See You Again -kappale on kriitikoiden valinta vuoden parhaaksi musiikkikappaleeksi – Radio NRJ Finland

See You Again -kappale on kriitikoiden valinta vuoden parhaaksi musiikkikappaleeksi

Sunnuntaina järjestetyssä Critics' Choice Awards – palkintogaalassa parhaan musiikkikappaleen palkinnon on voittanut Wiz Khalifan ja Charlie Pluthin ”See You Again”. Kappale tuli tutuksi elokuvan Fast & Furious 7 tunnusmusiikkina.

Tieto voitosta saatiin kolme päivää sen jälkeen, kun kappale oli jätetty Oscar –ehdokkuuksien ulkopuolelle suurista odotuksista huolimatta. Wiz Khalifan hitti kuitenkin päihitti yhden Oscar-ehdokkuuksista kaapanneen ja Critics’ Choice Awardsissakin ehdolla olleen ”Til It Happens To You” – kappaleen, joka soi elokuvassa The Hunting Ground. Vaikka Oscar-ehdokkuutta ei tullutkaan, kappale on tämän vuoden aikana saanut kolme Grammy-ehdokkuutta ja yhden Golden Globe – ehdokkuuden.

Kriitikoiden täydelliseksi ylistämä kappale, ”See You Again”, rikkoi ilmestymisensä jälkeen monia ennätyksiä, sillä siitä tuli ensimmäinen hiphop kappale, joka on saavuttanut YouTubessa yli miljardi katsontakertaa. Se rikkoi myös Spotifyn striimatuimman kappaleen ennätyksen vain yhdessä päivässä.

Lähde:
Hollywood Reporter
Billboard