Uusi, energinen miehitys NRJ:n Iltapäivässä ja Illassa! – Radio NRJ Finland

Uusi, energinen miehitys NRJ:n Iltapäivässä ja Illassa!

Kesäkuun alku toi NRJ:n ohjelmistoon tuoreen tuulahduksen. Kanavan uutena iltajuontajana aloitti toimituksen vaasalaisvahvistus Tommi Helminen ja Iltoja aiemmin juontanut Alexander Eklund kulkee kuulijoiden matkassa nyt NRJ:n Iltapäivässä.

Uusien persoonien isännöimissä ohjelmissa ovat edelleen mukana tutut musiikkielementit 10 Hitin Putkesta NRJ:n Illan Top10 –listaan. NRJ Fresh –uutuusbiisit soivat myös tästedes NRJ:n Iltapäivässä klo 17:40 ja Illassa klo 19:40. Perjantai-iltaisin jatkuu tuttuun tapaan Suomen Striimatuimmat -lista, nyt Tommi Helmisen luotsaamana.


Maaliskuusta 2016 NRJ:llä juontanut Alexander Eklund, 29, ottaa iltapäivätontin haltuun juontotehtävistä lähteneeltä Tomi Dostinovilta. Allun lähetyksistä ei ole aiemminkaan puuttunut vauhti ja pidättelemätön energialataus. Näiden lisäksi miehen isännömiin NRJ:n Iltapäiviin tulevat kuulumaan olennaisena osana niin kotimaiset kuin kansainväliset artistivieraat ja kovatasoiset kilpailut.

”Ihan mieletön tunne lähteä tekemään iltapäivää!”, Allu kertoo. ”Luvassa on paljon räiskettä, hyvää musiikkia ja fiilistä aina iltaan asti.”

Tuorein NRJ-persoona Tommi Helminen, 24, hyppää NRJ:n Illan kuskin paikalle suoraan Radio Vaasan taajuudelta ja kutsuu kuulijat mukaan studioon kaikkia mahdollisia linjoja pitkin.

”Lähetyksissä tulee olemaan takuulla energinen ja positiivinen meininki!”, Tommi hehkuttaa. ”Sen lisäksi, että jengi kuuntelee ohjelmaa, lupaan, että ohjelma kuuntelee myös takaisin, oli tyyppi sitten terassilla, autossa tai missä viilettääkin.”

NRJ:n Iltapäivä ja Alexander Eklund joka arkipäivä klo 14-18 ja NRJ:n Ilta ja Tommi Helminen joka arkipäivä klo 18-22. Suomen Striimatuimmat –lista perjantaisin klo 20-22.