Uuden musiikin perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden musiikin perjantai

Nämä kappaleet ja musiikkivideot kannattaa tsekata tänään!

Zayn: BeFoUr
Tänäkään perjantaina Zayn ei petä ja julkaisee jälleen uuden sinkun tulevalta ”Mind Of Mine” -albumiltaan. R&B ja soul -vivahteinen uusi single on jo neljäs single, joka tältä albumilta julkaistaan hyvin lyhyen ajan sisään ja myös ensimmäisestä singlelohkaisusta, ”Pillowtalkista” on tehty jo remix-versio.  Albumi julkaistaan ensi viikon perjantaina.

Zayn: Albumin kansikuva
Zayn: Albumin kansikuva

Katy B, Craig David, Major Lazer: Who Am I, Wookie Remix
Muutama vuosi sitten ”Crying For No Reason”-kappaleella pinnalle noussut Katy B ja 2000-luvun alun supertähti Craig David julkaisivat Major Lazerin kanssa ”Who Am I”-kappaleen noin kuukausi sitten. Nyt DJ Wookie on remixannut kappaleen uudelleen antaen sille juuri sitä tarvittavaa potkua, joka alkuperäisestä saattoi valitettavasti puuttua. Katy B:n uusi albumi ”Honey” ilmestyy ensi kuussa ja ainakin kappaleen alkuperäisversio löytyy tältä albumilta.

Tinie Tempah ft. Zara Larsson: Girls Like
Noin kuukausi sitten päivänvalon nähnyt Tinie Tempahin ja Zara Larssonin uutuussingle sai musiikkivideon:

Ghetto-tyyli ja tanssi aurinkoisella kadulla laitakaupungilla vie lopulta yökerhoon ja tanssilattialla joraaminen jatkuu.

YOUNGHEARTED: Tässä Ja Nyt
”Hetkeksi” ja ”Jos Sä Oot Mun” -kappaleiden takaa löytyvä suomalainen, freesi pop-yhtye julkaisi kolmannen sinkkunsa ”Tässä Ja Nyt”. Rakkauslaulu, jonka kansikuvassa koreilee ananas on yhtyeen mukaan yhtä freesi kuin se. Ja näin on, kesä tulvahtaa mieleen.

Kygo ft. Labyrinth: Fragile
Kygo ja Labyrinth esittivät norjalaisessa talkshowssa uuden singlen ensimmäistä kertaa noin viikko sitten. Nyt single on virallisesti julkaistu ja kuunneltavissa. Kappale on elektronisen musiikin mestarilta hyvinkin rauhallinen ja erilainen, kuin Kygolta on totuttu kuulemaan. Tämän tahtiin ei hypitä, vaan halitaan.

Adam Lambert: Welcome To The Show
Aiemmin julkaistua ”Ghost Town”-singleä seurasi tänä perjantaina kappaleen live-versio. Kyseinen kappale löytyy aiemmin julkaistulta ”The Original High”-albumilta. Varsinainen uutuus on tänä perjantaina kuitenkin single ”Welcome To The Show”. Adam Lambert esiintyy Helsingissä Hartwall Areenalla 21. huhtikuuta, konserttiin on vielä lippuja saatavilla ja niitä voi ostaa lippuja Lippu.fi:stä.