Simon Cowell: One Direction tekee enemmänkin soolomateriaalia – Radio NRJ Finland

Simon Cowell: One Direction tekee enemmänkin soolomateriaalia

Simon Cowell sanoo E! Newsin haastattelussa, että jäljellä olevat One Direction -jäsenet tulevat varmasti tekemään musiikkia kukin omilla tahoillaan. Samalla hän myös vihjailee uusista uutisista yhtyeen suhteen.

Tämä ei kuitenkaan Cowellin mukaan missään nimessä tarkoita sitä, että tällä hetkellä tauolla oleva yhtye olisi laittanut pillit pussiin lopullisesti.

“Kyllä, soolomateriaalia tulee enemmän, olen aivan varma siitä”, Cowell sanoo haastattelussa. Hän myös muistuttaa, että yhtyeen tauko oli erittäin ansaittu ja tulevaisuuden suunnitelmat selkeytyvät piakkoin.

“Et vain voi työskennellä sillä tasolla, kuin he tekivät”, Cowell sanoo. “Tarkoitan, että paljon asioita tullaan ilmoittamaan seuraavan parin kuukauden aikana, mutta he olivat, ovat, mukavimpia ihmisiä, joiden kanssa työskennellä. Ahkeria ja arvostavat kaikkea, joten se ei tule loppumaan”, Simon Cowell jatkaa haastattelussa.

Bändin jättänyt Zayn Malik on luonut innokkaasti soolouraa ja miehen debyyttialbumi, “Mind Of Mine”, julkaistaan 25. maaliskuuta. Kyseessä on sama päivä, kun tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun hän päätti erota One Directionista.

Lähde:
PopCrush

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *