Uuden musiikin perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden musiikin perjantai

Tällä viikolla NRJ:llä on jälleen soinut paljon uusia biisejä ja joka aamu nostetaan uusi Fresh-kappale soittoon. Tässä esittelyssä kaikki tämän viikon Freshit!

OneRepublic – Wherever I go
Yhdysvaltalainen pop-rock yhtye, OneRepublic on työstänyt jälleen uuden hittipotentiaalia olevan kappaleen. Ryan Tedderin luotsaama bändi julkaisi uusimman singlensä ”Wherever I Go” 13. toukokuuta ja se on esimakua bändin neljänneltä albumilta, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Kappaletta itse bändi on kuvaillut ”uutena, modernina, erilaisena, toisenlaisena kuin mitä ovat koskaan ennen tehneet”.

Kappaleelle on tehty myös uunituore musiikkivideo, sen voi katsoa tästä:

OneRepublic-Wherever-I-Go-2016-2480x2480-300x300

Nick Jonas – Chainsaw
”Chainsaw” julkaistiin viikko sitten, eli 13. toukokuuta ja se löytyy Nick Jonasin kolmannenlta studioalbumilta, ”Last Year Was Complicated”, joka julkaistaan 10. kesäkuuta. Kappale on neljäs albumilta esitelty kappale ja toinen varsinainen singlelohkaisu.

Kappaleen musiikkivideo on julkaistu myös viikko sitten:

Nick-Jonas-Last-Year-Was-Complicated-2016-2480x2480-300x300

Pitbull feat. Enrique Iglesias – Messin’ around
Yhdysvaltalainen räppäri Pitbull yhdisti voimansa Enrique Iglesiaksen kanssa ja uusin ”Messin’ Around”-biisi on Pittbullin uusimman ”Climate Change”-albumin virallinen singlelohkaisu. Albumi julkaistaan 3. kesäkuuta. Kappaleen ovat kirjoittaneetMichael Calderon, AJ Junior, Gary Richrath, Jose Garcia (IAMCHINO), Jimmy Thornfeldt, Enrique Iglesias, Jorge Gomez ja Armando C. Perez. Biisin virallinen lyriikkavideo julkaistiin noin kolme viikkoa sitten:

Pitbull-Messin-Around-2016-2480x2480-300x300

 

MNEK – At night (I think about you)
Valtavan suosion saavuttaneen, Zara Larssonin kanssa yhteistyössä tehdyn ”Never Forget You”-kappaleen jälkeen MNEK on jälleen tehnyt uuden singlen. 21-vuotias laulaja/lauluntekijä/tuottaja, oikealta nimeltään Uzoechi Emenike, on sanoittanut kappaleen yhteistyössä Ryan Ashleyn ja ystävänsä Brayton Bowmanin kanssa ja se julkaistiin 12. toukokuuta.

MNEK-At-Night-I-Think-About-You-2016-2480x2480-300x300

Bang for the buck feat. Pete Parkkonen – Doupein
Kahden suomalaisen on supertuottajan Jaakko Salovaaran (JS16) ja Kössi Salokorven uusi DJ-yhtye. Doupein-biisin vokaaleista vastaa Pete Parkkonen, tulevissa biiseissä vaihtuvia suomalaisia huippuartisteja fiittaajina. Kaksikko on tehnyt  monta vuotta yhdessä biisejä muille, kunnes syntyi idis omasta yhtyeestä ”Bang For The Buck”.

BFTB

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *