Uuden Musiikin Perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden Musiikin Perjantai

Perjantaina on jälleen julkaistu roppakaupalla uutta musiikkia ja NRJ kokosi parhaat uutuudet listaan. Näillä viikonloppu käyntiin!

Venior: Robber
21-vuotias superlahjakas laulaja/lauluntekijä Venior julkaisi tänään uuden kappaleensa ”Robber”. Elektronista musiikkia, poppia ja hiphoppia leikkisästi yhdistelevän laulajattaren uutuussingle on kolmas julkaisu.

Kuva: Facebook
Kuva: Sony Music

Tom Odell: Magnetised
Juuri hetki sitten ”Wrong Crowd”-uutuuskappaleen ja sille lyhytelokuvamaisen musiikkivideon julkaissut Tom Odell antaa jatkoa kappaleelleen julkaisemalla ”Magnetised”-singlen ja sen musiikkivideon. Odellin uusi albumi julkaistaan 10. kesäkuuta.

Benjamin: Fingerprints
18-vuotias poppari, Benjamin, julkaisi tänään odotetun debyyttialbuminsa, Fingerprints. Kovassa nosteessa oleva nuorimies keikkailee tällä hetkellä Espanjassa, jossa hän on valtavan suosittu ja kesällä häntä voi nähdä myös kiertämässä ympäri Suomea. Kaikki Suomen keikat voit käydä katsomassa täältä.

benjamin
Kuva: Warner Music

P!nk: Just Like Fire
P!nk teki tunnusmusiikin elokuvalle ”Alice Through the Looking Glass”, joka on jatkoa Disneyn elokuvalle ”Alice in Wonderland”. Kappaleen ovat tuottaneet Max Martin, Shellback ja Oscar Holter.

Kuva: Walt Disney Records
Kuva: Walt Disney Records  

AlunaGeorge: I Remember
Englantilainen elektronisen musiikin duo, AlunaGeorge, julkaisi uuden maistiaisen 29. huhtikuuta julkaistavalta albumiltaan. Albumin nimikkokappale ”I Remember” sai myös musiikkivideon ja se on erittäin tuore ja tanssittava kappale.