Uuden musiikin perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden musiikin perjantai

Perjantai on tulvillaan uutta musiikkia ja NRJ kokosi perinteisesti tutustumisen arvoisen listan uunituoreista kappaleista.

Robin & Softengine: Salamatie
Robin julkaisi tänään Super Deluxe-erikoispainoksen albumistaan ”Yhdessä”. Albumilta löytyy myös super-suositun ”Miten Eskimot Suutelee ft. Sanni”-kappaleen remix ja lisäksi myös uusi ”Salamatie”. Albumille on lisätty myös kaksi TV-konserttitaltiointia ja viisi uusinta musiikkivideota.

robin
Kuva: Universal Music

Sigala, John Newman, Nile Rodgers: Give Me Your Love
Bruce Fielder, paremmin tunnettuna Sigala, löi hynttyyt yhteen brittiläisen laulaja/muusikko John Newmanin ja yhdysvaltalaisen muusikko/kitaristi/tuottaja Nile Rodgersin kanssa. Lopputulos on sekoitus tropical-housea ja rokahtavaa soundia. Kappale jatkoa Sigalan uudelle hittikappaleelle ”Say You Do” ja esimakua hänen tulevalta albumiltaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Kuva: Ministry of Sound
Kuva: Ministry of Sound

Sia & Sean Paul: Cheap Thrills (Le Youth Remix)
Sian hittibiisistä tehtiin yhteensä seitsemän erilaista remixiä, joista yksi on Le Youth Remix. Takuu-tanssittava kappale, josta kaikki turha on karsittu pois.

Kuva: Siamusic.net
Kuva: Siamusic.net

All Saints: Red Flag
90-luvun super-suosittu tyttöbändi tekee vahvaa comebackia ja julkaisi tänään albuminsa ”Red Flag”. Edellisen comebackin yhtye teki kymmenen vuotta sitten, vuonna 2006.

Kuva: London Records
Kuva: London Records

Will.i.am ft. Pia Mia: Boys & Girls
Will.i.am on palannut, mukanaan yhdysvaltalainen popstara Pia Mia. Kappale on esimakua Will.I.Amin viidenneltä studioalbumilta ja sen kirjoittamisessa ovat olleet mukana  William Adams, Charlotte Aitchison ja Jef Martensis. Kappaleen musiikkivideon on ohjannut Spencer Creigh ja se on kuvattu helmikuun alussa Los Angelesissa.

Kuva: Interscope Records
Kuva: Interscope Records

Jennifer Lopez: Ain’t Your Mama
Jennifer Lopez julkaisi pitkän odotuksen jälkeen uutta musiikkia, jonka taustalla laulaa myös ”NO”-tähti Meghan Trainor. ”Ain’t Your Mama”-kappaleen ovat kirjoittaneet Lukasz Gottwald, Jacob Kasher Hindlin, Gamal “Lunchmoney” Lewis, Theron Thomas ja Henry Walter. Singlen kansikuva on aluperin vuodelta 2003, kun JLo osallistui pin-up kuvauksiin ja kappale on hänen tulevan, yhdeksännen albumin ensimmäinen singlejulkaisu.

Kuva: Epic Records
Kuva: Epic Records