Uuden musiikin perjantai, nämä kannattaa tsekata ensimmäisenä – Radio NRJ Finland

Uuden musiikin perjantai, nämä kannattaa tsekata ensimmäisenä

Perjantain kunniaksi moni kuuma artisti on julkaissut jälleen uutta musiikkia. NRJ listasi kiinnostavimmat uutuuskappaleet ja musiikkivideot yhteen.

Birdy: Wild Horses
”Keeping your head down”-hittiä laulava Birdy julkaisi tänään uuden singlen, ”Wild Horses”.  Seuraavaa albumia laulajalta on odotettavissa 25. maaliskuuta ja kyseinen herkkä kappale on singlelohkaisu tulevalta albumilta. Huhti- ja toukokuun Birdy kiertää myös ympäri Eurooppaa, mutta Suomeen kiertue ei tällä kertaa valitettavasti rantaudu.

Sigma: Nightingale
Brittiläinen DJ kaksikko Cameron Edwards ja Joseph Lenzie, eli Sigma, julkaisivat kyseisen kappaleen fanien tekemänä 360-videona jo nelisen viikkoa sitten. Virallinen kappaleen sinkku julkaistiin kuitenkin tänään Spotifyssa. Kaksikko kiertää ensi viikosta alkaen Eurooppaa loppuunmyydyillä keikoilla. Sigman debyyttialbumi ”Life” julkaistiin viime vuoden lopulla ja siitä on tehty myös Deluxe-versio.

Ariana Grande: Dangerous Woman
Pitkään spekuloitu ja odotettu Ariana Granden uusi sinkku on viimein ulkona. Laulajatar on teasaillut ja vihjaillut uudesta musiikistaan sosiaalisessa mediassa ahkerasti jo pidemmän aikaa ja viimeinkin odotus palkittiin. Ariana poseeraa promokuvissa S&M-tyylisessä pupuasussa, joten tätä on varmasti odotettavissa myös tulevalta musiikkivideolta.

Seeb ft. Neev: Breathe
Mike Posnerin ”I Took A Pill In Ibiza”-hitin remixaaja Seeb ja hieman tuntemattomampi rankalainen DJ/Tuottaja Neev julkaisivat kollaboraatiokappaleen ”Breathe”. Menevää tropical-housea ja kitarasoundeja tulviva kappale tuo kesän mieleen.

Zayn: Like I Would
Zayn Malik on ottanut hieman erilaisen tyylin musiikkinsa julkaisun suhteen ja miehen debyyttialbumilta, joka julkaistaan 25. maaliskuuta, julkaistiin jälleen uusi single. Faneja ei selvästi malteta pitää jännityksessä, sillä aiemmin on julkaistu ”Pillowtalkin” lisäksi myös sen remix-versio ja ”It’s You”. Uusin ”Like I Would”-sinkkulohkaisu on aiemmin julkaisuista kaikista menevin, jopa tanssittava.