Taylor Swiftin Out Of The Woods-making of video päästää kurkistamaan kulisseihin – Radio NRJ Finland

Taylor Swiftin Out Of The Woods-making of video päästää kurkistamaan kulisseihin

Taylor Swiftin uusimman singlen, Out Of The Woods-musiikkivideon making of-versio näyttää, kuinka visuaalisesti upea video tehtiin.

Varsinaista musiikkivideota on katsottu Taylor Swiftin Vevo-sivustolla kuukaudessa yli 51 miljoonaa kertaa. Taylor Swift on yksi niistä artisteista Adelen lisäksi, joka on estänyt albuminsa julkaisun Spotify-striimauspalvelussa. Tästä huolimatta hänen albuminsa on myynyt multiplatinaa, eli yli 3 miljoonaa kopiota. Uusimman singlen musiikkivideon making of-versio julkaistiin eilen ja se päästää kurkistamaan kulisseihin, kuinka video tehtiin.

Musiikkivideo kuvattiin Uudessa-Seelannissa ja eilen julkaistulta materiaalilta käy hyvin nopeasti selväksi, etteivät olosuhteet olleet lainkaan lämpimät. Ainoastaan jäinen ja palava metsä kuvattiin studiossa ja Taylor naurahtaakin videolla, että talvimaisema on yksi lämpimimmistä kohtauksista, jota koko tuotannon aikana on kuvattu.

Taylor kuvailee videon tapahtumia kertomalla, että kuvainnollisesti hän kulkee läpi koetuksien ja kärsimyksien ja löytää lopulta itsensä. Kuvauksissa kaikki ei ollut pelkästään mukavaa, vaan Taylor joutui todella heittäytymään rooliinsa. Videolla hän esiintyy likaisena, jäisenä, ryömii mudassa ja ui meressä, jonka tosin paljastetaan olevan uima-allas.

Katso upean videon making of-versio: