Uuden Musiikin Perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden Musiikin Perjantai

Perjantain uuden musiikin listalta löytyy tällä kertaa vanhempien kappaleiden uusia remixejä sekä tietenkin paljon odotettu Rihannan ja Calvin Harrisin uusin kollaboraatio. Myös suomalaisia uutuuksia löytyy. Tsekkaa nämä niin perjantai voi alkaa!

Calvin Harris, Rihanna: This Is What You Came For
Tämä on toinen kerta kun nämä kaksi artistia yhdistävät voimansa, ensimmäinen yhteistyö löytyy vuodelta 2011, kun listahitti ”We Found Love” julkaistiin. Harris myös tuotti Rihannan ”Where Have You Been”-kappaleen, joka löytyy samalta albumilta edellisen yhteistyökappaleen kanssa. Kappaleen on vahvistettu olevan esimakua Harrisin tulevalta uudelta albumilta. Tämän tahtiin tullaan kesällä joraamaan isosti!

Kuva: Sony Music Entertainment
Kuva: Sony Music Entertainment

Tungevaag&Raaban: Wolf T&R Club Edition
Lisää klubipotkua saanut tuttu ”Wolf”-kappaleen Club Edition versio. Kappaleelle julkaistiin samalla myös kiertueella kuvattu musiikkivideo, jossa mehustellaan mieletöntä ja baunssaavaa tunnelmaa T&R-setin aikana ja näytetään pätkiä myös vapaa-ajalta kiertueen aikana. Ja taas hypitään. Mieli tekisi loikkia mukana!

Alan Walker: Faded Remixes
Jos alkuperäinen ”Faded” alkaakin jo tuntua kuullulta, niin tässäpä eri EDM-artistien versiointeja kappaleesta ja taas kuulostaa tuoreelta ja niin hyvältä! Mukana uusia remixejä ovat olleet tekemässä muun muassa Tungevaag & Raaban, Tiësto ja Dash Berlin. Faded kappale nousi myös Billboard Hot 100-listalle viikko sitten, joten kappaleen suosiolle ei näy loppua.

Axwell / Ingrosso: Dream Bigger
Lisää hyppimistä! Axwell / Ingrosso julkaisi uuden version kappaleestaan ”Dream Bigger”, jonka alkuperäinen versio on julkaistu ilman lauluosuuksia vuonna 2015. Kylkeen on tehty myös Snapchatin videoista koottu musiikkivideo. Uusimmalla versiolla laulaa Pharrel Williams.

Reino Nordin: Kato Mua Silmiin
Reggae-Reinosta popimpaan ja uuden kappaleen myötä jopa elektronisempaan suuntaan musiikillisesti lähtenyt Reino Nordinin uusi kappale julkaistiin keskiyöllä. Reino kävi torstaina NRJ:n Illan haastattelussa, jossa kertoi, mistä täyskäännös musiikissa on lähtöisin ja miksi hän teki sen vasta nyt. Kuuntele koko haastis täältä!

Kuva: Reino Nordin Facebook
Kuva: Reino Nordin Facebook

Avionon Prinssi, VilleGalle: Niin gimis on Stadi
SMC Lähiörotta-yhtyeen jäsen Avionin Prinssi teki JVG-jäsenen VilleGallen kanssa kappaleen Stadin slangista. Sanakirjan omainen kappale kertoo mitä mikäkin (myös räppäreiden keskuudessa paljon käytetyt) sanat tarkoittavat, eli jos tekee mieli bamlaa stadii ni tän ku tsennaa ni hiffaa mitä jengi baanal bamlailee ku jauhaa bulista pläägistä ja skuru flabarista. Ja onhan tämä menevä kappale vaikkei sanaakaan tajuaisikaan. Kappalen nimi muuten tarkoittaa ”Niin kiva on Helsinki”.