Twenty One Pilotsin Stressed Out-single myi kultaa Suomessa – Radio NRJ Finland

Twenty One Pilotsin Stressed Out-single myi kultaa Suomessa

Yhdysvalloissa hurjaan suosioon noussut ja Eurooppaan tammikuussa rantautunut Stressed Out-single on tuonut Twenty One Pilots-yhtyeelle Suomessa kultaa.

Twenty One Pilotsin hittisingle on urbaania poppia ja se on uusin lohkaisu kaksikon viimeisimmältä ”Blurryface”-albumilta. Saavutus on suuri, sillä kultaraja on nykyään Suomessa joko 20 000 myytyä kopiota tai latausta tai 2 miljoonaa striimausta. ”Stressed Out”-kappaleen kaltainen uusi tulokas pääsee harvoin vastaaviin tuloksiin näin lyhyessä ajassa.

Vuonna 2009 perustettu yhtye kiertää tällä hetkellä Eurooppaa ja sillä on keikkoja vielä Saksassa, Ranskassa, Belgiassa ja Englannissa. Uusin albumi on yhtyeen kolmas. Edellisellä, vuonna 2013 ilmestyneellä ”Vessel”-albumillaan yhtye voitti MTV Artist To Watch-tittelin.

”Stressed Out”-single on yltänyt USA:n albumilistan ykköseksi ja Suomessakin se nousi Spotifyn kymmenen soitetuimman kappaleen joukkoon ensimmäisena maana Euroopassa. Tällä hetkellä sen Spotify-sijoitus Suomen TOP 50-listalla on yhdeksäs. Maailmanlaajuisesti Twenty One Pilotsin hittiä on striimattu pelkästään Spotifyssa ja YouTubessa yhteensä yli 200 miljoonaa kertaa.

Kappaleen voi kuunnella Spotifyssa.
Kappaleen löytää myös NRJ Fresh-listalta.