Viiden tähden joulu – Radio NRJ Finland

Viiden tähden joulu


NRJ:N VIIDEN TÄHDEN JOULU

 

Viisi keikkaa ympäri Eurooppaa – yksi voittaja, joka pääsee niille kaikille! Kuuntele NRJ:ä ja voit viettää tänä jouluna Viiden Tähden Joulua! Bongaa kaikki viisi artistia alla olevasta äänestä joulukuun aikana, ilmoita ne täällä ja voit voittaa viisi keikkamatkaa helmi-kesäkuun välille!

Päivämäärät, jotka kannattaa jo etukäteen pyytää pomolta vapaaksi, ovat 8.2., 22.2., 11.3., 20.3. ja 26.6. Mutta mitkä artistit siellä esiintyvät?! Heitä on viisi ja kaikki soivat NRJ:llä – bongausta voi harrastaa ympäri vuorokauden, kaikissa ohjelmissa. Kuuntele siis tänä jouluna NRJ:ä ja pukinkontissa saattaa olla paras lahja vuodelle 2020!

Voittaja valitaan NRJ:n Jouluaamussa maanantaina 23.12. klo 7-11 välillä. Bongaa siis tämä ääni:

 

Nimesi

Ikäsi

Sähköpostiosoitteesi

Puhelinnumerosi

Osoitteesi

Instagram-nimesi

NRJ:n Viisi Joulun Tähteä ovat (järjestys vapaa):

1. ARTISTI 

2. ARTISTI 

3. ARTISTI 

4. ARTISTI 

5. ARTISTI 

Vakuutan olevani yli 16-vuotias

Hyväksyn kilpailun säännöt

Hyväksyn tietosuojalausekkeen

Säännöt ja tietosuojalauseke sivun lopussa

Haluan osallistua kilpailuun jättämättä henkilötietojani
(Valitettavasti tässä tapauksessa meillä ei ole keinoa ottaa sinuun yhteyttä)


 

SÄÄNNÖT

Osallistuminen Kilpailuun osallistutaan bongaamalla oikeat artistit lähetyksestä ja sen jälkeen nettisivujen kautta.

Osallistumiskelpoisuus Kilpailu on K-16. Sama henkilö voi osallistua vain yhden kerran. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset kilpailijat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden ne työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa, eivät voi osallistua arvontaan.

Kilpailuaika 22.12.2019 asti.

Palkinnot Kilpailussa voi voittaa viisi keikkamatkaa ympäri Eurooppaa, kyseisten artistien keikoille. Keikat ovat helmi-kesäkuun 2019 välillä. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi luovuttaa eteenpäin. Kaikki palkintojen vastaanottajat sekä kilpailuun osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Voittajille ilmoitetaan tarkemmat tiedot palkinnon lunastamisesta henkilökohtaisesti. Yhteydenottoa ja palkinnon luovuttamista varten tarvitaan voittajan yhteystiedot. Näitä tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Matkakuluja ei korvata.

Tekniset häiriöt Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

Säännöistä Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Kilpailun järjestää NRJ Finland Oy Ab Kiviaidankatu 2 i, 00210 Helsinki p. (09) 681 900 web@nrj.fi

Palkinnonsaajan etunimi ja paikkakunta voidaan julkaista kampanjasivulla ja/tai on-air. Paikan päällä voidaan ottaa kuvia ja videoita, joita käytetään NRJ:n sosiaalisissa medioissa.

TIETOSUOJALAUSEKE