Will.i.am lupaili Black Eyed Peasin paluuta – Radio NRJ Finland

Will.i.am lupaili Black Eyed Peasin paluuta

Juuri uuden soolosinglen julkaissut Will.i.am vihjaili Capital's Evening Showssa, että Blck Eyed Peas tekee paluun ja myönsi samalla tauon olleen virhe.

Black Eyed Peasin naislaulaja Fergie on juuri viimeistelemässä uusinta LP-julkaisuaan ja viime viikolla will.i.am julkaisi uuden singlensä,  ”Boys & Girls”, joten aika alkaa ilmeisesti olla jälleen kypsä BEP:in paluulle. Yhtye on julkaissut musiikkia yhdessä viimeeksi vuonna 2010.

Räppäri kävi Capital’s Evening Showssa Roman Kempin haastattelussa ja sanoi tälle, että Black Eyed Peas tulee vielä yhdistymään. Hän myös myöntää katuvansa päätöstä, että yhtye koskaan edes päätti jäädä tauolle.

”Se särkee sydämeni, että minun täytyy edes sanoa se, sillä meidän olisi vain pitänyt… olisi pitänyt jatkaa Black Eyed Peasinä oikeastaan”, Will sanoo haastattelussa. ”Meidän ei olisi koskaan pitänyt…” ja tähän Will päätti puheensa.

Yhdistymiseen saattaa silti mennä vielä aikaa, sillä kaikkien jäsenten sooloprojektit vievät heiltä aikaa, eikä vaihtoehtona ole myöskään se, että yhtye julkaisisi uutta materiaalia ilman jokaista neljää jäsentään.

Lähde:
Idolator