Uudet hitit: Bang For The Buck – Doupein feat. Pete Parkkonen – Radio NRJ Finland

Uudet hitit: Bang For The Buck – Doupein feat. Pete Parkkonen

Kun kaksi Suomen kovinta musan tekijää yhdistää voimansa, ovat hittiainekset jo kasassa. Vielä kun otetaan mukaan upealla äänellä varustettu Pete Parkkonen, on varma kesähitti valmis.

Jaakko Salovaaran ja Kyösti Salokorven yhteisprojekti sai alkunsa, kun miehet parin vuoden ajan tekivät muiden artistien biisien parissa töitä yhdessä. He huomasivat, että kaikki pelasi erittäin hyvin yhteen ja kohta syntyi idea tehdä myös omaa musiikkia, jossa saisivat vapaat kädet. Syntyi projekti Bang For The Buck. Työnjako on ollut yhtyeen sisällä luonteva, Jaakko hoitaa enimmäkseen tuottamisen ja Kyösti puolestaan tekstit ja sävellykset, toki joskus pakkaa myös sotketaan sopivasti.

”Doupein” kappale oli pyörinyt jonkinaikaan miesten työpöydällä ja tuli tunne, että joku hyvä mieslaulaja siihen olisi saatava. Mieleen juolahti samantien Pete Parkkonen ja heti kun tämä astui studioon, otti hän kappaleen niin hyvin haltuun, että se oli siinä. Myös myöhemmillä Bang For The Buckin kappaleilla tullaan kuulemaan Suomen eturivin artisteja, mutta ovet halutaan pitää auki myös ulkomaisille yhteistöille. Siksi yhtyeen monitarkoituksellinen nimikin on englanninkielinen. Tällä hetkellä kuitenkin mennään vielä suomenkieli edellä, mutta yhtye ei halua tulevia projektejaan vielä paljastaa.

Yhtye kävi myös NRJ:n Illan Alexanderin haastattelussa viikko sitten, voit kuunnella koko haastiksen tästä.

BFTB

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *