Uuden musiikin perjantai – Radio NRJ Finland

Uuden musiikin perjantai

Uutta musiikkia tippuu paljon joka perjantai. NRJ kokosi jälleen yhteen kaikki kappaleet ja musavideot, joihin kannattaa tänä perjantaina tutustua!

Rihanna: Kiss It Better
Rihannan toinen sinkkulohkaisu ”Anti”-albumilta sai musiikkivideon. Samaan aikaan ”Kiss It Better”-kappaleen kanssa Rihanna julkaisi albumiltaan myös toisen singlen, ”Needed Me”. Sensuelli ja rohkea musiikkivideo on mustavalkoinen ja sopii kappaleen tunnelmaan hyvin. Katso video tästä:

Iggy Azalea: Team
Iggy Azalean ”Team”-kappaleelle julkaistiin musiikkivideo. Fabian Montiquen ohjaamalla videolla Azalea ajelee räyheällä urheiluautolla ja maalaa lentokoneeseen tulevan albuminsa nimen. ”Digital Distortion”-albumi julkaistaan näillä näkymin heinäkuussa.

Kygo ft. Kodaline: Raging
Irlantilaisen Kodalinen kanssa tehdyn kappaleen sanoittamiseen on osallistunut myös James Bay ja kappaleella osutaan jälleen kerran hittisuoneen. Tropical housen mestarin odotettu debyyttialbumi ”Cloud Nine” julkaistaan mitä ilmeisimmin ensikuun 13. päivä.

Galantis: No Money
Ruotsalainen electronisen musiikin duo julkaisi uuden singlen. ”No Money” sai ensiesityksensä Ultra Festival 2016 -tapahtumassa, ja se julkaistiin Sound Cloudissa jo reilu viikko sitten. Nyt se on kuultavissa myös Spotifyssa.

The Chainsmokers ft. Charlee: Inside Out
Amerikan dance-duo Andrew Taggart ja Alex Pall tekivät itävaltalaisen Charleen kanssa tarttuvan yhteistyökappaleen, joka on esimakua myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta kokopitkältä albumilta.

Matoma ft. Astrid S: Running Out

Debyyttialbumiltaan ”Hakuna Matoma” lohkaistu jättihitti ”Running Out” sai viimein musiikkivideon. Matoma vihjailee uudesta musiikista ja lisäyllätyksistä, kun hän kirjoittaa YouTubessa julkaistun videon kylkeen viestin:
”Debyyttialbumiltani HAKUNA MATOMA! Se on ulkona ja päivittyy kokoajan joten tilatkaa ja seuratkaa minua tällä matkalla! Lisää kappaleita lisätään parin viikon välein ja minulta on PALJON yllätyksiä tulossa :)”