Viikon levy: Twenty One Pilots – Blurryface – Radio NRJ Finland

Viikon levy: Twenty One Pilots – Blurryface

Blurryface on hurjaa suosiota ympäri maailmaan nauttivan yhdysvaltalaisen Twenty One Pilotsin toinen studioalbumi. Albumilta julkaistu single Stressed Out on noussut kovaa vauhtia listojen kärkeen ympäri maailmaa. Suomessakin kappale on myynyt jo kultaa ja lähestyy platinarajaa.

Albumi julkaistiin Yhdysvalloissa jo viime syksynä ja se nousi samantien Billboardin Top-100 –listan ykköseksi.

Twenty One Pilots mielletään usein rockbändiksi, mutta sen musiikissa on kuultavissa niin hip hopia, elektroa kuin poppiakin. Yhtye on parhaillaan loppuunmydyllä kiertueella Euroopassa, josta se jatkaa Aasiaan, Australiaan sekä kesäksi Yhdysvaltoihin jossa bändillä on mm. kaksi loppuunmytyä konserttia legendaarisella Madison Square Gardenilla New Yorkissa. Myös Suomen konsertista on huhuiltu ja toivottavasti suomalaisfanien pyyntöön vastataan pian.

Twenty One Pilots on Yhdysvaltojen Ohiossa vuonna 2009 perustettu yhtye, johon kuuluvat laulaja-pianisti-biisintekijä Tyler Joseph ja rumpali Josh Dun. Blurryface –albumi on Twenty One Pilotsin toinen studioalbumi.

Vuonna 2013 julkaistu kriitikoiden ylistämä ja keikkayleisön rakastama debyyttialbumi Vessel on tähän päivään mennessä myynyt jo toista miljoonaa, ja albumi toi yhtyeelle myös halutun MTV Artist To Watch –tittelin.

twentyonepilots.com
facebook.com/twentyonepilots
twitter.com/twentyonepilots
instagram.com/twentyonepilots