Spice Girls tekee comebackin… vai tekeekö sittenkään? – Radio NRJ Finland

Spice Girls tekee comebackin… vai tekeekö sittenkään?

Huhut 90-luvun kuumimman tyttöbändin, Spice Girlsin, paluusta käyvät kuumina. Melanie Chisolm, Emma Bunton, Geri Halliwell and Melanie Brown ovat jo kertoneet innokkuudestaan koota Spaissarit uudelleen yhteen, ainoastaan Victoria Beckham yhä empii asiaa.

Muotisuunnittelijana kunnostautunut entinen Posh Spice, Victoria, on sanoutunut tähän mennessä tiukasti irti suunnitelmista liittyä vanhan yhtyeensä paluukiertueelle. Muutama päivä sitten Victorian lähipiiristä kuitenkin kerrottiin, että tähden aviomies, entinen jalkapalloilija David Beckham, olisi saanut vaimonsa pään käännettyä ja tämä olisi viimein halukas esiintymään tyttöviisikon riveissä vielä kerran.

Huhut kumottiin kuitenkin nopeasti. Eri lähteiden mukaan Victorialla on niin paljon meneillään muotisuunnitteluyrityksensä kanssa, että hän haluaa käyttää liikenevän vapaa-aikansa lastensa ja miehensä kanssa. Victorian tiedottaja on myös kertonut, että vaikka tähti onkin kiitollinen hienoista ajoista, joita yhtye vietti yhdessä, on hänen pääpainonsa tällä hetkellä perheessä ja muotibisneksessä. Ilman Victorian osallistumista koko Spice Girlsien paluu on vaakalaudalla, sillä Scary Spicena tunnettu Mel B on myös ilmoittanut, ettei aio osallistua paluukeikoille, elleivät kaikki alkuperäisjäsenet ole mukana.

Edellinen Spice Girlsin comeback tapahtui vuonna 2012 Lontoon olympialaisten yhteydessä ja jo tuolloin Victoria puhui epäilyksistään esiintyä enää poptähtenä tulevaisuudessa. ”Olympialaisissa esiintyimnen oli suuri kunnia…” hän sanoi tuolloin. ”Se oli täydellinen tapa sanoa: ’tämä oli mahtavaa, kiitos kaikille, mutta ei enää’. Joskus täytyy tietää, milloin juhlista on poistuttava”.

Lähteet:
Music-News.com
Mirror
News.com