Uuden Musiikin Perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden Musiikin Perjantai

Esittelyssä perjantain fresheimmät nostot sekä kanavalla, että NRJ Fresh -soittolistalla Spotifyssa.

RedOne – Don’t You Need Somebody
44-vuotias marokkolais/ruotsalainen Nadir Khayat, taiteilijanimeltään RedOne, julkaisi ensimmäisen soolosinglensä ”Don’t You Need Somebody” viikko sitten. Mukana on myös paljon kiinnostavia artisteja, muun muassa espanjan lahja musiikkimaailmalle, eli Enrique Iglesias. Lisäksi kappaleella kuullaan amerikkailais/jamaikalaista reggae-artisti Shaggya ja Empire-tähti Serayahia. Tuotannosta on vastannut R. City.

RedOne-Dont-You-Need-Somebody-2016-2480x2480-300x300
Kuva: Warner Music

Coldplay – Up & Up
”Hymn For The Weekend”-hittiä seuraava single, ”Up&Up” on uusin sinkkulohkaisu brittiläisen Coldplayn seitsemmänneltä studioalbumilta ”Head Full Of Dreams”.  Albumi julkaistiin 4. joulukuuta. Kappaleen ovat sanoittaneet ja säveltäneet yhdessä Chris Martinin kanssa  Guy Berryman, Jonny Buckland, sekä Will Champion. ”Up&Up” julkaistiin viralliseksi sinkuksi 10. toukokuuta ja sen virallinen musiikkivideo julkaistiin viikkoa myöhemmin.

Charlie Puth – We Don’t Talk Anymore feat. Selena Gomez
Kauan odotettu yhteistyökappale kahden yhdysvaltalaisen tähden kesken tuli viimein julkisuuteen, kun Charlie Puth julkaisi ”Nine Track Mind”-debyyttialbuminsa. Kappale on Puthin ja Selena Gomezin yhdessä kirjoittama ja sen tekoon ovat osallistuneet myös Hindlin ja Jacob Kasher. Single julkaistiin radiosoittoon 24. toukokuuta, vaikka albumi, jolta se löytyy, julkaistiin jo hyvissä ajoin alkuvuodesta.

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music

Anne-Marie – Alarm
Anne-Marie on brittiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka viimeisin single on lohkaisu neidon tulevalta debyyttialbumilta, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. ”Alarm” julkaistiin noin viikko sitten ja sen kirjoittamiseen ovat osallistuneet Anne-Marien lisäksi Steve Mac, Wayne Hector ja Ina Wroldsen. Muutama päivä singlen julkistuksen jälkeen kappale sai myös virallisen musiikkivideon:

Adele – Send My Love (To Your New Lover)
Megatähti Adele julkaisi uusimman albuminsa ”25” kolmannen singlen, ”Send My Love (To Your New Lover)”. Uusimman singlen ensiesitys nähtiin Billboard Music Awardsissa 22. toukokuuta. Kappale on fanien keskuudessa saanut valtavan suosion ja sille julkaistiin myös hämmentävä ja samalla hieno musiikkivideo noin viikko sitten:

Sigma – Cry feat. Take That
Brittiläinen rumpu- ja bassoduo Sigma julkaisi debyyttialbuminsa ”Life” joulukuussa ja on sen jälkeen julkassut hittisingleä toisensa perään. Uusin sinkku ”Cry” on työstetty yhdessä toisen brittiläisen yhtyeen Take Thatin kanssa, joka nykyisin toimii triona. Gary Barlow, Howard Donald ja Mark Owen liittyivät Sigma-tuottajaduon riveihin hetkiksi ja lopputuloksena on Take Thatin ensimmäinen virallinen single sitten viimeisimmän ”III”-albuminsa. Yhtye viettää 25 vuosipäiväänsä ensi vuonna.

 

Kuva: 3Beat
Kuva: 3Beat 

Adelén – Wild Like Me
Norjalais/espanjalaisen laulaja-lauluntekijä Adelénin uusin single on kauan odotettu ”Wild Like Me”. Kappale seuraa neidin edellistä megahittiä ”Spell On Me”, joka julkaistiin vuonna 2015. Uusin sinkku on esimakua Adelénin tulevalta albumilta, joka julkaistaan myöhemmin tämän vuoden aikana ja se julkaistiin ainoastaan Pohjoismaissa (Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa) 6. toukokuuta.

 

 

Kuva: Sony Music Entertainment
Kuva: Sony Music Entertainment

Martin Solveig – Do It Right feat. Tkay Maizda
Ranskalainen tuottaja/DJ Martin Solveig löi hynttyyt yhteen australialaisen laulaja-lauluntekijä ja räppäri Tkay Maizdan kanssa ja lopputuloksena on tanssilattiat räjäyttävä takuuvarma hitti. 39-vuotiaan Martin Solveigin edelliset hittisinglet ”Intoxicated” ja ”+1” olivat jättimenestyksiä ja 20. toukokuuta julkaistu uutukainen on selvää kesähittiainesta sekin.

Kuva: KOPG
Kuva: KOPG

Roope Salminen & Koirat: Läikytä
Roope ja Koirat julkaisivat debyyttialbuminsa maaliskuun 3. päivä siltä julkaistiin uusi virallinen singlejulkaisu, ”Läikytä”. Yhtye on pokkaillu palkintoja toisensa jälkeen ja yhtyeen albumi ja kappaleet ovat vuoronperään myyneet kultaa ja platinaa, viimeisimpänä tunnustuksena yhtyeen albumi sai platinaa. Viime viikolla yhtye paljasti myös Facebookissaan tekevänsä parhaillaan uutta musiikkia ja bändi kiertää koko kesän myös ahkerasti ympäri Suomea.