Taylor Swift on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Album of the Year-Grammyn kahdesti – Radio NRJ Finland

Taylor Swift on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Album of the Year-Grammyn kahdesti

Kukaan muu nainen maailmassa ei ole koskaan ennen voittanut Album Of The Year-titteliä kahdesti. Kiitospuheessaan Taylor Swift ilmaisi myös mielipiteensä Kanye Westin kohutuista lyriikoista.

Taylor oli ehdolla yhteensä seitsemän eri Grammyn kategorioissa. Niistä hän voitti kaksi: Album Of The Year ja Best Pop Vocal Album. Voitostaan täysin yllättynyt Taylor nousi lavalle levyn teossa mukana olleiden artistien ja tuottajien kanssa ja kokosi itsensä nopeasti pitääkseen kiitospuheensa.

”Haluan kiittää fanejani viimeisistä kymmenestä vuodesta ja Recording Academya tästä mielettömästä kunniasta sekä myös yhteistyötahojani, jotka näette tässä lavalla”, Taylor aloitti puheensa.
”Ensimmäisenä naisena, joka on voittanut Album Of The Year-Grammyn kahdesti haluan sanoa kaikille nuorille naisille, että matkan varrella tulee olemaan ihmisiä, jotka yrittävät panna halvalla menestystäsi ja ottaa kunnian saavutuksistasi ja maineestasi”, hän jatkoi.

taylorswift
Taylor Swift

”Mutta kun keskityt vain työhösi, etkä anna niiden ihmisten syöstä sinua raiteiltaan, jonakin päivänä päästessäsi määränpäähäsi ja katsoessasi ympärillesi, tiedät, että se olit sinä itse ja sinua rakastavat ihmiset, jotka auttoivat sinut sinne. Ja se on hienoin tunne maailmassa. Kiitos tästä hetkestä”, Taylor lopetti puheensa.

Monen mielestä oli selvää, että sanojen takana oli vastaus Kanye Westin ”Famous”-kappaleen lyriikoihin, joissa hän väittää tehneensä Taylorista kuuluisan.

Sen lisäksi, että Taylor kävi noutamassa kaksi Grammya, hän myös aloitti koko gaalan esittämällä uuden kappaleensa ”Out Of The Woods”. Myöskin Best Pop Vocal Album-kategorian Grammy oli ensimmäinen, joka koko gaalassa tänä vuonna jaettiin, joten hän oli myös ensimmäinen, joka kiipesi palkintoa hakemaan lavalta.

Lähteet:
NME
YouTube

Lue myös:
KANYE WESTIN UUDEN ALBUMIN KAPPALE SUUTUTTI TAYLOR SWIFTIN VELJEN
TAYLOR SWIFTIN OUT OF THE WOODS-MAKING OF VIDEO PÄÄSTÄÄ KURKISTAMAAN KULISSEIHIN