Tuhannet ihmiset vastustavat Kanye Westin aikeita David Bowien tribuuttilevystä – Radio NRJ Finland

Tuhannet ihmiset vastustavat Kanye Westin aikeita David Bowien tribuuttilevystä

Kanye Westin kerrotaan ilmoittaneen aiemmin tällä viikolla, että hän aikoo äänittää David Bowien kappaleistä cover-levyn. Tällä hetkellä yli 10 200 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen vastustaakseen räppärin aikeita.

West kirjoitti Bowien kuoleman jälkeen Twitter-tilillään edesmenneen tähden olleen hänelle ”yksi suurimmista inspiraation lähteistä”. Lähde on kertonut suunnitellusta albumista, että räppäri on suunnitellut tekevänsä osan kappaleista puhtaina covereina, jossa hän todella myös laulaisi. Osa kappaleista taas olisi Bowien musiikkiin tehtyjä rap-kappaleita.

Kun huhut Westin aikeista kiirivät, Bowien fanit perustivat nopeasti adressin internettiin, osoittaakseen eriävän mielipiteensä väitettyihin aikeisiin. Adressin tekijöiden mielestä olisi ”pyhäinhäväistys”, mikäli West saisi tehdä cover-albuminsa.

Paljon keskustelua herättäneen uutisen on myös epäilty useiden nettikeskustelujen mukaan olevan pila. Kanye Westin edustaja tai mies itse eivät ole kommentoineet asiaa julkisuuteen.

Lähteet:
38 Degrees
NME