Selena Gomez äänitti Charlie Puthin uuden singlen laulut vaatehuoneessa – Radio NRJ Finland

Selena Gomez äänitti Charlie Puthin uuden singlen laulut vaatehuoneessa

"See You Again"-tähti Charlie Puth julkaisi maanantaina uuden yhteiskappaleen Selena Gomezin kanssa. "We Don't Talk Anymore"- kappale pääsi livahtamaan internettiin, vaikka levyn julkistamiseen on vielä muutama päivä.

Selena Gomez äänitti omat osuutensa kappaleelle Puthin hotellihuoneen vaatehuoneessa, sillä ajatus tuli Puthin ollessa Japanin kiertueella. Mies tuotti kappaleen loppuun Japanissa ja kertoo, että halusi siihen kansainvälistä tunnelmaa, jonka Gomez hänen mukaansa viimeisteli hyvin.

”Olemme hyviä ystäviä hänen (Selenan) kanssaan ja keskustelimme yhteistyöstä ja olin viimeistelemässä kappaletta ja kysyin: ’Eikö olisi siistiä jos laulaisit toisen säkeen?’ Ja niin todellakin kävi”, mies kertoo.

Charlie Puthin uusin albumi, ”Nine Track Mind”, julkaistaan tulevana perjantaina, 29. tammikuuta. Gomezin ja Puthin yhteistyökappale julkistettiin eilen Puthin virallisella YouTube-saivustolla, mutta se poistui sieltä nopeasti. Oliko kyseessä fanien kiusoittelua vai inhimillinen erhe, sitä ei tiedetä, mutta kappale pääsi kuitenkin vuotamaan nettiin.

Lähteet:
Music-news
MTV