NRJ:n Ruumishuone – Radio NRJ Finland

NRJ:n Ruumishuone

NRJ:n Ruumishuone

 

Uskallatko sinä sulkeutua arkkuun? Osaatko maata siihen suljettuna tasan tunnin? Ei valoa, ei ääntä, ei kännykkää... Vain sinä, hengityksesi ja sydämenlyöntisi yksin pimeydessä.

NRJ:n Ruumishuone aukeaa  26.10. ja tällaiseen kilpailuun et koskaan odottanut pääseväsi! Ilmoittaudu mukaan Halloweenin kuumottavimpaan kilpailuun, makaa arkussa NRJ:n Ruumishuoneella niin lähelle tuntia kuin osaat arvioida ja voit voittaa 2000€ puhdasta rahaa!

Jokaisena kisapäivänä NRJ:n Verho Showssa kello 18-21 seurataan kahden kisaajan suorituksia toimitukseen rakennetusta kauhujen kammiosta ja lähimmäs tuntia arkussa sinä iltana maannut pääsee jatkoon. Häviäjän tarkka aika kerrotaan, mutta voittajien ajat selviävät vasta 30.10. NRJ:n Perjantaissa, jossa kaksi parhaan ajan saanutta makaa arkussa vielä kerran, suuressa Ruumishuone-finaalissa! Voittajalle on tiedossa 2000€ puhtaana käteen.

Kaikki suoritukset striimataan pimeäkameroiden avulla NRJ:n nettiin suoraan arkusta. Tsekkaa tarkemmat osallistumissäännöt täältä ja ilmoittaudu mukaan! Tätä Halloweenia et heti unohda! 

 

Kisa on K-18.

Katso striimi tästä!

 

Tulostaulukko:

 

Kellotetut ajat:

Tällä hetkellä parhailla ajoilla finaaliin menevät on lihavoitu.

Mika Puustinen, 26v., Turku         58:10

Tiia-Maria Karjalainen, 23v., Turku           51:08

Zenel Halilaj, 27v., Vantaa.       50:25

Anne Saarinen, 31v., Tampere        46:44

Antti Forssell, 39 v., Karkkila.         38:46

 

Hylätyt:

Siru Salo, 33 v., Vantaa           HYLÄTTY (makasi arkussa yli tunnin.)