Zayn Malik julkaisi uuden musiikkivideonsa ja Azealia Banksilla oli jälleen asiasta sanottavaa – Radio NRJ Finland

Zayn Malik julkaisi uuden musiikkivideonsa ja Azealia Banksilla oli jälleen asiasta sanottavaa

Musiikin sijaan Azealia Banks on kunnostautunut Twitterissä muiden musiikintekijöiden piinaajana. Zaynin uusin "Like I Would" -musiikkivideo pääsi tällä kertaa hänen kynsiinsä somessa.

Tästä kaikki alkoi, kun Zayn julkaisi maanantai-iltana Suomen aikaa uusimman musiikkivideon kappaleelleen ”Like I Would”. Tapahtumien tuskallisen tuttu käänne oli, kun Azealia Banks päätti vuodattaa vihansa artistin niskaan Twitterissä käytännössä ilman syytä. Zaynilla on uusimmassa videossaan värikkäät piilolinssit, samalla tyylillä, kuin Azealilla ”Chasing Time”-videollaan, joten idea hyvin toden näköisesti tuli häneltä. Azealia jakoi Instagramissaan kuvakollaasin, jossa sanoi, että Zayn ratsastaa hänen siivellään, muttei ole kuitenkaan vihainen, sillä Zayn on ”cutie pie”.

zayn azealia1
Kuva: Azealia Banks Instagram

Tilanne eskaloitui, kun Zayn epäonnistui vastauksessaan pahasti: ”Näen mitä tavoittelet, mutten välitä”, hän twiittasi ja totesi, että hän ja seuraajansa toivottavat Azealialle lykkyä. Se sai Azealian raivostumaan ja hän aloitti jo tyypilliseksi käyneen rähinänsä, joka huipentui jopa homofobisiin herjauksiin ja rasistisiin loukkauksiin, kuten: ”Keep sucking this yung rapunxel dick u hairy curry scented bitch” (Ime vaan tämän nuoren rapunxelin k**pää, sinä currylta haiseva ämmä).

…ja niin edelleen.

Lähde:
Idolator