SUMMERBURST ANTHEM 2016 -KILPAILUSSA ETSITÄÄN NAISPUOLISIA EDM-TÄHTIÄ – Radio NRJ Finland

SUMMERBURST ANTHEM 2016 -KILPAILUSSA ETSITÄÄN NAISPUOLISIA EDM-TÄHTIÄ

Elektronisen musiikin mestareista löytyy tällä hetkellä valtavasti miehiä, joten nyt Summerburst ja Live Nation Sweden etsivät nyt naispuolisia DJ-tuottaja-tähtiä tekemään virallisen Summerbust-anthemin.

Voittaja saa, paitsi kappaleensa viralliseksi Summerburst-festivaalien tunnuskappaleeksi, myös oman 30-45 minuutin pituisen keikkasetin neljässä eri maassa ja tämän lisäksi hän voittaa 50 000 Ruotsin kruunun arvoisen rahapalkinnon (noin 5 400 euroa). Kilpailu päättyy 13.5.2016.

Tunnusmusiikkia soitetaan Summerburstissa jokaisen artistin välissä, se julkaistaan streamauspalveluissa ja se soi elokuvassa, joka julkaistaan festivaalien jälkeen. Naisartistien osuus on EDM-kentällä varsin pieni, joten tänä vuonna Summerburst haluaa nimenomaan antaa mahdollisuuden heille. Voittaja pääsee esiintymään Göteborgissa, Tukholmassa, Helsingissä ja Vilnassa.

Festivaalijohtaja, ruotsalainen Anders Boström, kertoo tiedoitteessa, että kyseessä on tasa-arvon tavoittelua myös tällä saralla ja naisille halutaan tarjota mahdollisuus kohdata yleisö ja saada tunnettuutta. Lisätietoa kilpailusta ja sen palkinnoista löytyy Summerburstin nettisivuilta.

First Sounds of Summerburst saapuu ensi kertaa Suomeen, Hernesaaren Rantaan 11. kesäkuuta, ja lavalla nähdään ulkomaisia tähtiä, kuten Kygo, Steve Angello,  Afrojack ja Nervo. Suomalaisista artisteista nähdään Lenno, Alex Mattson ja Rony Rex. Lippuja tapahtumaan on vielä jonkin verran jäljellä ja niitä voi ostaa myös Summerburstin kotisivuilta.

Kuva: Summerburst
Kuva: Summerburst