brownilla on hieno ura takana, on se myös kokenut kolauksia, kun hän sai syytteen ex-tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Brown vältti tuolloin vankilatuomion, mutta sai viiden vuoden ehdollisen vankilatuomionja joutui suorittamaan kuuden kuukauden yhdyskuntapalvelun.

wicked-wonderland

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 9.9.2014

Saksalainen tanssimusiikkisivusto BVD TOP100, sijalla 2.
Martin Tungevaag – Wicked Wonderland

Martin Tungevaag on nuori 21-vuotias norjalainen DJ ja tuottaja.

Tämän päivän musamatka-kappale on miehen suurin hitti tähän mennessä. Se saavutti lyhyessä yli miljoona katselukertaa Youtubessa. Noin kaksi viikkoa biisin julkaisun jälkeen videota oli katsottu yli kuusi miljoonaa kertaa.

Wicked Wonderland nousi välittömästi Norjan virallisen sinkkulistan kärkikahinoihin. Se majailee Itävallassa edelleen ykkösenä ja Saksassa biisi on pysytellyt jo tovin kymmenen parhaan joukossa.

Martin Tungevaagilta ei olla saatu vielä yhtään albumia, mutta ensimmäiset sinkut kuultiin jo pari vuotta sitten. Sittemmin mies on julkaissut kymmeniä sinkkuja.

Suomessa mies on vielä tuntematon nimi, mutta tällä vastaanotolla, kaverista tullaan vielä kuulemaan Suomessa.

alex-metric

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 8.9.2014

Puolalainen Kiss Publikum TOP 20, sijalla 11.
Alex Metric feat. Stefan Storm – Heart Weighs A Ton

Alex Metric eli oikealta nimeltään Alex Drury on brittimuusikko, DJ ja tuottaja.

Hän on tullut tunnetuksi tehdessään remixejä maailman huippuartisteille ja bändeille kuten muun muassa Depeche Mode, La Roux ja Ellie Goulding.

DJ-hommissa pyörivä Alex on myös kovan luokan tuottaja. Vaikka nimi ei välttämättä tunnukaan tutulta, on hänen soundinsa kuitenkin sitä. Mies on nimittäin toiminut myös NRJ:lläkin soivan Charli XCX:n tuottajana.

Alex ei ole julkaissut yhtään sooloalbumia, mutta sitäkin enemmän sinkkuja ja EP:tä. Alex Metricin käsistä on myös syntynyt kymmeniä kansainvälisesti julkaistuja uudelleensovituksia.

polina

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 4.9.2014

Ranskalainen Kiss FM TOP-50, sijalla 23.
Polina – Fade to Love

Polina on venäläinen, Moskovasta kotoisin oleva tuottaja ja DJ. Tällä hetkellä nainen asuu ja vaikuttaa yhdysvalloissa, New Yorkissa.

Hän on varmasti monille suomalaisille tuntemattomampi nimi, mutta kansainvälisesti Polina tunnetaan, varsinkin EDM-puolella. Nimi on naisen ääntä tuntemattomampi, nimittäin hän on tehnyt yhteistyötä erittäin isojen EDM-tähtien kanssa, kuten Laidback Luke, Steve Aoki ja Tiësto.

Tähän mennessä isoin vuosi Polinalle on ollut vuosi 2012. Tuolloin nainen kiersi ympäri maailmaa isoimmilla EDM-festareilla, kuten Tomorrowland ja Electric Zoo. Elektro Magazine on kutsunut häntä osuvasti EDM:n ääneksi.

Tällä hetkellä venäläisyntyinen laulaja ja lauluntekijä työstää kovasti sooloalbumiaan.

Polina on kertonut suureksi idolikseen Annie Lennoxin.

Nicki Minaj – Pills N Potions

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 3.9.2014

Saksalainen BRAVO TOP-25, sijalla 9.
Nicki Minaj – Pills N Potions

Nicki Minaj on amerikkalainen 31-vuotias R&B-artisti. Hän on luonut uraa jo 10 vuotta ja varsinkin viime vuosina ollut kovassa nosteessa maailmanlaajuisesti.

Nicki Minajin tyyli on hyvin persoonallinen. Hänet tunnetaan hyvin erikoisesta tyylistä, shokeeraavista musiikkivideoista ja räväkästä persoonallisuudesta.

Minaj on myös tunnettu lukuisista yhteistöistä eri artistien, kuten Madonnan, David Guettan, Chris Brownin ja Eminemin, kanssa. Vuonna 2011 hän esiintyi Britney Spearsin Femme Fatale Tour -kiertueella. Nainen toimi myös tuomarina American Idol –ohjelmassa, jonka aikana nainen riitaantui tuomariparinsa Mariah Careyn kanssa.

Nicki Minaj on runsaasti otsikoissa, julkaistuaan uusimman paljon paljasta pintaa sisältäneen Anaconda-musiikkivideonsa.

Eminem ft. Sia - Guts Over Fear

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 2.9.2014

Itävallan virallisen sinkkulista, sijalla 1.
Eminem ft. Sia - Guts Over Fear

Tämä mies ei esittelyitä kaipaa. Kyseessä yksi mailman suosituimpia räppäreitä.

Eminem eli Marshall Mathers oli Nielsen Soundscanin suorittaman tutkimuksen mukaan vuonna 2000-vuosikymmenen myydyin artisti.

41-vuotias Eminem nauttii vieläkin suuresta suosiostaan. Hänen konserttinsa ovat ympäri maailmaa loppuunmyytyjä.

Eminemin albumeja on myyty maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa kappaletta.[16] Hän oli kolmas henkilö, joka ylitti miljardin katsojan rajan tilillään YouTube-videopalvelussa.

Sen lisäksi, että mies on tehnyt hienoa muusikonuraa, muistetaan hänet myös elokuvan 8mile pääosan esittämisestä.

Useilla musiikkialan palkinnoilla palkittu Eminem teki läpimurtonsa jo uransa alkuvaiheilla vuonna 2000 “The Real Slim Shady” –hitillään ja The Marshall Mather LP –albumillaan.

Musamatkakappaleessa vierailee myös hyvin tunnettu artisti, nimittäin australialainen laulaja ja lauluntekijä Sia. Sia on julkaissut soolourallaan viisi studioalbumia, sekä laulanut useilla David Guettan ja Flo Ridan kappaleella. Hän on myös kirjoittanut musiikkia myös muille artisteille kuten Christina Aguileralle.

Sian Chandelier-hitti on ollut yksi tämän vuoden soitetuimpia ympäri maailmaa. Se löytyy hänen tuoreimmalta 1000 Forms of Fear –albumilta.

Veronica Maggio – Handen i fickan fast jag bryr mig

NRJ:n Iltapäivän Musamatka 29.8.2014

Ruotsalainen Hitlistan TOP50, sijalla 7.
Veronica Maggio – Handen i fickan fast jag bryr mig

Veronica Maggio on suomalaisillekin hyvin tuttu ruotsalainen 33-vuotias laulaja ja lauluntekijä.

Italialaiset juuret omaava Maggio on tullut meille suomalaisille tunnetuksi useillakin hiteillään. Muun muassa Jag Kommer on soinut kovasti myös suomalaisille radioissa.

Veronica Maggio on myös vieraillut useasti Suomessa ja tekee sen marraskuussa, kun hän esiintyy Vaasassa ja Helsingissä.

Maggio on palkittu useasti Ruotsin Grammis-gaalassa, ensimmäisen kerran vuonna 2007 ja viimeksi tänä vuonna.