Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

Ja neiti X on Laura!


Homokympin juonsivat ihanat KAKSITVÅ:n Marjo ja Piia.

Helsinki Pride
käynnistyi maanantaina. NRJ:n Iltapäivistä tuttu Tuija Pehkonen teki mulle aikamoisen källin. Tuija nimittäin ilmoitti mut Homokymppiin, joka ei siis missään nimessä ollut mikään homojen juoksukilpailu, vaan kyseessä oli napakymppi. Neiti X:nä toimin tietenkin minä. Kovasta jännityksestä ja kauhusta huolimatta suoriuduin "napakympistä" ja sainkin itselleni valittavaksi neiti B:n, jonka mukana tuli yhteinen matka Ruotsiin. Tässä kohti kuitenkin pupu meni pöksyyn ja luovutin matkan yksinään neiti B:lle.


Kysymyksien äärellä...


"mikäs näistä kengistä nyt olisi paras...?"

Hauska kokemus kaikesta huolimatta! Kiitän ehdottomasti siitä ystäviäni, jotka olivat mukana kannustamassa. Kiroan Tuija Pehkosen ja halaan KAKSITVÅ:n Piiaa ja Marjoa, jotka pitivät musta hyvän huolen.

 

Terkuin,

Laura

Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA


Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

UUSIMMAT KIRJOITUKSET

Etsi